Szóval lefelé valószínű. Meglátjuk.
sose mondtak még olyat, hogy nincs társadalmi támogatás a takarékossági intézkedések mögött, ezért részben lecserélnék növekedésösztönzőre. Sztem
Igen, köszi. A probléma, hogy a németek nem nagyon engedik. Hiába szeretné mindenki. Ráadásul a kötvényhozamok is lent vannak. Én max egy kamatvágást várok. Az pedig lehet kevés lesz.
Tavaly azt igérték mindent meg fognak tenni és az tuti elég lesz. Be is indult a rakéta, de nem emlékszem tett volna vmit. Az EKB mérlegfőösszege azóta is csökken. Nem biztos hinni fog a piac az EKB-nak ha csak szóban nyomtataja a pénzt.
már utóbbi két EKB közlemény célzott rá: "növekedésösztönzésre kell koncentráljanak és kevésbé a megszorításokra"
lehet.. ezt másoltam be
de ne feledd a német választásokat
angela nem repdes ettől és csak elvileg támogatja, a megfelelő dolgok után
Erről tudnál vmi bővebbet miért gondolod? Van vmi hír EKBtól. Esetleg németek engedékenyebbek lettek?
sőt, további felülteljesítés jöhet, mert EU nyomda akármelyik napban várható...
Én pl
Néhány hétig ciprusi para volt, sok zsé elment európából máshová. Most meg már nem megy, így ami maradt, megint helyet keres magának...
Néhány hétig Dax alúlteljesitő volt amcsihoz képest, most meg felülteljesitő.
Ki érti ezt?
Daxra most illik shortot nyitni és 50-re tenni a stoppot.Még nincs veszve a reggeli short :)
Dax úgy néz ki megnézi a 7720-at.Kérdés átviszi és megy fel?
Vagy megáll,és onnan le.Na lessük meg.
http://www.mql5.com/en/charts/201954/eurusd-m5-admiral-markets-as
itt egy vétel eur/usd igaz,hogy az előbb letörte az 1.2975,de az 55 megálította.Elvileg innen feljön 13085-ig.
Ott a profit taking.vagy bejön vagy sem.Stop már nullában.