4508 as másik fele eladva 4628 ért
szorgos népünk győzni fog :)
jöhet a bumm bumm bumm!!
aqvizíció általában nem felviszi az árat..de nem zárom ki elötte felviszik az árát..
ritka hosszú nyár lesz ez ilyen forgalom mellett
Most jöttem a géphez, mert 3 órán át smirgliztem a kertben régi asztallábakat. Azt hittem közben, hogy nincs unalmasabb és érdektelenebb dolog.
De most ránézve a csártra, már tudom, hogy tévedtem...
A hét kezdés alapján ma izgalomra nem számíthatunk a piacokon.
ez se egy dicsőséges nap
Ez rendben, csak ha a világban megnézed a folyamatokat akkor 2011-ben volt egy QE 2 vége , mellette görög Eu-s para . snp leesett 1000 környékére, dax 5 k-ra stb. Ft elszállt .
Most ehhez képest örömködés van a világban.
Jönne egy hasonló parahullám hamar 6-7 %-on találnánk újra a jegybankit. Annyira azért nem masszív még a gazdaságunk, hogy amikor a para elönt mindent akkor is vágjuk a kamatot. Egy Usa, vagy Eur zóna meg tudta azt tenni, hogy válságban 0 közelébe vigye a kamatot. Németek kötvényeit parában lejegyzték negatív hozammal stb.
Na most Tolcsy ide vagy oda mi ettől fényévekre vagyunk. Ezt még Mekk tolcsy se tudja felülírni, bár sok mindenre képes.
phasztolcsy olyan mint a svájci bicska...nem tudtad?:) mindenre alkalmas....
az érzelmek azóta is fokozottak, hiszen minősítésünk azóta romlott...
Az egész ott bukik már, hogy 2 éve nem tudta volna ezt csinálni. Ránézel a jegybanki alakulására Simor alatt is volt 5,5% körül ha jól emlékszem. Csak hát felfokozódtak az érzelmek 2011 környékén Eu-s parák stb, felkúszott 7% környékére a jegybanki.
Tolcsy nagyon derék polgártárs tud szélllel szemben is hugyozni, de hát azért vannak korlátai ennek. :)
Ha majd arról kell dönteni, hogy részvényt vegyen vissza az OTP vagy magasabb osztalékot fizessen, inkább a részvény-visszavásárlás mellett van Csányi, ezzel a hosszabb távon befektetőket honorálják és nem csak a rövidebb távon gondolkodó, a részvényeket osztalékért vásárló spekulánsokat.