Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#620721 Rozsdáskilincs Előzmény: #620716

Össze költöznél az én nejemmel és máris látnád mennyit képes beszélni egy asszony arról a barátnőjével hogy milyen rucit hol látott, mit evett a gyerek, milyen szinü a pisije a lurkónak:) Az emberek többsége szeret beszélni időtöltésből. Most 20ft mobil bárhol, bármikor, a vonalas aszem 10 és mindenféle időrend meg csomag ár. Szerintem aránytalan főleg úgy hogy én fizettem ki a költségét a vezeték kiépítésnek annak idején. Arról nem is beszélve hogy azóta is az madzag van a póznán. Szal hogy van ez a nem éri meg mikor én fizettem a beruházás egy részét. Csak a fiatalabbak kedvéért írtam szerintem ők valszin nem tudják hogy került a 90 évek elején a telefon a kábel TV meg gáz csatorna vezeték az utcába. Hát nem a cégek fizették. Ez hogy elfelejtődött mára. Akkor meg mi az annyuk nem térült meg!

#620720 Euroman Előzmény: #620718

azért 12,8 mrd nagyon sok pénz a semmiért...csak sarc, semmi más...az újabb gőzös hülye ötleteik megvalósítására..

#620718 Kissherceg Előzmény: #620716

adó elenyésző a cég méretéhez képest, a többit meg áthárította ügyfelekre... Kár mutogatni.

#620716 Euroman Előzmény: #620713

talán nem kellene ennyi adót kivetni erre a szerencsétlen ágazatra...szerintem meg nem drága, én alig párezer ft-ot fizetek, és minden szolgáltatásom megvan....ha olcsóbb lenne, se kellene/lehetne több....csak azért nem telefonálok többet, mert olcsó..

#620714 taresz Előzmény: #620712

Én raktam fel. Nem esik le. :)

Cégnél kiépített wlan háló van, csak hozzáférésem nincs, így a szereld magad csomagot választottam.....

#620713 Rozsdáskilincs Előzmény: #620710

Na tessék még egy leendő ügyfél aki szívesen látná a madzagjuk végét a közelben. De Orbán a hibás! Beszarás! :)

#620712 Előzmény: #620710

Viszont ha leesik onnan, akkor még a negyedik G-t is bemutatja neked az esés közben :)

#620711 Rozsdáskilincs Előzmény: #620707

Nem nem zavar, bár annak örülnék ha lehetőségem növekedne. Engem az zavar hogy a kormányt hibáztatják itt sokan a növekedés elmaradásáért. Ló****t! A vezetőket kell munkára sarkallni. Lusta rabló banda! A vonalasamat is visszaköttetném ha a mobilhoz képest elfogadható ára lenne. Nem nagy a különbség így azt pénzt se ők kapják:)

#620710 taresz Előzmény: #620706

De nagy bajotok van a fővárosban! :)

Nekem 40 méter magasra kell tennem a routert, hogy 3G-m legyen.

#620706 Rozsdáskilincs Előzmény: #620701

UPC, HWR kertvárosi rész. Értem én hogy először ott ruháznak be ahol hamarabb megtérül. De basszus 20 év alatt nem értek ide. Nem kell a pénzem! Gondolom karteleznek a területekkel. A jó édes....t.

#620696 Rozsdáskilincs Előzmény: #620691

Ne idegesítsetek! A kerületünkben 110 000 ember lakik nem tudom hány háztartás. De az világosan látszik hogy a cég még mindig nagyon kényelmes poziban van ha nem ér el madzagjuk az én meg még sok lakó kertjében. 10% osztalékra még így is futja. Mikor fognak lépni ha már nem jut osztalékra. Addig majd mások szépen falatoznak a sütiből. A cég tűzze ki nyugodtan azt a célt maga élé hogy minden háztartásban jelen legyen, olcsó legyen és őt fogják választani. Vagy nem ez a célja akkor bocsika?!