elbaxott büdös xar ez a papír...
vennél belőle telekomot?
Hát ja, gyenge a voda és a pannon a T csoporthoz képest.
Pedig fundamentálisan nem rossz az MTelekom, a negyedéves jelentésben az árbevétel 10milliárddal nőtt, persze a lényeg h sajnos a profit csökkent, ezért van 350 alatt, 348-nál én egy kisebb összeggel beszálltam. Reméljük őszre újra 400 felett lesz, erre sztem megvan minden esély.
a maradék telekomom is elment tegnap..54re volt berakva.. most egy sincs..
vételi stopot rakok ..ha kellően lemegy veszek.. 30,20,
Most vettem egy kevés Telekomot 350-es árfolyamon, azért annyira nem rossz vállalat ez, mégiscsak fix bevételei vannak, ez a cég a legerősebb a piacán, nem igazán van erős riválisa, a bevétele fokozatosan nő, csak hát az adók erősen megterhelik.
többsége valszeg
Egon, de hova tűnt a profit? (hova? hát elvitte Damon Hill )
http://peti.lb.kbcequitas.hu/l/aRtsNaxyPRLRSoY8g2M54vSoxZaDMVZ3/111244704/
a hatikat nem, sőt egyre nő... kérdés ebben mennyi a shrt
Magyar Telekom
Határidő Kontraktus
2013 Május 1179
2013 Június 4015
2013 Július 948
2013 Szeptember 1181
Összesen 7323
tegnap mégis likvidálás volt.
Ez kimaradt nekem. Bevallom nem is tudom kicsoda. :)
Szvsz kb az a szitu, hogy most leesett a szelvény kell egy kis idő míg megtalálja a "helyét" , sok az érzelem most a piacon, valakik rájátszhatnak könnyedén bármelyik irányra ilyen pöcs forgalmak mellett.
Nekem az lenne a tippem, hogy vhol mondjuk 320-380 között fog mászkálni aztán ebből egy egy jó , vagy rossz hír kimozgathatja. Olyan időszakokkal amikor egy nagy 0 lesz az elmozdulása heteken keresztül.
Frekvenciaügy, 4. mobil, különadós perek, extra terhek körüli témák bolygatása stb , minden olyan tétel ami jövőbeni osztalékra hatással van. Az a gáz talán, hogy az állam lépései egy-egy ügyben komoly hatással lehetnek osztalékra ezt ki a búbánat tudná megmondani mit hoz következő fél évben mondjuk? :)
Lenne egy rendes lefelé benne, nyugodt szívvel megvenném jövő tavaszig tartással. Az pedig egészen extrém, hogy nagy indexek csúcson ez történelmi minimum környékén. Azért ha megnézem a számait ennyire nagy pesszimizmust talán nem indokol. Jó nem dübörög , de azért világvége sincs. Legalábbis én így látom.
igen! eddig csak a ricsit adták el
a többi nagy még meg van mind nekik
manyuphoz nem nyúlnak