Ne várjál vazzeg, vegyél! Gyorsan nyomjuk fel egy kicsit (mármint az árfolyamot :-)
Ne várjál vazzeg, vegyél! Gyorsan nyomjuk fel egy kicsit (mármint az árfolyamot :-)
Certiben vki azt hitte , hogy leesik ott is az 50 Ft, vagy nem tudom mit hitt, de 120-on is volt benne kötés miközben 15x-en jött az árjegyző utána. Kellemetlen annak aki adta, aki vette annak jó buli.
Na kíváncsi vagyok mit fog művelni ez a papír következő 2-3 hónapban. Kivárok most.
Nem vagyok én olyan ugrálós,általában 3 éves pozikat tervezek,persze,ha hamarabb megvalósul a célom,akkor lezárom.(úgy mint tavaly ősszel az államkötvényeket,túl gyorsan erősödtek,nagy volt a kísértés).Kötvényeket is apránként adtam,ahogyan erősödtek.
Telót 365-nél vettem,majd 395-nél adtam az első emelkedésben,de visszavettem ugyanott.A teljes rv mennyiség mindössze 20-30%-val ugráltam csak,ha olcsóbban vissza tudtam venni,ennyi....
telóval 500 ft a tervem,ha ebben lesz 2-3 osztalék az sem rossz......
Nekem, ha nem is megy vissza 350-re, talált pénz lenne. Tegnap nyitottam meg a számlát, én kizárólag dax-al foglalkozom.
Tehát, ha visszamegy 350-re, akkor 340-es áron lesz tkom-om, ha meg nem, 1 nap alatt kerestem 3%-ot, nekem az is jó.
Úgy jársz mint anno az Otp-sek 1500-nál.....akkor is írtam,hogy ennyi db rv-t soha nem fogtok birtokolni.....mégis ugráltak.....
Én még várok, hosszú a nyár...
TA fanok csak egy kérdés...kettő lesz belőle.
1. Ha poziba léptek mennyi vételből hány a nyereséges?
2. egy-egy poziban egy-egy várt mozgásban milyen százalékban kereskeditek le a teljes mozgást?
Azon gondolkozom, beállok eladni 360-ra, 1 napra jó pénz lenne :)
Most hogy írtad, ránéztem, én megkaptam mindent, még jó, hogy tegnap délután beírtam azonnal, piaczárás után :)
most nézem, hogy kaptam 350 is egy adagot. Még egy adagra futja az osztalékból
A hetes bolinger nagyon beszűkült(bár most ezt megtoltuk le),nagy műsor lenne,ha visszamászna a közepébe....
351. Papírforma.
Én vettem 51-en még akármi is lehet...
Ha nem tudod, akkor mi ez a vágy rá? ,-)
mindegy.. ahogy gondolod..
én nem vennék itt most.
Én chartot nézek buxban.