Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#620623 Boby. Előzmény: #620619

Ebben az országban mióta én az eszemet tudom - úgy összesen, nem egyénileg - csak az életszínvonal az ami tartósan esik, az adóbevételek meg pont fordítva, folyamatosan emelkednek. Orbán alatt nem kell arra spekulálni, hogy csökkenjen a telkó adóterhelése.

#620619 Hibaz Előzmény: #620615

Ez pontosan így van....

Itt a hangsúly a kiszámíthatatlan szón van,valamint ha az adóterhelés tényleg leesik 55-ről 25%-ra ,akkor az még beárazódhat....

#620615 Boby. Előzmény: #619168

Úgy látszik a Citi-nél is észrevették, hogy mi a hibácska a telkóval.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/citi_egyre_jobban_fugg_az_mtel_a_magyar_gazdasagpolitikatol.183657.html

"A Citi elemzője szerint a magyar szabályozói környezet, és a távközlési vállalatok adófizetése kiszámíthatatlan, ez pedig a következő parlamenti választásokig nem is fog változni, mivel a magyar kormány a költségvetési bevételekre fókuszál, ennek egyik forrása pedig a távközlési szektor. "

Érdekes, hogy a cikk végén ennek ellenére 580 forintos célárral vételre ajánlják a papírt.....Én azt mondanám, hogy a nagyobb leszórásokban az óvatos gyűjtögetés ajánlott! Nem kell kivenni az eladói oldalt, nem holnap lesz ez 580.

#620555 macika Előzmény: #620553

sajnos egy éve se közölték, pedig akkor még új volt a mtelekom centi és akkor mindenki csak találgatott, sőt levélben páran megkérdezték őket - de az se volt korrrkert válasz..

ennyi

#620553 Interceptor Előzmény: #620551

Illett volna közzé tenni ezt az információt hamarabb, nem pedig utólag, kereskedési időben 9 óra 41 perckor.

Lehet hogy minden évben sikerül ezt eljátszaniuk a tapasztalatlan befektetőkkel,

mert nem találtam a tavalyi ugyanilyen eseményről a tájékoztatót, az erste kibocsátói közleményeiben.

Meg fogják ezt csinálni az OTP osztalék szelvény vágásakor is?

Akkor a certivel adómentes 120Ft OTP osztalékot fizet az erste.

Figyelni fogom.

#620551 macika Előzmény: #620546

egy évvel ezelőtt is ez volt - bázisár módosítása - mivel a centire nem jár osztalék

#620550 banyaiz Előzmény: #620547

Ha megnézed indexben sem okozott esést az 50 Ft osztalék miatti árcsökkenés. 403-on zárt , lejött 50 Ft 353 . A 353-tól történő elmozdulás számított indexben is , certiben is. Tegnap buxot emelte az, hogy 353-ról visszajött 36x-re. Certiben is 15x-ről felment 16x-re.

Viszont aki 120-on eldobta certit reggel, gondolom úgy számolt kap osztalékot, és lejjebb nyit a certi osztaléknyival ahogy a részvény. Vagy nem tudom mit gondolt, de nagy szívás, főleg ha sok db volt.

Aki megvette az pedig pár perc alatt keresett 25-30%-ot ahogy megjött az árjegyző.

#620547 Interceptor Előzmény: #620546

Ezek szerint a certi után mégis jár technikailag, az osztalék, mert 50 Ft beépült az árába. Még adót sem vonnak belőle ez esetben :)

#620546 Interceptor Előzmény: #620544

Nekem is 03-as volt és zártam szelvényvágás előtt mert nem tették közzé a kötésár 50 Ft-os változtatását csak május 7-én 9:41 kor.

Ezt az apróságot megemlíthették volna a május hatodikai hírlevélben amiben a szokásos heti rollovert elküldik.

Nagyon megszívattak ezzel engem is, és még másokat nálam jobban, aki 120-on dobta el.

#620545 macika Előzmény: #620514

nyugi!! zombit is leminősítették oszt most van rá nyolcféle célár 6-tól 10-ig ))

#620544 banyaiz Előzmény: #620390

03-asom volt nekem azt követtem. Vágás előtt 180 körül volt a teteje 428 körülinél. Tegnap 15x-en 16x-en láttam árjegyzőt. De nyitás körül ahogy visszanéztem voltak kötések 120 körül (gondolom amíg nem jött meg az árjegyző).

Nem tudom mire gondolsz, hogy arrébb vitték a kötésárát 50 Ft-al? Leesett az osztalék, ez certit nem érintette mert nem jár utána osztalék.

Re: Q1 eredmény

#620507 Ibiza Előzmény: #620464

felteszem a klasszikus kérdést "hol van a f.asz p****?" de szerintem ők adták a legjobban..

#620489 macika Előzmény: #620485

nyugi ! még meg kell várni a jövőre nem lesz osztalék beírásokat, az még odébb van

de lesznek majd.... ))

lesz még hullámzás mert az osztit nem adják ingyen