Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kereskedési rendszer teszt

Re: nincs cím

#618311 Rozsdáskilincs Előzmény: #618306

hmmm. OTP, MOL szép hosszú gyertyát rajzol, nehogy kényelmes helyzetet adjon ezzel elrémítve elbizonytalanítva a kereskedőt:)Már akit ellehet:)

#618229 Rozsdáskilincs Előzmény: #618213

Leírtam az előbb, közel volt egymáshoz két belépési pont. Az első nem felelt meg a magasabban lévő viszont teljesült volna ha bent lett volna ott is ajánlat. De ha két különböző szintre is ajánlatot tennék akkor módosítani kellene a pozi méretett. Vagy egyszerűen hagyom és tudomásul veszem hogy ez történt és kész. Szóval a nehézséget mindig az okozza hogy általában túl sok a lehetőség ezért kell szigorú szabályrend amit az ember egyszer papírra vet és nem változtat. Különben szartse ér az egész ha van rendszer de azon belül túl sok a variáció, örökös dilemma nem tesz jót.

#618197 Rozsdáskilincs Előzmény: #618177

Élőben egy másik rendszerrel kereskedem. Én kedvelem a papiros kereskedést, nagyon sokat lehet tanulni belőle. Mindig adódnak olyan helyzetek amire az ember még csak nem is gondolt. Pl tegnap a hatin ha itthon lettem volna máris egy új dilemma előtt álltam volna. Ezzel megmutatkozott nem elég egy belépési szint kijelölése ennél a rendszernél hanem a következőt is szemmel kell tartani főként ha közel van a két szint hogy a rendszerből kiszűrhessem a bizonytalanságot. Az első nap fontos tanulságot eredményezett. Na ezért jó a papiros kereskedés mert ha élőben találkozom akkor kell megoldást találni ott nem sok idő van rá hogy az ember átgondolja mi is lenne a legokosabb.

Miért nem valós számlán …

#618177 Tapasz

Miért nem valós számlán csinálod? Akkor a psziho tényeződ is benne lenne.

Mondjuk én nagyon nem kedvelem a papíron ill. demokereskedést.

Re: rendszer sokpontnullakettes

#618115 Rozsdáskilincs Előzmény: #618070

Nem nem én nem ilyesmi elméletek alapján döntöttem a belépési szintekről. A belépési szintek meghatározásához az eddigi megfigyeléseim tapasztalatára támaszkodom.

Kiröppent az eső fecske Egisben pozi. Hati surolta de nem felelt meg a kritériumoknak.

rendszer sokpontnullakettes

#617904 Rozsdáskilincs

Egy olyan rendszert szerettem volna kidolgozni ami nem túl gyakran juttat poziba de biztosítja hogy ne maradjak ki egy emelkedésből sem. Egyetlen egyből sem! Igaz mégis vannak olyan rendkívüli mozgások amik egyszerűen nem biztosítanak belépőt. A másik probléma hogy megesik hogy napközben ill nyitvatartási időben kellene módositani az ajánlaton ez rontja a komfortját a rendszernek. Másfél év alatt kétszer esett meg 2012 01 től teszteltem. Ez az időszak elegendő mert vannak benne emelkedő szakaszok oldalazások és kemény esős napok, hónapok. A hatin és az Otp.Ezzel el is dőlt egy longos játék, napos grafikont használva. Ennek több előnye van, nem kell reálidő, nem kell a piacot lesni a monitor előtt. Ennek a rendszernek van még egy nagy előnye szerintem. Tulajdonképp megkímél attól a pszihós nyomástól amit a piac rémkényszerit folyamatosan, mindenkinek nehéz függetleníteni magát egy rosz hírtől mikor azt még egy kis leszórással is megerősítik, vagy egyszerűen csak érdektelenség van a piacon.. Elegendő egy nap egyszer zárás után módosítani az ajánlatokat. Napvégén a trédernek tudomásulvételi joga maradt a napközbeni eseményekről. Semmi izgalom. Shorttal is működőképes lehet elvileg de azt még nem teszteltem. Ebből a mondatból máris egy halom probléma merül fel bennem amit két irány futtatása okozhat. Ennek egy része elkerülhető ha két számlát használnék egy shortost és egy longost. Na vissza a teszteredményekhez csak long oldal.

OTP 52, hatin 49 belépést adott. Győztes kimenetel OTP 27, hati 23. Rögtön látszik nemtúl magas találati arány, de mégis ellensúlyozza a hosszabb ideig tartó elmozdulások mértéke. A pontértékek jutalék nélkül

OTP +3545 –1533= +2021 pont Hati +8880 – 3598= ezt nem számoltam ki. Az eredményekből látszik plusszos a rendszer. A szabályok egyszerűek viszonylag könnyen kezelhetőek. Beveszem még a Molt a csapatba meg az érdekesség kedvéért egy kis papírt az Egist. Ja ez fontos, ez egy nyilvános teszt a valóságban nem kereskedem le. Játék a számokkal, játék a piaci árakkal. Kezdés holnaptól.

← Újabb hozzászólások 141 - 152 / 152