Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: törölve

#618407 Daneka Előzmény: #618333

Tudod AT nem állunk egy oldalon..-én most állítólag komcsilibsi vagyok..pedig csak a fideszt nem bírom..-de szoktalak olvasni..és időnként(na jó..néha:)) még el is ismerem magamban,hogy van abban okosság,amit írsz...DE..amikor van egy ilyen nyilvánvaló szemétség...nevezzük haveri mutyinak..akkor egyszerűen nem tudom megérteni,hogy tanult emberek hogyan tudnak még ilyenkor is simítani..mszpzni,libásozni..stb..Miért nem lehet kimondani,hogy ez bizony GÁZ!!!!Én egy szóval nem mondom,hogy az mszp szimpatizáns trafikos nem nyert..lehet,hogy sok fidesz szavazó(remélem már csak volt) is bukta a jövőjét..csak azt,hogy valami ebben a buliban nagyon ronda..

..és ha eddig kétségeim lettek volna,az azzal,hogy elfogadták baromi gyorsan ezt az új szennytörvényüket,most már eloszlott..

..és az hogy ez most trafik??..ami a 10-12%-kal már extrém nagy buli...hol a garancia,hogy legközelebb nem lesz ilyen maszlagos nemzeti dumával ital,lottó..meg akármi..

Re: trafik

#618375 prospero Előzmény: #618364

Természetesen nem értek egyet ezzel!

De! Az a véleményem, hogyha a jelenlegi ellenzék kerülne hatalomra egy ilyen törvény mellett, az ország szempontjából sokkal rosszabb lenne! Tehát eggyel több indok, hogy ne szavazzak a jelenlegi ellenzékre, akik még 50%+1 szavazat többséggel is kényük kedvük szerint irányították az országot a szakadékba...

libás+simor hazaárulása

#618361 Dr. ursi

az mnb kötvényállományának alakulásáról ! jól látszik h 2008 októberétől !!! micsoda ütemben kúszott fel 500ról 4500 fölé !!! és ezt mind mi adófizetők fizettük a külföldieknek, oylanoknak is akik nem is bankolnak itt és köszönhetően a bajnai-simor duónak !

http://www.portfolio.hu/img/upload/2013/04/3_14.png

#618356 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #618350

"Na látod! Le kell szokni... oszt jó napot! :-)!

A Fidesz teszi a legtöbbet a dohányosok egészségéért... :-)!"

No de én nem a cigiről szokom le, hanem arról, hogy ezekben a "boltokban" vegyem meg, mecsoda különbség :-) A fidesz, a haverok egészségéért tesz meg mindent, egy szerető nagy család, ahol majd egymás torkának fognak esni(mint ahogy egy szerető családban illik ugye)

Egyébként, a jó helyen lévő trafik simán fog hozni 15-20 millát évente, és van akinek lesz 5-10 darab belőle, ennyiért már én is lennék jó Magyar hazafi! (de inkább nem)

"Ugyanazok kapták akik eddig is foglalkoztak vele."

Lósz@rt Mama!!

"Ha meg nem azok kapták, azokkal öntudatos ellenzékiként nem szabad szóba állni - pontosan ahogyan Te teszed és Nyasgem a csalóknak!"

Én csak most vagyok ellenzéki... aztán majd Te leszel :-)

"Extraprofittal" mi a helyzet?

#618350 prospero Előzmény: #618340

Na látod! Le kell szokni... oszt jó napot! :-)!

A Fidesz teszi a legtöbbet a dohányosok egészségéért... :-)!

Egyébként indexen fent van egy cikk. Évente 40-60 milliárd az árrés. Amit az 5500 bolt között szétosztva 7,5-10 millió forint adódik trafikonként... évente. ami még nem a végleges profit, hiszen ebből ki kell fizetni a munkavállalókat és a trafik működési költségeit...

Az árrést megtámogatják a gyártócégek polcpénzzel - de ehhez már trafik kell... akinek csak joga van, trafikot kell vennie/szereznie hozzá, hogy ilyet kapjon...különben a gyártók nem fogják megdotálni... Na most, ha ezeknek az embereknek eddig is volt trafikjuk és eddig is árultak, akkor mi a probléma? Ugyanazok kapták akik eddig is foglalkoztak vele. Ha meg nem azok kapták, azokkal öntudatos ellenzékiként nem szabad szóba állni - pontosan ahogyan Te teszed és Nyasgem a csalóknak!

törölve

#618340 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #618328

"ugyanakkor ismerve az ország ~2/3-os jobboldali beállítottságát még az sem lenne meglepő, ha az jönne ki, hogy 60%-ban fideszes szimpatizáns nyert. Mert az is csak annyit jelentene, hogy az országos átlagban szórt a pártszimpátia és a nyertes traikpályázatok eloszlása. "

Hol van ebben az országban 60% "fideszes szimpatizáns"?????? Álmaidban.... Ráadásul a jobboldali az nem egyenlő a "fideszessel".....

Persze furcsáltam volna, ha neked evvel a történettel bármi problémád lenne.. szerencse, hogy fityeszéknél nincs korrupció!!?? Az egész rendszered egy minősíthetetlen romlott szemét, de tapsikolhatsz hozzá (igaz már nem sokáig, mert hamar eljön az igazság pillanata...ahogy Fletó mondotta volt :-)

Bukni fogtok!!! Ha nem, az ország fog bukni....

Oszt mi van a 10-12%-os extraprofittal (jelen esetben persze nem extra gondolom), Csak azért kérdezem mert mintha más esetben a 8% az irreálisan magasnak tűnt volna számodra... Fő a következetesség! Mondjuk nekem mind1, mert ugyan dohányzom, de az teljesen biztos, hogy ezekben a nemzeti dohányizékben sosem fogok cigerettát venni.

Re: törölve

#618333 Előzmény: #618236

Attól lett mszmp, hogy összenőtt ami összetartozik: Immár minden marxista egy pártszövetségbe került, hogy vissza tudjanak kerülni a hatalomba. Ez most nem abban az értelemben volt mszmp-zés, hogy az MSZP-t szokás leemeszpézni, hanem abban az értelemben, ahogy az mszmp az összes baloldali pártot megszűntette annak idején, mert csak egy párt maradhat, amelynek a központi bizottsága uralja az országot Moszkva igényeire szabva. Vagyis csak a történelem ismétli önmagára utaltam és ezért nevezem mszmp-nek ezt a marxista szörnyedvénykupacot.

Ennek semmi köze a trafiktörvényhez.

Számomra csak feltűnő volt az, hogy az mszmp-seknek nincs a homlokára írva, hogy azok, oszt állítólag mégis mindenhol veszítettek. Nekem ez furcsa.

#618328 Előzmény: #618255

Az az igazság, hogy én csak egy kérdésre válaszoltam, de nem foglalkoztatott a trafik "ügy" sem most, sem korábban. Megnéztem, átrágtam, és arra jutottam, hogy az igazán jó helyen lévő (budapesti pályaudvarok, sétálóutcák, nagy közforgalmú intézmények közele) trafikokra nyilván esély sincs (soha és semmikor és semmiféle pályázati rendszerben nem lett volna), a többi pedig egyszerűen nem éri meg, mert a Budapestnél kisebb települések jó részében egyszerűen nem lesz akkora a forgalom, ami az üzletet eltartaná. Majd meglátjátok, hogy mennyire nem úgy fog ez kinézni, ahogy elsőre látszik. Egyebekben már megláthatjátok, hiszen számos helyre koncessziós ajánlat sem érkezett be.

Ugyanakkor számomra rendkívül feltűnő az, hogy amig a pályázatok ki lett írva és be lettek adva a pályázatok, addig nem volt gond a pályázat rendszerével, de ahogy nyertes lett hirdetve, onnantól felsorolják a "ki nyert" listát, de ez a lista még a leguszítóbb helyeken sem éri el a több száz trafikot sem, ugyanakkor ismerve az ország ~2/3-os jobboldali beállítottságát még az sem lenne meglepő, ha az jönne ki, hogy 60%-ban fideszes szimpatizáns nyert. Mert az is csak annyit jelentene, hogy az országos átlagban szórt a pártszimpátia és a nyertes traikpályázatok eloszlása.

Engem az lepett volna meg, ha nincs fideszes prominens a listán.

És valójában fogalmunk sincs, hogy mennyi nyertes jobbikos, vagy mszmp-s van a listán. A győztesek ugyanis nem panaszkodnak.

Ugyanakkor - és éppen ebből következően - rendkívül feltűnő az, hogy hirtelen minden győztes fideszes prominens, minden vesztes pedig mszmp-s lett, márpedig ugye, ha a haveri kör osztott volna fel mindent, akkor számmottevő fideszes szimpatizáns vesztesnek is lennie kellene, hiszen a haver előrébb tolása mindenkit kiejtett a pályázók közül, egyebekben a párt szimpátia- de nem haveri bázisát is.

Érdekes módon azoban, csak mszmp-s és jobbikos vesztesek vannak, akik panaszkodnak, de valahogy én fideszes veszteseket nem látok, esetleg azt, aki ugye most fúj az egész pályázatra, mert nem nyert az, akit éppen ő akart megtolni. És azért nem volt kosher a pályázat az áruló szerint, mert nem az nyert, akit ő tolt. Értitek ugye a paradoxont? Bele akar avatkozni egy képviselő abba, hogy ki nyerjen, NEM SIKERÜL, erre óbégatni kezd, hogy cinkelés van. Na de mi lett volna, ha megtolódik az, akit tolni akar és úgy nyer? Akkor rendben lett volna? Ja értem. Ez a marxista hvg logikája: Nem ám arról szól a cikk, hogy NEM LEHETETT BEFOLYÁSOLNI a pályáztatást - miközben ez van a cikkben! - hanem arról, hogy azért van csalás, mert nem az nyer, akit meg akartak tolni.

Egy csalódott kicsinyes sz*rházi fideszes bosszúhadjárata, mert nem tudott hatást gyakorolni a döntéshozókra.

Agyrém.

#618255 Turkoglu Előzmény: #618210

Jaj __AT__ kicsit törölgessed meg a szemüvegedet, mert ez az egész trafikosdi ez tényleg gáááz, még akkor is ha tudjok, hogy van nem kevés jó gazdaságpolitikai lépése a jobb oldalnak, amivel egyet lehet érteni, de azért a kutyaszarról ne akard már lenyalogatni a legyeket... ennyire legyél már tárgyilagos vagy már ennyire nem megy?

#618249 prospero Előzmény: #618236

Nem tudom, de lehet, hogy eddig is boltjaik, kocsmáik voltak. Vagy ez elképzelhetetlen?

Egyebekben, ha pedig nincsenek boltjaik, kocsmáik akkor pedig az a véleményem, hogy a trafikjog, trafik nélkül nem sokat ér....

Ellenben egy kisbolt trafik nélkül is sokat ér...ha pedig ez így van, akkor a visszaélők szívni fognak: nem kicsit nagyon. A trafikjogot ugyanis ki kell fizetni, és ha nincs boltjuk, kocsmájuk ahol a dohányt árulni tudnák, akkor beruházniuk kell a trafikjog mellé...

Trafik nélküli trafikjogosokkal nem kell szerződni, aztán nyasgem nekik...

törölve

#618236 Daneka Előzmény: #618210

Szerintem már te sem tudod miről beszélsz ember...A legjobb érved,hogy miért nem a pályázatok elbírálása előtt panaszkodtak??????????..miért is?..nem tuti,hogy vágod,de nem a nyomtatvánnyal van a baj,hanem az elbírálással..Tetszik ez is:Ebből a döntő többség nyilvánvalóan minden különösebb hátszél, vagy ismeret nélkül nyert...

Egy kis kurucinfós hírecske..tudod ez nem az mszmp-s lobbi:

"A nógrádi megyeszékhelyen 19 pályázható helyből 12-t, Bátonyterenyén 3-at Becsó ˝Azori˝ Zsolt (Fidesz) cimborája, tanácsadója és főmunkatársa, a büntetett előéletű Molnár Arnold családja nyert el.

A nyertesek:

HU2371 Salgótarján Deán Ramóna - Molnár Arnold lánya

HU2371 Salgótarján Deán Ramóna - Molnár Arnold lánya

HU2371 Salgótarján Herczegné Pokorny Ágnes

HU2371 Salgótarján Kiss Tiborné

HU2371 Salgótarján Koklács János Gábor

HU2371 Salgótarján Kovács Gergely

HU2371 Salgótarján Kulcsár András

HU2371 Salgótarján Mátrai László

HU2371 Salgótarján Molnár Lajosné - Molnár Arnold anyja

HU2371 Salgótarján Molnár Melani - Molnár Arnold lánya

HU2371 Salgótarján Molnárné Szandai Edit - Molnár Arnold felesége

HU2371 Salgótarján Pájer Zoltán

HU2371 Salgótarján Susán Ádám - Molnár Melani udvarlója

HU2371 Salgótarján Susán Ádám - Molnár Melani udvarlója

HU2371 Salgótarján

Susán Ádám - Molnár Melani udvarlója

HU0232 Bátonyterenye Deán Ramóna - Molnár Arnold lánya

HU0232 Bátonyterenye Deán Ramóna - Molnár Arnold lánya

HU0232 Bátonyterenye Molnár Melani - Molnár Arnold lánya"

kevés a reklamáló?...mihez képest????..mit vársz,hogy a tönkrement családok benzint locsoljanak magukra?????

az is szép,hogy ebből a jobboldali szennyből egyes birkaarcok,hogy jutnak el az mszmp-ig...ez azért sokat elmond,és megkérdőjelezi az eddigi..mondjuk úgy munkásságodat is..Mellesleg felmerül a kérdés..évek óta kifejted benyalásodat a mutyi melyik részén hálálják az elvtársaid..hektárok?..spanglik?...vagy te még megvárod,hogy az italkimérés is nemzeti legyen????

#618210 Előzmény: #618127

Tudod, mindig a vesztesek kiáltanak cinkelést.

Miért nem a pályázatok értékelése előtt panaszkodtak, hogy nem jó a pályázati rendszer? Akkor jogos lett volna. Node azok, akik nyertek, azok nem is panaszkodnak, és az azért - lássuk be - nem túl valószínű, hogy 4000+(!) nyertes esetében számottevő lehetne a "haveri kör" mérete. Ebből a döntő többség nyilvánvalóan minden különösebb hátszél, vagy ismeret nélkül nyert, az, hogy több száz pedig haveri kör alapján lett felosztva, az biztos. Nincs olyan pályázat, amiből a szubjektum kizárható, ilyenkor mindig a méret a lényeg.

Ahhoz képest például, hogy mennyi vesztes volt, feltűnően kevés a reklamáló és még feltűnőbb a mögöttük álló mszmp-s lobbi, amitől megint elvonnak egy kis pénzt. Szomorú vagyok.

trafik

#618127 Bendeguz

AT, szerinted a trafik törvény is teljesen korrekt volt? Ha igen, akkor a közérdekű adatigénylések korlátozása is teljesen demokratikus és a jó ízlés határain belül van?

Re: nincs cím

#618078 Dr. ursi Előzmény: #617990

hát ja ha igaz liberalizmusról van szó s nem az elferdítettről ami csak szabadosságot jelent minden téren.

de utoljára liberalizmus Magyarországon a századforduló környékén volt, s nem a 20-21 :o) hanem a 19-20

Mit jelent Orbán 90 százalékos szabálya?

#618014 walex

http://www.portfolio.hu/gazdasag/mit_jelent_orban_90_szazalekos_szabalya.183253.html

Nagyon helyes, hogy nem mindenáron és nem ész nélkül akar majd egyszer csatlakozni az ország az eurozónához (ami addigra remélhetőleg feloszlik a fenébe).

Ha már most eurónk lenne, valószínűleg már "megmentett" volna bennünket az IMF-EU uzsorás csapat egy-két db, több tízmilliárd eurós hitellel. Persze mindezt a mi érdekünkben.