Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Ez a Reál meccs nem semm…

#618637 TrendMan

Ez a Reál meccs nem semmi ... tötyörgés, aztán egyszercsak Bummmmmmm !!!!!!!!!!

Most már egyre bizakodób…

#618088 Kiss Zoltán

Most már egyre bizakodóbb vagyok!4-1-es félidő után 7-2-re verjük a Bayernt! Messi ötöt fog rúgni,a döntőben a Dortmund már nem lesz akadály!:) Hiszem,hogy sikerülni fog!!!

Re: Robertson ohne

#618079 banyaiz Előzmény: #618076

Engem leköt a biztonsági játék is, sőt. Mikor negyed órán keresztül próbálják kiszorítani a másikat, mekkora játék. :)

Ez az egy hibája van Ronnienak legalábbis szerintem mert neki ehhez nincs nagy türelme, általában azzal nyer, hogy letisztítja gyorsan az asztalt, biztonsági csata nem az ő világa. Pl egy Ebdon az ki tudja ezzel fárasztani az ellenfeleit. :) De az ő meccseihez már nagy pihentség kell, az már a másik véglet. :)

#618076 TrendMan Előzmény: #618071

Nem teljesen értek egyet, a szinvonal ebben a játékban nagyon jól lemérhető a százas break-ek számán.

Ilyen értelemben most a tartalékosok játszanak, persze a szórakoztatóérték ettől nem feltétlenül alacsonyabb, mintha hosszú egyhangú sorozatokat látnánk:-)

#618071 banyaiz Előzmény: #617514

Nagyon jó eddig ez a vb. Inkább azt mutatja ez, hogy nagyon szoros a mezőny. Sok jó játékos van kevésbé ismert nevek között is, egy-egy meccsen meglephetik a nagymenőket.

Ma lesz a jó meccs Ronnie játszik. Nagyon jó a Davis Bingham meccs is azt hiszem ők is ma este fejezik be. Bőség zavara. :)

Re: nincs cím

#617866 Kiss Zoltán Előzmény: #617763

Sok igazság van abban amit leírtál,jó elemzés!!!A visszavágok előtt a Barca már halott,a Real a gól miatt még lélegeztető gépen van,de esélye semmi! Bár ma hazafelé disznóölésből 6-1-et kezdtem rebesgetni a fiaimnak,mármint,hogy a Barca ennyire győz,mondták is apa pedig nem is ittál egy kortyot sem!

#617797 TrendMan Előzmény: #617763

Én azt nem értem, Villát vagy Fabregast miért nem hozták be előbb, ehelyett ott volt az általam meg sem jegyzett nevü újonc, aki egyedül került helyzetbe ezen a napon a Barca-ból, és el is puffogtatott mindent?

Nekem ez egy hatalmas edzői melléfogásnak tünik, vagy az emlitett két játékos fizikumban már nem birja, vagy Messivel nem jönnek ki?

#617763 matgab Előzmény: #617509

Sajnos ez a barca már nem az a Barca, ami 1-2 éve volt. Nem látni a játékosokban azt a tüzet.

Messi elviszi a hátán a csapatot, de valahogy úgy látom, hogy a Barcának már fontosabb lett Messi, mint maga a csapat. És úgy nem megy.

Messi nélkül meg sehogy nem megy. Villanova távozása óta mintha a taktikát nem az ellenfél tudásának és képességeinek megfelelően dolgoznák ki, hanem arra gondolnak, hogy játszák azt az alapjátékot amit szoktak és majd azzal nyernek.

Ami így is van az amúgy is nehéz helyzetbe került átlag spanyol csapatok ellen.

De klasszis csapatok között -márpedig a Bayern most csúcsformában van- az dönt, hogy ki tudja jobban kihasználni a másik esetleges gyengeségeit, vagy mi az a pici momentum amiben az ellenfél fölé tud emelkedni.

Na ezt nem látom mostanában a Barca játékán. Nincs meg a plusz és még a meccs alatt sem változtat senki semmit, akkor sem, ha már 15 perc után látszik, hogy ez az alapjáték az most kevés, valamit ki kellene találni.

A Real vereség és főleg annak mértéke engem nagyon meglepett. Én azt láttam, minth aott sem lenne a csapat elég motivált. Mintha Mourinho-t már nem érdekelné az egész Reál, tudja ő már, hogy jövőre Chelsea vagy az Inter padját koptatja. A csapaton belül is nyilvánvalóan feszültségek törésvonalak vannak, a világ legjobb kapusainak egyike ( ha nem a legjobb) a kispadon ücsörög (vagy még ott sem?).

Meg játszott egy csomó középszerű figura, akikről nem is hallottam így , hogy mostanában nem követem a világ futballját. Taktikailag is kudarcot vallott a Real, mert 4-1-nél már fent kellett volna tartani 2 csatárt, hátha egyik betalál és akkor még lett volna esély. Ezzel a 4-1-gyel semennyivel nincsenek jobb helyzetben, mintha 5-1 lett volna.

Én a riporter károgása nélkül néztem a meccseket és úgy láttam, hogy max a Bayern 2. volt erősen lesgyanús, a többi ítélettel én egyet értettem (döntő ítéletekkel).

A futball ilyen, a 90-es évek elején az olaszok voltak legyőzhetetlenek, a 9-es 2. felében 2000-es évek 1. részében az angol csapatok vitték a prímet, a 2000-es évek 2. felétől máig a spanyolok domináltak. Lehet, hogy most jönnek a németek...

Mind az olaszok, mind a spanyolok kipurcantak gazdaságilag és ez a futball haldoklásával is jár.

Robertson ohne

#617514 TrendMan

Ha jól nézem snookerben elég mélyreható átrendeződés megy végbe, a színvonal is szenved alatta.

A legjobb négybe már nem is jut négy ismert játékos, lesz legalább 2 ismeretlen.

#617509 Kiss Zoltán Előzmény: #617139

Nincs szebb dolog a diák humornál!Ma este a kolleszben,egy vállfára kiakasztott öltöny felsővel fogadtak,rajta a felírat: "méretes katalán zakó" :))) Nem semmi!

#617290 banyaiz Előzmény: #617288

Nem láttam, de eredmény meglep.

Pedig mennyire akartak Bl-t nyerni Madridiak. Mourinhot kirúgják szerintem szezon végén.

#617288 Tapasz Előzmény: #617279

Nagyon szép volt a tegnapi este :-(. Viszont hajnalban olvasgattam internetes fórumokat, megy az oltogatás rendesen :-)

Ez van, legfeljebb nem nézem a BL döntőt.

Rég voltam pecázni, de nem sokára megyek majd talán (apámmal és a 10 éves fiammal)

#617279 banyaiz Előzmény: #616973

Capello féle az főleg tragédia volt, Mourinho is kb úgy indított legalábbis Barca ellen. De mostanra vagy a Barca romlott vagy Madrid javult de legutóbbi egymás elleni meccseken más volt a játék képe.

Nem gondoltam, hogy Dortmund így megveri Madridot. Német házidöntő? Ez nem hangzik túl jól. Akkor már inkább egy classico lett volna döntőben.

Pecázni voltál mostanában?