Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

lehet skubizni :o) kolle…

#618401 Dr. ursi

lehet skubizni :o) kollega végre kiszállt nagy pakkal :o) nem bírták az idegei :o)))

Re: nincs cím

#618344 banyaiz Előzmény: #618338

Igen ilyen állampapírh, vagy még csökkenő hozamok mellett ilyen részvényárral ez az 50 Ft körüli osztalék ez több mint jó.

Tbsz-en megtartod 5 évig hát csak osztalékban alsó hangon egy 50% körüli hozam benne van a pakliban. Plusz még közben az osztalékot is be tudod fektetni.

Nekem vannak más kitettségeim is és amikor megvettem telot nem az volt a tervem, hogy elkezdek egy 5 éves prg-ot vele. :) Azt sem akarom, hogy nyakig vagyok mindenféle részvényben és jön vmi összeomlás vagy ilyesmi , vagy a forradalmárokon kitör dühöngő elmebaj ismét aztán azt kell nézegessem, hogy Otp 3 k alatt, telo 300 és hasonlók.

Így döntöttem lehet megbánom.

#618338 prospero Előzmény: #618325

Tőlem biztos nem veszik meg 450 alatt...:-)! Maximum 300-350-en bővítek hozzá... :-)! Jövőre 50 Ft-os osztalékkal számolva de akár 35-40 Ft-os osztalékkal sem rossz ilyen betéti kamatok és állampapír hozamok mellett... infla sem pörög... jó lesz ez tartaléknak...

elég egy hír,hogy az árá…

#618332 Ibiza

elég egy hír,hogy az áránál maradjon..pl meghosszabbították a 2014ben lejáró freki koncessziókat..

de ellenkezőleg is lehet.. ősztől beindul az állami telefontársaság..ezt vágás utáni napra kéne időzíteni..

#618325 banyaiz Előzmény: #618319

Amik szemben állnak egymással vsz

A csökkenő állampapírhozam mellett egy baromi jó osztalékhozam, nyomott árfolyam az egész szektorban EU szerte, mert a verseny miatt csökkenő profitok osztalékok stb.

Nálunk erre a nyomott szektor árra rátett egy lapáttal a forradalom különadó különadójával, és az összevissza barkácsolással.

Ami bizonytalanság még nálunk a 4. mobilszolgáltató, és a frekvenciapályázat témája, illetve pozitív lehetőségként a kötlezettségszegési eu-ban.

Ebből mi fog kisülni itt szelvényvágás után? A jó ég tudja . Simán benne van, hogy megveszik újra 400-ig 1-2 hónap alatt.

De az is, hogy 350 alá esik. Lövésem nincs.

Rajta tartom majd azért a szemem, mert ezeken az árakon ha nagyjából szinten tudják tartani következő években az osztalékot akkor jó lehetőség vsz.

#618318 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #618316

Érthető a dilemma, de szerintem a vágás után hamar korrigál úgy 20-30 forintot (vagy nem), függ Q1 eredménytől is . Ezért megtartok egy adagot (talán..).

#618317 banyaiz Előzmény: #618309

Sokat törtem rajta a fejem.

Végülis az eredeti elképzelésem az volt felmegy legalább 450-re vagy 500 környékére aztán csókolom eladom.

Mivel nem ment így szenvedés volt, hogy mit is csináljak.

Nagyon vonzó az az 50 Ft osztalék is.

#618316 Euroman Előzmény: #618309

nekem meg szinte csak ez van...a tőzsdés pénzt amúgy is nagyon lecsökkentettem, e teljes pénznek már csak 8-9 %-a....és az is ind tkom-ban...sajnos 400 alattiak már nincsenek meg, ami meg megvan, az ezen az áron csak minimális hasznot hozna...viszont a vágás utáni bukótól meg félek rendesen...dilemma..

#618310 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617761

Akkor miért nem hajolnak le ezért a "zsírosbödönért" itten??? Akkor csak szedegessék a morzsákat.... az való nekik, pancserek.

#618302 banyaiz Előzmény: #618299

Több oka van:

1. Van egy rakat Otp-m mint kockázat jövőbeni árfolyamalakulásra Béten

2. Tartok tőle, hogy ha ilyen gyenge szelvénnyel, ha levágják akkor többet esik mint az osztalék. Ez persze egyáltalán nem biztos de úgy döntöttem ezt most nem kockáztatom meg.

Nem volt egy könnyű szülés . :)

#618296 banyaiz Előzmény: #617761

Elvitték a papírjaimat ma, eladtam az összeset.

20 Ft profit szemben az 50 Ft osztalékkal keserves. Sokat gondolkodtam rajta de nem merek ezzel rizikózni most, ott van Otp is elég kockázatnak. Még sok is.

380-on kellett volna megvegyem akkor kicsit fényesebb lett volna.

Azt meg a fene gondolta, hogy 42x már adni kellett volna 3 -4 hete vagy mikor.

Ez van.

#617761 Pyxis Előzmény: #617729

A világ befektetői néhány %-os hozamért szenvednek, ezeket a kis morzsákat is fel kell venni.

#617731 macika Előzmény: #617717

300% hozammal az efhábét kell venned , meg cs.a.nutexet

no meg a pányegint )))

kecsegtetve