Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#620138 macika Előzmény: #620135

sztem lesz

és jövőre is lesz osztalék, ennek mértékét a mamma dönti el

az eladósodottsági ráta, ami úgy néz ki tartható, tehát elvileg a 50 is tartható

#620135 Zotya32 Előzmény: #620130

gondolod, hogy valaha lesz ez még 400 ft?? most majd jön egy gyengébb jelentés, jön a nyár, majd szépen csorog le 300 ft-ra, télen meg majd benéz 300 alá és majd onnan indul az osztalékrally kb 330-340-ig...

ahogy idén sem 400-ról indult a rally ahogy mindenki várta, hanem a novemberi 355-ről.. és tessék, vágás után megint ott az árfolyam...

#620134 Hathor Előzmény: #620127

Legközelebb jövőre lesz osztalék. Honnan tudod akkor mennyi lesz az osztalék? Milyen 14%?

#620127 Ricsi Előzmény: #620125

Szerintem nincs igazad, én ennyi osztalékot elvárok évente, most veszek 350-en, akkor 14% a hozam. Ez nekem jónak tűnik.

Majd szeretnék kérni egy…

#620122 Ricsi

Majd szeretnék kérni egy nyitót, mert azt nem írja a progim, sem a nyitót, sem a zárót.

#620120 macika Előzmény: #620118

talán az nem de a szokásos névérték cselezéssel simán kifosszák a kicsiket rendszeresen, aztán -90% esés után újabb -90%... lásd humet, est stb.. egyszerűen nem lehet megunni ))

.

a telekomszektor egyébként, sajna mindenhol hasonlóan teljesít, nálunk meg a különadók és egyebek is betesznek

#620118 Tapasz Előzmény: #620117

Ezekkel a tolvajrészvényekkel bármikor megtörténhet az, ami a goldsun nal megtörtén: 2 ft nál kivezették a bétről

#620113 Hathor Előzmény: #620105

Soha nem látott mélységbe zuhanhat az MTel árfolyama

2013. május 7. 07:09

Ma már osztalékszelvény nélkül forognak a Magyar Telekom részvényei, vagyis a hétfői záróárhoz képest közel 50 forinttal kerülnek lejjebb a jegyzések. Ez akár azt is jelentheti, hogy soha nem látott mélységbe kerül a társaság részvényeinek árfolyama.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/soha_nem_latott_melysegbe_zuhanhat_az_mtel_arfolyama.183580.html

#620107 Előzmény: #620099

1: Erre írtam korábban azt, hogy ez nem szükségszerűen igaz, ugyanis nem az MT teljesítménye dönti el, hogy fizet-e osztalékot, hanem a DT osztalékpolitikája.

Pont ezért nem lehet kiszámítani, hogy egyáltalán lesz-e osztalék jövőre, hiszen azt is megteheti a DT, hogy az egész nyereséget hazaviszi és itt meg nyazsgemet mutat ki az osztalék helyett. Ez teljes kiszámíthatatlanságot jelent.

Én pedig úgy látom, hogy erre már rájöttek a befektetők és nem fektetnek be olyan tőzsdei cégbe, amely valójában nem tőzsdei cég, hanem csak egy közönséges leányvállalat, avagy fióktelep, aminek a működésébe a részvényeseknek semmiféle befolyása, vagy ráhatása sincs.

És pontosan ezért értékelődnek le ezek a fajta "részvények" oda, ahol a TV részvény kategória van. Mert ez sem volt valójában más: Ingyen pénz bevonása, amit röhejesen csekély osztalék felosztásával szereztek meg.

#620106 macika Előzmény: #620103

mindig az aktuálisat

mondom, ez nem kreg stb. ahol csak kisröfik "ölik" egymást a semmire, meg a bennfentesek öntenek v éppen kavarnak...

ráadásul elég likvid, a leglikvidebb papír a béten, iránytól függetlenül

#620105 Hathor Előzmény: #620102

Miért kell kapkodni érte 350en?

Tudom dupla aljra megy..

na de ki fogja tartogatni, amikor így sem működött a papír?