Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#617022 Tapasz Előzmény: #617020

Ezért szeretem a barca drukkereket különösen :-) Dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Amúgy szerinted nem unalmas, hogy az elmúlt 5 évben mindent a barca nyert meg, a tökmaggal az élen? Gondolom akkor Vettel sem idegesít :-)

Az vigasztal, hogy az argentín válogatottban kiderült az igazság (lásd arg-de 2010-ben).

Ha nem lenne Xavi, és a védők nem kímélnék, sehol sem lenne a messiás.

Bezzeg az eredeti Ronaldo-t nem vétték ennyire a bírók, agyon faragták, 3 havonta volt sérült. Nálam egy napon nem lehet vele említeni. Legalább egy bicajcselt mutathatna.

Fél méterrel alacsonyabban van a súlypontja, még jó hogy megkerül mindenkit. Mi lett volna belőle, ha nem kap növekedési hormon injekciókat? Cirkuszi törpe? :-)

Szépség TAPASZ lenne a t…

#617020 Kiss Zoltán

Szépség TAPASZ lenne a tegnapi kinjaimra,ha ma a realt is jól megvernék!Hajrá méhek!!!:)

#616973 Tapasz Előzmény: #616949

Egyetértek, Puskás miatt is szeretem a Madridot (talán Capello-val bajnokságot nyerve játszottak igazi bunker focit).

Öléggé hasonlít a véleményünk, az angoloknál én is a MU-t kedvelem.

+ én is horgászom

+ nekem is van MTEL részvényem

Én a kocsmasportok közül dart's-ban nyomultam, NB I igazolt játékos is voltam úgy, hogy III. osztályból jutottunk fel. :-)

#616960 akpo7 Előzmény: #616945

Alapvetoen az Internek szurkolok, de mostanaban nem megy annyira a szeker. Mourinho miatt a jelenlegi negyesbol a Realt favorizalom en is.

#616951 banyaiz Előzmény: #616946

:) nahát akkor arra sokat kell várnod, majd talán az egyik "következő életünkben".

Biliárd sportot ilyen kocsmai szinten néha szoktam művelni, de snookerhez mint játékos hát fogalmam nincs. Viszont leköt a sportág nézőként, nagyon izgalmas, és látványos vsz, plusz van benne egy nagy taktikai csata is nemcsak ez bumm bele a közepébe egy jó nagyot sportág. :)

#616949 banyaiz Előzmény: #616945

Savanyú a szőlő ez igaz, de nagyon bosszantó így kiesni, főleg, hogy már rég videóbíró kellene.

Megnézed szinte minden nagy tornán eb, vb , bl stb az utóbbi években az igazán nagy meccseken általában minimális dolgok döntenek, és szinte mindig van akkora bírói hiba ami döntő lehet, egy egy lest elnéz stb.

Amúgy én spanyoloknál Madridnak szurkolok/szurkoltam régen Puskás miatt is elsősorban. Plusz az a játék amit a Zidane Ronaldo féle csapat játszott nagyon tetszett.

Amikor Mourinho odakerült az annyira nem tetszett, maga a játékstílus főleg Barca elleni meccseken mészáros szakma. De mostanában kezd hasonlítani a játék egy Real szinthez, támadó foci. Na meg ott van CR7 aki azért eléggé jó játékos. :)

Ha választani kell spanyol csapatot akkor Madrid nálam.

De ami MU-ban enged megfog , az a munka amit Ferguson művelt ott. Honnan építette fel a csapatot, anyagilag is, és játékban is, és hány új csapatot pár garnitúra lecserélődött itt a 2x év alatt. Mikor odakerült anyagi csőd, és kiesés szélén voltak. Most világ egyik legynagyobb márkaneve. Mellette pedig nagyon látványos focit is játszanak. Variál a taktikán állandóan, soha nincs ugyanaz a két kezdőcsapat egymás után . Szóval egy zseni, és a legnagyobb röviden. :)

#616946 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616929

Lehetséges, hogy csak akkor fogom figyelemmel kísérni a snookert, mikor Te már profi játékos leszel, és ott leszel a legjobb 16-ban....és utazgatsz majd gondtalanul a világba. Valami azt súgja(minden bizodalmam ellenére), hogy időm az lesz bőven felfrissíteni az ismereteimet erről a remek sportról... addig. De, ha esetleg bejönne a dolog, feltétlenül szólj, elvállalnám melletted az edzősködést...vagy mezei golyó és dákó cipelő, fényesítő lennék (mondjuk ezt azért inkább mégsem..)

#616945 Tapasz Előzmény: #616929

Általában a vesztesek szokták szidni a bírót :-) Szvsz CR nem teljes erőbedobással játszott a MU ellen, mert akkor simább lett volna :-)

Nem nagyon látok RM drukkert (rajtam kívűl), de majd biztosan lesznek, ha később sikeresebb lesz a csapat.

Bár ősi ellenfél a Barca, de a BM játékosait, főleg Robbent még kevésbé kedvelem.

Bízom benne, hogy ma este mi nem járunk úgy, mint a katalánok.

#616929 banyaiz Előzmény: #616870

Mióta Cakír vagy , hogy hívják azt a szerencsétlent elintézte a csapatomat, már csak mérsékelten köti le figyelmem a Bl. Így már nem annyira érdekes.

De, hogy miért nem lehet bevezetni a videóbírót? Tegnapi meccsen is volt néhány necces történet.

Ha bármilyen szakmát választhatnék a "következő életemben" pl profi snookerjátékos úgy a világranglista első 16 -ból szívesen lennék. :) Nagyszerű mesterség lehet vsz. :) Rengeteg verseny világ minden részén, egyik tornáról kiesik 1-2-3 hét múlva ott a másik, egész jó pénzdíjak stb stb.

Ideje, hogy elkezd követni az eseményeket ebben a sportágban. :)

#616878 Kiss Zoltán Előzmény: #616805

Sajna ma 10-től este 22-ig leszek suliba,lelkileg már felkészültem a szünetekre,majd a térképpel takarom magamat!:)Éppen most "futott"el egy tesis csoport a házunk előtt,a

legaranyosabb kérdés:"Tanár úr nem tudja tegnap tegnap kivel edzett a Bayern"!:)

#616870 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616833

Akkor ez a Pommjaeng gyerek is felszántotta a pályát?(most már belenézek ebbe az izébe, mert nagyon tájékozatlan vagyok, pedig régebben néztem elég sokat). Az MU jövőre meállíthatja a Bayernt...bár azt még nemtom, hogy miben.

#616833 banyaiz Előzmény: #616824

Ez a Bayern kőkemény.

MU megállítaná vszínű, csak sajnos Cakír is a pályán volt a Real ellen. :)

Kell a videóbíró.

...

Snooker vb-n Pommjaeng mekkorát játszott. szurkoltam neki, megérdemelte győzelmet. 33 évesen állt profinak világranglista 70. , de milyen jól játszott, voltak nem szokványos lökései. :) Remélem megy még egy kört legalább.

#616824 Zotya32 Előzmény: #616805

Kassainak sem kell bőröndöt vásárolnia Brazíliára... elég lesz 1-2 rekesz sör a karosszéke mellé arra a 2 hétre, ha meccset akar nézni.

#616817 TrendMan Előzmény: #616805

Szerintem Kassai direkt felvällalja a nehezet, ezért kap mindig újabbat.

Már az EB-is betlizett szépen, oszt mégis itt van.

A harmadik gól előtti elzárás meg egészen érdekes, biztos láttátok, Nyilasi is azt mondja ilyet még focipályán nem is látott és el kell gondolkodni rajta, van-e egyáltalán ilyen megoldás?

:-)

#616805 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616681

Szerintem most egy darabig ne Barcázzunk... :-) A Barcza nevű diákodnak minimum két karót bevésni! Ez a mai meccs egy szégyen! Kedves Tito Vilanova szépen végégnézte ezt a gyalázatot...,a kutyám jobban belenyúlt volna a meccsbe! Amúgy a Magyar bírói gárda is igen gyenge volt, szvsz Kassai egy darabig nem fog komoly meccset vezetni.

Van egy Barcza vezetékne…

#616681 Kiss Zoltán

Van egy Barcza vezetéknevű diákom,amikor megláttam a nevét majdnem leestem a székről.Természetesen VIP személy lett belőle,igaz igy is úgy is nagyon jó tanuló,bár erre a névre kapásból járna az ötös! A madridistáknak meg,a pozítiv diszkrimináció miatt!A többieknek meg azért mert,a hiedelmek ellenére nagyon sok a tehetség az országban!!!

Kár,hogy nem pénteken já…

#616507 Kiss Zoltán

Kár,hogy nem pénteken játszik bajnokit a Liverpool!Telihold lesz,hatalmas energiák szabadulhatnának fel Suarezben!Twihlight saga folytatódik!