ugyan...bárcsak az egész fórum ilyen kulturált lenne és ez lenne a leghevesebb szóváltás...nem is kapnám fel akkor a vizet senkin és semmin
ugyan...bárcsak az egész fórum ilyen kulturált lenne és ez lenne a leghevesebb szóváltás...nem is kapnám fel akkor a vizet senkin és semmin
de attól még a tőketömegre jutó költségek stb miatt a legtöbb esetben jobban oldják meg, mint aki szólózik ;)
na ok, belinkelt konkrétumok alapján tévedtem. Névről ismertem kettőt is belőlük, de nem emlékeztem ilyen magas éves hozamokra. Megkövetlek.
Mondjuk valóban kaphatnának nagyobb sajtót is, és nem értem, a biztosítók életbiztosításaikban miért nem ezeket csomagolják újra, ahelyett, hogy minden hulladékot megvesznek
dolgom volt, nem volt időm csapkodni, de mindjárt elolvasom :)
Szólhattál volna hogy Te veszekszel!! Én azt hittem csak beszélgetünk...
"Rbbj11 már szétcsap itt."
Igaza is lenne! Elnézést, hogy veszekedésbe torkoltunk! Remélem azért néhány hozzászólásom mutatott valami alternatívát a hosszútávú befektetések közé.
Rbbj11 már szétcsap itt.
Ezt megint csak vélelmezés. A topikomban igaz csak long van és lesz is.
Ilyen volt 1998 és 2002 között is. Én emléxem....,már akkor sem csak papíron okoskodtam.
:) Pedig 10 év után már lehet izgalmasabb:) Ha nincsenek saját ötleteid amit kipróbálnál akkor hogy papírozna?! Az M1-t meg ízlelgessed nyugodtan. Olyan igazi társadalmi kulturális forrás, mivel a törvények kötelezik erre. Nem engednek be oda mindenkit:)
Mondjuk a folyton longoddal a fityesz alatt nem sok pénzt kereshettél!?
Na látod ezzel ki is mondtad a te gondolatmeneted gyengéjét. Számodra csak az kedvező ha a világ és kormányok dolgai rendbe mennek. Egy részvény kereskedő ennek az ellentétén is képes lehet keresni.
Én még nem láttam olyan házasságot, ahol a férj, mondjuk 10 évi házasság után egy guminőn kezd gyakorlatozni, hogy este a Muttert nagyobb gyönyörökhöz juttassa! Igaz az M1-t se nézem. .
" és ha ez a kormány sokáig marad, akkor az otp sem lesz sikeres."
Meg a bux se! Mondjuk papíron akkor is lehet majd kereskedni, nem nyersz, nem is vesztesz, de legalább az idő megy.
Boby Boby!
Amiért az ember nem ír le mindent azért még ne gondold hogy nem létezik. Azt se írtam ma hogy ebédeltem, de Isten az atyám hogy mégis ebédeltem:) És különben is ha már van annyi eszem hogy a nagymama háza árát nem toltam be az általad említett esarba és másokra se bíztam, akkor má valamennyi időt eltölthettem a részvényekkel bibelődve:)
"A másik jobb szeretnék magam gondoskodni a magam pénzéről."
Amikor kiválasztod az alapkezelőt ezzel teljesül is a vágyad! Nem alapot, hanem alapkezelőt kell választani.
"Sikeres részvénynek az OTP tartom a hazai piacon. "
Voltak benne szép idők, a jelenlegi az nem az, és ha ez a kormány sokáig marad, akkor az otp sem lesz sikeres.
"Akkor én méne szakosodhatnék a részvények felé."
Szakosodj nem mondta senki, hogy ne tedd, de azért a papíron kereskedést felénk nem hívják szakosodásnak!
Boby
Igen nem sokat mondanak. Próbáltam pár alapot nem igazán jött be. A másik jobb szeretnék magam gondoskodni a magam pénzéről. Sikeres részvénynek az OTP tartom a hazai piacon. A külföldiek nem érdekelnek.
Persze hogy nem ér véget! De tessen mán látni hogy nem keverendő össze minden mindennel. Mert ugye baromi sokféle értékpapír van és ezen az lapon kéne még beemelni pár fajtát. Pénzpiaci, ingatlan, vkötvény és még hosszasan lehetne sorolni. De mégis azt látni inkább szakosodnak a szakértők és kockázat megosztás címén nem zsúfolnak mindenből kicsit a porfólióba. Na ennyit az effajta kockázatkezelésről. Akkor én méne szakosodhatnék a részvények felé. Egyébként meg az idő eldönti mi lesz a cserebogárból:)
"Egyébként alapban tartani a pénzed nem számít a kereskedésnek. Ez amolyan majd mások megoldják helyettem."
Én portfolióban - tudod kockázatkezelés - gondolkodom. Alapvetően vannak hosszú - több éves - és rövid - akár napi - pozíciók is. És igen a hosszú befektetések között vannak sikeres hazai hedge fundok is, amelyeket nem kevésbé könnyű kiválasztani - számodra pl. mit sem mondtak az alábbi alapok nevei -, mint egy sikeres részvényt a tőzsdén.
Nem fogjuk egymást érteni nem gond:)
Látom javultak a jutalékok az utóbbi időben, mikor én néztem akkor sokkal drágábbak voltak.
Egyébként alapban tartani a pénzed nem számít a kereskedésnek. Ez amolyan majd mások megoldják helyettem.