Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: trafik

Előzmény: #618255

Az az igazság, hogy én csak egy kérdésre válaszoltam, de nem foglalkoztatott a trafik "ügy" sem most, sem korábban. Megnéztem, átrágtam, és arra jutottam, hogy az igazán jó helyen lévő (budapesti pályaudvarok, sétálóutcák, nagy közforgalmú intézmények közele) trafikokra nyilván esély sincs (soha és semmikor és semmiféle pályázati rendszerben nem lett volna), a többi pedig egyszerűen nem éri meg, mert a Budapestnél kisebb települések jó részében egyszerűen nem lesz akkora a forgalom, ami az üzletet eltartaná. Majd meglátjátok, hogy mennyire nem úgy fog ez kinézni, ahogy elsőre látszik. Egyebekben már megláthatjátok, hiszen számos helyre koncessziós ajánlat sem érkezett be.

Ugyanakkor számomra rendkívül feltűnő az, hogy amig a pályázatok ki lett írva és be lettek adva a pályázatok, addig nem volt gond a pályázat rendszerével, de ahogy nyertes lett hirdetve, onnantól felsorolják a "ki nyert" listát, de ez a lista még a leguszítóbb helyeken sem éri el a több száz trafikot sem, ugyanakkor ismerve az ország ~2/3-os jobboldali beállítottságát még az sem lenne meglepő, ha az jönne ki, hogy 60%-ban fideszes szimpatizáns nyert. Mert az is csak annyit jelentene, hogy az országos átlagban szórt a pártszimpátia és a nyertes traikpályázatok eloszlása.

Engem az lepett volna meg, ha nincs fideszes prominens a listán.

És valójában fogalmunk sincs, hogy mennyi nyertes jobbikos, vagy mszmp-s van a listán. A győztesek ugyanis nem panaszkodnak.

Ugyanakkor - és éppen ebből következően - rendkívül feltűnő az, hogy hirtelen minden győztes fideszes prominens, minden vesztes pedig mszmp-s lett, márpedig ugye, ha a haveri kör osztott volna fel mindent, akkor számmottevő fideszes szimpatizáns vesztesnek is lennie kellene, hiszen a haver előrébb tolása mindenkit kiejtett a pályázók közül, egyebekben a párt szimpátia- de nem haveri bázisát is.

Érdekes módon azoban, csak mszmp-s és jobbikos vesztesek vannak, akik panaszkodnak, de valahogy én fideszes veszteseket nem látok, esetleg azt, aki ugye most fúj az egész pályázatra, mert nem nyert az, akit éppen ő akart megtolni. És azért nem volt kosher a pályázat az áruló szerint, mert nem az nyert, akit ő tolt. Értitek ugye a paradoxont? Bele akar avatkozni egy képviselő abba, hogy ki nyerjen, NEM SIKERÜL, erre óbégatni kezd, hogy cinkelés van. Na de mi lett volna, ha megtolódik az, akit tolni akar és úgy nyer? Akkor rendben lett volna? Ja értem. Ez a marxista hvg logikája: Nem ám arról szól a cikk, hogy NEM LEHETETT BEFOLYÁSOLNI a pályáztatást - miközben ez van a cikkben! - hanem arról, hogy azért van csalás, mert nem az nyer, akit meg akartak tolni.

Egy csalódott kicsinyes sz*rházi fideszes bosszúhadjárata, mert nem tudott hatást gyakorolni a döntéshozókra.

Agyrém.