történelmi csúcs... főleg, hogy eltolcsy ismét fenyegeti a bankokat :)
történelmi csúcs... főleg, hogy eltolcsy ismét fenyegeti a bankokat :)
Nekem jobban tetszene egy történelmi csúcs , gazdasági dübörgés mellett. :)
Persze mindenben meg lehet találni a szépséget ha az ember nagyon keresi, így ebben a sávozásban is vagy minek hívjuk ezt a dolgot ami itt megy.
Nagyon remélem, hogy amit érdemi munkának hívtak ezen a területen azt befejezték. Jobb lett volna ha el sem kezdik de ez más kérdés.
Na mindegy mert vsz mostanra a piac nagyjából bekategórizált minket a félnótás problémás témába innen kell a jövőben kijönni, de 2011 óta elég sok index vergődik. Nincs még az az általános optimizmus és rally. Néhány nagy index menetel , de sok más piac hasonlóan mint mi szopóágra került, és messze a 2011-es csúcsai alatt van.
Pl csak lengyelek idén 9% esés index szinten. Némileg meglepő kontrasztok, vagy nem tudom , hogy mondjam. Nem egy szokványos helyzet.
Majd meglátjuk mi sül ki ebből.
nem tudom mi lehet nem saját avatar a stocklandyard.hu menüjéből választottam :-)
800 fölött sávosan eldobáltam a pakkokat egy van még drága vétel 4800 ról, a terv az volt, hogy lecserélem osztalékig valami olcsóbbra! :-)))
(most nézem zárás körül ezt is ellehetett volna dobni)
...és most ezen idegeskedem, mindenki le várja, erre fel...
Nyárra én csak a tavalyi sávozást várnám, nem annyira rossza az. :-))
Ha kitudódna, hogy érdemi munka helyett szó szerint a pöcsükkel foglalkoznak, akkor lenne csak igazi esés inkább :))
Legutóbb mikor itt jártunk néhány hét múlva 4 k közelébe találtuk magunkat.
Szenvedős a dolog.
Tavaly szinte kottára hasonló szenvedés volt csak kb 1000 Ft-al lejjebb , akkor 3,3-3,9-4,2 művelte ugyanezt.
Meg kell ezt is becsülni úgy tűnik.
Ami még probléma ez a fáziskésés németekhez , usához képest a régiónkban, lesúlyozták régiónkat. Pl lengyelek is mit kínlódnak idén.
Egyszer meg fognak minket találni a nagy lóvékkal, ez tuti csak az időpont a kérdés melyik évben. :)
Sajnos 6 k felett is vállaltam. :)
Hacsak nem az lesz a történet, hogy snp 3000-nél lépjük át az 5 k-t amit egyszer kínomban mondtam , akkor azért eléggé időszerű lenne.
Legnagyobb kockázatnak azt látom még mindig, hogy esetleg még vmi könnyed ámokfutás belefér banki területen is forradalom részéről választás előtt. Bár eléggé kijátszották magukat itt, most már a pöcsükkel foglalkoznának inkább az mindenkinek jobb lenne.
Megszólalások alapján, és egyéb dolgokból arra következtetek van szándék ennek a normalizálására de hát nyugtával dicsérjük. :)
4,9k mellett nagy kockázatot vállalsz :D
Nem tudom mi volt de ahogy most beléptem az avatarod óriás formátumban volt a képernyőmön. :)
Na szóval 14-én jön a gyors, cirka 1 hónap múlva osztalék 120 Ft. Forradalmárok egész konstruktívan állnak a banki témákhoz mostanában (persze az eddigiekhez képest:)
Jegybanki prg, Tolcsy mióta a jegybankban van majdhogynem normálisnak mutatkozik megszólalásaiban (persze korábban nem tette túl magasra a mércét), folyamatosan bizonygatják nem lesz több adósmentés mindenki menjen az árfolyamgátba, sőt még az is elhangzott a Pszáf elnöktől , hogy hibás dolog bízni a bankok elleni perekben , sőt káros (ilyet sem mondani a kedves vezető helyeslése nélkül ) stb stb. Csányi kötvényvásárlásai sem véletlenek.
Szóval amondó vagyok , hogy ha a május környékén szokásos esés elmarad piacokon, hamarosan 5 k fölött leszünk.
Ami igen időszerű lenne, de hát lehet inkább év vége, meglátjuk.
a reggeli leszúrásra...
közben ellenkező irányt vett, szerinted meddig, 900?
nem tdom mire gondolsz..
4x 673
4x10
4x117 db-os kötés.. mennek a jelek csak ezek rafkósabbak..
Igen, csak most már lassan mindenki erre vár, inkább 720-750.
Az kiderült már, hogy a reggeli 5 perces műsor mi volt?
kösz..brokim azt mondja a következő osztalékot árazza..azé ez durva lenne..
mato mondta a jegybanki tarcsiból nem csökkentenek adósságot..(tán kocsiban hallottam GR.) méénem?
egyelőre stopkiszedésnek tűnik.
kbc és buda volt.
üres volt a könyv.
mázli, hogy nem módosítottam még a stoppot, de rohadjanak meg...