Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#621487 Előzmény: #621470

OFF: Mivel nagyon távol vannak egymástól a világnézeteink, de mindig kultúráltak voltunk egymással, ezért én megtisztelem azzal, hogy nem olvasom a topicát, és így még csak véletlenül sem fordulhat elő az, hogy a saját háza táján keveredjek vitába vele.

Szvsz lassan úgyis eltehetjük magunkat a jövő hétre :)

#621469 Előzmény: #621467

OFF: Euroman, én olvasgatlak, de még soha nem láttam, vagy elkerülte a figyelmem, hogy egyébként mivel foglalkoztál korábban. Esetleg megírhatnád, hátha lenne valakinek ötlete a számodra.

#621467 Euroman Előzmény: #621461

köszönöm..ezt nem tudtam, de mindig érdemes tanulni....nekem egy boss a legjobb öltönyöm, ha még beleférek...mostanság arbeitslos-ként a térdnadrág, polo is megteszi itthonra...

#621461 Margaretta Előzmény: #621458

:)

" Az olasz Brioni cég gyártja a világ legdrágább öltönyeit. Alkotásaikat az öltönyök Ferrarijának is nevezik."

Re: Interjú..

#621460 Előzmény: #621446

OFF! Hát Loncsár uraság, sz@r ügy ennyire melléfogni:

http://static3.businessinsider.com/image/4ec1719869bedde677000023/richard-branson-bengal-tiger.jpg

Mert tudod, akinek saját szigete is van: http://www.neckerisland.virgin.com/ az igazán megengedheti magának, hogy azt mondja: Utálja a nyakkendőket. Node ez már a "Secret of My successben" is elhangzott vagy két évtizede, hogy "az csak elszorítja az agyba jutó véráramokat". Nincs abban semmi különös, hogy jobb helyeken már régóta nem szokás nyakkendőt kötni a munkahelyeken, legfeljebb csak az üzletkötőknek, vagy a buszvezetőknek és elég régóta komoly multinál egyes napok kivételével csak a farmer van tiltva és egyebekben vászonnadrág + ing a szokásos viselet nem pedig öltöny. És akkor most az IT-t nem is említem meg, ahol a guruknak mosógépet szerelnek be és külön személyzetet tartanak a kutyájuk ellátására és arra, hogy ne legyenek annyira büdösek napközben.

Ettől viszont Branson még tudja, hogy hogyan kell öltözködni, ha olyan alkalom van:

http://coolspotters.com/business-icons/richard-branson

Az pedig egy más kérdés, hogy amikor nem muszáj, akkor lazán öltözködik.

Viszont nem igénytelenül.

És én pont erre írtam, van aki követi a divatot, van aki csinálja és ugye Branson éppen ebbe az utóbbi csoportba tartozik bele.

Nomeg, hogy úgy mondjam, az is csak egy Loncsár lehet, aki EBBEN:

http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzAxLzI5L2M1L2JyYW5zb25iZWFjLmUyMjA3LmpwZwpwCXRodW1iCTg1MHg1OTA-CmUJanBn/d59b670f/2ce/branson-beach.jpg

az irodában(!) képes lenne Bransontól öltönyt elvárni :)

SZERK:

Beidézem a képaláírást is:

"Did you really expect Richard Branson to spend his days working behind a desk?

"I have never liked locking myself away in a separate office, or spending long periods alone to work out plans," Branson says. Instead, he prefers to meet with people on his private island."

Ez stílus, lifestyle, életmód, életkép,

Csupa olyan, amihez Loncsár gazda semmit sem ért :)

#621458 Euroman Előzmény: #621442

azt hittem először, valami üdülőhelyi reklám....josip broz tito elvtárs üdült mindig brioni szigetén:)))

#621454 Margaretta Előzmény: #621446

Szerintem AT hsz-éből nem ezt kellett volna leszűrnöd.

Csak akkor ült volna ez a véleményed (amivel én is egyetértek) és a személyeskedés, ha AT ezt magáról írja.

#621450 Előzmény: #621443

OFF!

Tudom, hogy jókívánságnak szántad, ezért köszönöm - de én nem biztos, hogy szeretnék minden nap így öltözködni :) Mindenesetre ha olyan helyzetbe kerülök, amiben kedvem is lesz így öltözködni minden nap, akkor nem fogom elfelejteni, hogy kinek köszönhettem a jókívánságot ;)

#621446 Ibiza Előzmény: #621408

szegény srác még abban él az lényeg ami látszik..nyilván ápoltnak tisztának kell lenni de kilátszódhat a stílusod..mert ugye azt nem lehet pénzért megvenni..

nem tudja az számít amit tudsz és mondasz..utána amit teszel..

Richard Branson is milliárdos még sem majomkodik..

a cégnek van egy arculata egy dinamikája ahhoz kell öltözni..egy jó cég amúgy is átveszi a vezetője ritmusát dinamikáját.

Én a sportos sportosan elegáns vonalat viszem..a cég is ebben érzi jól magát..a kollégák is..

megint ott vannak a jele…

#621434 Ibiza

megint ott vannak a jelek 110,133,117db-ok 4-4 kötés..

#621430 Előzmény: #621429

Igen, így van, nyertél: a Mahindrás Totalcar cikkből van a kép :)

#621429 Euroman Előzmény: #621416

én ezen a képen a riportert először papnak néztem, mert azoknak is 6 számmal nagy a reverendájuk....akit kérdezne egyébként egy indiai autógyáros...

#621423 banyaiz Előzmény: #621411

Az öltönye tényleg kicsit lóg rajta, de ne akadjunk fenn apróságokon.

Viszont azt az asztalt amit úgy nézem íróasztalnak fog használni én jó szívvel nem bíznám rá, elég értékesnek néz ki így messziről, még megkarcolja vagy vmi. :)

#621416 Előzmény: #621411

Mondjuk ebben a témában ez a kedvenc képem:

http://kep.cdn.index.hu/1/0/337/3376/33769/3376944_b5bf21533d8d0ca72063a87070803eff_wm.jpg

Mert ennyire döbbenetes kontraszt egy jól szabott és normálisan viselt öltöny és egy "valamit fel kell venni" között kevés van. Viszont ez csak egy riporter, ehhez képest viszont Matolcsy öltönye valami gyalázatos... ennél még konfekcióban is kellett volna jobbat találnia.

#621414 Margaretta Előzmény: #621332

Tök jó, bár nem éri el a "Vagyonos" topikban egy óráról írt elmélkedésed szintjét. Az egyenesen bámulatos volt.

Jó lenne, ha maradnál ezen témáknál és a marxistákat felejtsd el:)

#621411 Euroman Előzmény: #621404

A falon lógó képen lévő embert ismerem:))

De ki ez a phasz, aki előtte áll, ebben a 2 számmal nagyobb öltönyben???

Szemészeti vizsgálatra vár? Vagy pszichiátriai kezelésre? Az elsőt a nézése, a másodikat az arckifejezése miatt kérdezném...