Találtam egy ****ányosabb Honda motort, de sajna azt Eu-ban nem forgalmazták. 3 stage Vtec a neve, s alul takarékos, középen normál, felül meg jön a power. Az 1.5 i motor ezzel 128 lóerős csúcsban.
Találtam egy ****ányosabb Honda motort, de sajna azt Eu-ban nem forgalmazták. 3 stage Vtec a neve, s alul takarékos, középen normál, felül meg jön a power. Az 1.5 i motor ezzel 128 lóerős csúcsban.
Meg kell felelni a napi használós kritériumnak is, innen a civilizációba.
nehéz eset,főleg a keveset is egyen:)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/panda/fiat_panda_1.4_100_hp-6463516
SOPRON, GYÖRI U 50
Ami még tetszene, az a Panda 100 HP, de az még túl fiatal..
Mondj olyat, ami kicsi, keveset eszik, de azért bugi. :-) Én mást nem találtam 1M-n belül.
ezeket a punto cabriokat csak ugy játszásiból megjelenésük óta figyelgettem,de ezek olyan buzzisak ,nem?:)
de egyébként citromban tetszik.
mint a 206cabriokra mondják,hogy nyugaton az a homi szekér:)
cöcöcö:)
Ismerem már a niggert, ki sem meri számolni, h mennyibe került neki új kocsit venni.. :-)
Kis Pug-ra vevő van, most nem kell, oszt majd nézek vmit, de ugyanígy második kocsinak. Továbbra is Civicet szeretnék, a második generációs VTEC-E motorral, rövidet, tetőablakkal. A Hahun egy szépet találtam, ami egyrészt aut (ide nem kell), másrészt meg tököm drágáért kínálják.. de most legalább van időm keresgélni, nem az van h azonnal kell vmi. Másik jelöltem a Punto cabrio, az meg az 1.2 16v motorral. :-)
Van okos úr aki autót vesz, van buta úr , aki autót vesz és vagyok én , aki rájött, hogy nem az autó nem tesz boldoggá... :-)
(hú micsoda eretnek gondolat ebben a topikban) :-)
Úgy látszik Sumér úr érzékeny lelki pontjai taposta meg ezzel a cikkel Kawabazsy...:-)
Úgy tűnik meg kell várni a következő térképfrissítést, mert az utolsó még nem engedi meg a TMC használatát Magyarország esetében. Talán a következő már tudni fogja, de sajnos nem vagyok benne biztos.
Én csináltam anno egy viszonyszámot.
Abból indultam ki 10év és 200e km egy autó teljes amortizációja..(benzines)
Ehhez képest választottam autót...5ös listát és ezen felül volt. a mondjuk a 2,5 év vétel és a 8év eladási ár között melyik tartja jobban az árát.
Az 10es listát a saját szubjektumom az 5öst a megbízhatósági lista alapján alakítottam.
Én Kp-ra veszek autót..0,5-3,5 év között.. cégben amortizálható évi 20%-al..
az autó új árának 50%-a környékén elég jó vétel..alacsony kilométerrel.
tartós bérlet és lising is jó megoldás..mindegyiknek más az előnye..más a járulékos költsége...a mérlegbe is másképp hat..
"de venne a tököm autot hitelre.....soha:)gazdag nem vok:)"
Igazából én idén már elkezdtem nézegetni a lízinget a megváltozott szabályok miatt, de még mindig nem volt senki, aki pontosan le tudta volna vezetni, hogy hogyan és miképpen adózik és működik egy cégautó esetében ez a rendszer. Az biztos, hogy kis autoknál a cégautoadó miatt nem éri meg, de nagyobb autok esetében már megérheti amiatt, hogy nem kell először magánpénzzé konvertálni a céges pénzt.
"A cikk alapelve es gondolatmenete teljesen helyes, azonban ne feledjuk: az autovasarlast sok minden mashoz hasonloan nem lehet objektivan csinalni. Bankszamlat meg hitelt lehet felvenni objektivan, kizarolag a feltetelek es dijak fuggvenyeben, de autot nem.
Amugy csak nehany esetet irnek ami egyreszt nem szamszerusitheto egyertelmuen, ami meg igen az pedig megerne egy kulon szamitast:
a) Buta ur nem hitelre vesz uj autot hanem KP-re
a 1) Buta ur mivel KP-re vett uj autot es emellett torlesztoreszleteket el tudja rakni Malacperselybe.
b) Buta ur nem csereli le 5 ev mulva az autojat, hanem csak 10 v 15 utan.
c) a) b)
d) Buta ur nem ert az autokhoz, igy nem tudja felmerni a maganszemely altal kinalt jarmu allapotat
e) Buta ur nem bizik az autokereskedesekben d)
f) Buta urnak megeri az uj auto felara, azt hogy ne erje varatlan meghibasodas (illetve ha megis bekovetkezik, azt a garancia fedezi)
g) Buta urnak megeri az uj auto felara, az uj autokban levo fejlettebb biztonsagi, kenyelmi, illetve technikai megoldasokert"
:)igy
"Magyarországon, ahol az autónepperek ott csapják be a vevőt ahogy akarják?
Letagadott törések, hamisitott javitások, visszatekert km órák! Ráadásul nem mindegy ki hasznáta. Egy autót egy nap tönkre lehet tenni! De eladás előtt ebben az országban nem javíttatnak autót, az a néhányszázezer forint is az új gazda kiadása! És ha ez Párizsban történik, a gatyája is rá megy! De bocsánat, okos úr nem megy Párizsba, hiszen Kisvárda is nagyon jó hely! (elnézést, bármely magyar helyiséget emlithettem volna) De okos úr gondolom nem vesz háromszobás lakást, hanem szoba konyhát vesz. Nem vásáról csak a kinai piacon, és csak tesco gazdaságos élelmiszert vásáról. Hű, menniyi pénze lesz nyugdijkor! Ha még a gyerek is csak a használt ruhát kap ( ugyis kinővi), és nem használnak semmi villamos eszközt, hiszen a villany is drága. Sorolhatnám."
egy komment:))