rendszer sokpontnullakettes
RozsdáskilincsEgy olyan rendszert szerettem volna kidolgozni ami nem túl gyakran juttat poziba de biztosítja hogy ne maradjak ki egy emelkedésből sem. Egyetlen egyből sem! Igaz mégis vannak olyan rendkívüli mozgások amik egyszerűen nem biztosítanak belépőt. A másik probléma hogy megesik hogy napközben ill nyitvatartási időben kellene módositani az ajánlaton ez rontja a komfortját a rendszernek. Másfél év alatt kétszer esett meg 2012 01 től teszteltem. Ez az időszak elegendő mert vannak benne emelkedő szakaszok oldalazások és kemény esős napok, hónapok. A hatin és az Otp.Ezzel el is dőlt egy longos játék, napos grafikont használva. Ennek több előnye van, nem kell reálidő, nem kell a piacot lesni a monitor előtt. Ennek a rendszernek van még egy nagy előnye szerintem. Tulajdonképp megkímél attól a pszihós nyomástól amit a piac rémkényszerit folyamatosan, mindenkinek nehéz függetleníteni magát egy rosz hírtől mikor azt még egy kis leszórással is megerősítik, vagy egyszerűen csak érdektelenség van a piacon.. Elegendő egy nap egyszer zárás után módosítani az ajánlatokat. Napvégén a trédernek tudomásulvételi joga maradt a napközbeni eseményekről. Semmi izgalom. Shorttal is működőképes lehet elvileg de azt még nem teszteltem. Ebből a mondatból máris egy halom probléma merül fel bennem amit két irány futtatása okozhat. Ennek egy része elkerülhető ha két számlát használnék egy shortost és egy longost. Na vissza a teszteredményekhez csak long oldal.
OTP 52, hatin 49 belépést adott. Győztes kimenetel OTP 27, hati 23. Rögtön látszik nemtúl magas találati arány, de mégis ellensúlyozza a hosszabb ideig tartó elmozdulások mértéke. A pontértékek jutalék nélkül
OTP +3545 –1533= +2021 pont Hati +8880 – 3598= ezt nem számoltam ki. Az eredményekből látszik plusszos a rendszer. A szabályok egyszerűek viszonylag könnyen kezelhetőek. Beveszem még a Molt a csapatba meg az érdekesség kedvéért egy kis papírt az Egist. Ja ez fontos, ez egy nyilvános teszt a valóságban nem kereskedem le. Játék a számokkal, játék a piaci árakkal. Kezdés holnaptól.