Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: Interjú..

#621409 Előzmény: #621402

OFF! Tudom, arra írtam, hogy nem az a rendetlenség van a szobában, mint Csányinál, lásd:

Tessék Surányi íróasztalát megnézni és az irodáját, mert az se puccos: oszt mégis rendet tud tartani maga körül.

Node ennek így tényleg nincs értelme. Aki szerint a két iroda ugyanúgy néz ki, annak úgyis hiába magyarázom a számomra ordítóan látható különbséget.

Ezért is lehet, hogy magára ismer az olyan Loncsár típusú seftes, aki még Csányival sem barátkozik, pedig tudna, de minek, hiszen úgyis tele van üzletekkel. Ráadásul annyian tartoznak neki, meg jönnek neki szivességgel, amiből egy közepesen debil képességű ember is már régen milliárdos lehetett volna :)

Részemről off.

#621404 banyaiz Előzmény: #621332

Nem semmi vagy.

Csányi , Buffet, Gates ugyanmár .

Ha már irodákat elemzünk akkor nem adhatjuk alább a nemzetünk és korunk legnagyobb közgazdasági gondolkodójának irodájánál, aki egy személyben előbb ah ország fiskális, aztán pillanatig nem lankadva a monetáris politikáját is meghatározza.

Hogyan lehetne őt egy lapon említeni vele az előbbi kispályás polgártársakkal, bármilyen tekintetben legyen szó akár irodáról akármiről? :)

http://galeria.hir24.hu/3/59263/0/1#kep-469621

#621402 Parmerozpazepan Előzmény: #621243

Nézd csak meg a saját képeden, hogy a háttérben Surányi asztalán mennyi papír van, milyen rendetlenségben! Jé, pont, mint Csányinál... Ami üres, az a tárgyalóasztala...

#621396 Ibiza Előzmény: #621323

ittál cicamica? :) hamarosan lejár munkaidőd..igyekezz haza..

csányi agyában 10perc alatt több értelmes gondolat megy át mint neked egy év alatt..

amúgy nem cimborám..nem is kedvelem..jön nekem egy budai lakás árával..addig nem barátkozunk.

#621369 Csusza Előzmény: #621332

Mondjuk ennek a Buffetnek az asztalán a számítógép tényleg nem vesz el sok helyet... ;-)

Ja, meg az elefánt sem jó a 2. képen, az ablakpárkányon, mert nem felfelé áll az ormánya. (Nem hoz szerencsét.)

Meg igénytelen menzai üvegpohárban tartja a tollait.

A többiről már nem is szólva.

Nem tudom, ki ez az ember, de hogy ilyen irodával nem fog meggazdagodni, az biztos!

:-)

Befejeztem én is, mára tényleg elég volt ebből. ;-)

#621332 Előzmény: #621265

OFF!!!

"hogy eléggé megőrizte a gyökereit"

A gyökereire Kunta Kinte legyen büszke, én nem hiszem, hogy Magyarország egyik leggazdagabb emberének minden eszközzel azt kellene súlykolnia, hogy nem volt gyerekszobája. Egy bizonyos szint felett azt, hogy valaki ennyire nem ad magára, azt nem büszkeségnek, hanem igénytelenségnek hívják. És erre senki sem lehet büszke. Kivéve persze a Loncsárt példaképnek tartó makkoscipős uraságokat :)

Csak a példa kedvéért Warren Buffet irodájáról pár kép:

http://static3.businessinsider.com/image/4f6a4f6fecad042a0200001d-900/the-office-is-filed-with-photos-of-people-that-are-important-to-buffett.jpg

http://static3.businessinsider.com/image/4f6a4f6aeab8eae967000028-900/notice-how-the-office-has-no-computers-the-phone-is-the-most-prominent-piece-of-technology-buffett-says-all-he-needs-is-paper-documents-and-the-phone.jpg

http://static2.businessinsider.com/image/4f6a4f6beab8eaf66700003e-900/next-to-the-dale-carnegie-certificate-is-the-presidential-medal-of-freedom-buffett-received-from-president-barack-obama-in-2010.jpg

Na látod, ide szívesen mennék be tárgyalni, mert látszik rajta, hogy OTTHON érzi magát benne az, aki ebben a szobában dolgozik. Pedig ez aztán szuper zéró trendiség faktorú iroda, de látszik, hogy milyen kényelmes a kanapé, ordít róla, hogy milyen rend veszi körül és hogy milyen kényelmesen el tud helyezkedni a széken. Tovább látható, hogy az asztal nem kisebbrendűségi érzéket kompenzáló hatalmi pozíció, és hogy MINDEN TÁRGY, ami körbeveszi, az EMLÉKEKET jelent a számára és MINDRŐL van története. Látszik, hogy ebben az irodában az is jól érzi magát, aki bemegy és az is, aki ott dolgozik.

Most nem azért mondom, de az enyém ehhez áll közelebb méretben is, kialakításban is, és úgy egyáltalán a hangulatában is.

Ja igen, és természetesen eddig nem nézegettem én a bankvezérek, tőzsdések irodáit, mert nem különösebben érdekelt, de most a kíváncsiság kedvéért csak körülnéztem, hogy milyen lehet a saját erőből és tudással nagy emberekké vált emberek irodája. Hát ilyen.

Ja igen, és az IT szektorban dolgozók esetében valahogy így néz ki egy iroda (Bill Gates):

http://www.corecommunication.ca/wp-content/uploads/2009/08/Bill-Gates-office-and-multi-monitors-from-Wall-Street-Journal-video-in-2007.jpg

http://www.corecommunication.ca/wp-content/uploads/2009/08/bill_gates_3_displays1.jpg

Szóval, szigorúan szvsz nagyon nem kellene felnézni Csányira ezek után, mert ezek a hatalommal szedik meg magukat, de képtelenek a fejlődésre.

Jól látható a tényleg nagy embereknél ugyanis, hogy egyáltalán nem törődnek a trendiséggel, valójában semmi különös nincs az irodájukban, DE MINDBEN az a közös, hogy jó hangulata van és szemmel láthatóan jó érzés bemenni oda, nem pedig az a nyomasztó hangulata van, amiben a bürokrata ül a bureau mögött és ezzel hangsúlyozza a hatalmát.

Szóval szerintem valami baromi nagy tévedés van az emberek fejében, hogy egy valódi vállalkozónak, vagy komoly embernek milyen irodája van, mert valahogy megmaradt a fejekben a korábbi ungarische mutogatósdi és nem honosodott meg a normális ízlés és a kényelmes jó közérzet fogalma. Ezt helyettesítik be a trendiséggel, vagy még rosszabb esetben az igénytelenséggel. Egyebekben, hogy mást ne mondjak: Milyen példát mutat egy ilyen "főnök"? Mit várhatsz el a beosztottaktól, ha maga körül nem tud sem rendet rakni, SEM RENDET RAKATNI, sőt még igénye sincs rá? Egy vezető elsőrendű feladata a példamutatás, és ebből számomra immár világos, hogy miért néz úgy ki és működik az OTP úgy, ahogy működik, azért, mert csak ennyit képes átlátni Csányi, de zsarnok személyisége okán nem is engedi fejlődni az intézményt, mert neki birtokolnia és uralkodnia kell.

Baromira nem volt jó ötlet tőle, hogy beengedte a sajtót az irodájába. Élete egyik legkatasztrófálisabb hibája volt. Ami egyébként világosan mutatja, hogy kik veszik körül, és hogy milyen típusú embereket szeret felvenni "munkatársnak".

Na mára elég volt a jellemrajzból :)

#621324 Csusza Előzmény: #621317

Nem tudom, ez melyik csatorna, nekem nincs ilyenem.

"Van képed hozzá?" ;-)

Kösz

#621323 Előzmény: #621263

OFF: Látom a Loncsár gazda nagyon szíven ütött :)

#621314 Csusza Előzmény: #621307

Ha igaz, hogy megy tovább, akkor nem nehéz új beszállót találni.

Ha meg mégsem, akkor jól szállt ki... ;-)

#621307 macika Előzmény: #621301

értem..

de akkor most keresheted a beszálló megint az meg még nehezebb döntés

vegyél matávot ))

#621305 Csusza Előzmény: #621303

Óvatosságból 471-en álltam, 775-ön teljesült.

Lejjebb nem mertem venni, inkább megvártam, merre mozdul. (A híreket úgysem tudom olyan gyorsan értelmezni, mint a brokicégek.)