Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#616946 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616929

Lehetséges, hogy csak akkor fogom figyelemmel kísérni a snookert, mikor Te már profi játékos leszel, és ott leszel a legjobb 16-ban....és utazgatsz majd gondtalanul a világba. Valami azt súgja(minden bizodalmam ellenére), hogy időm az lesz bőven felfrissíteni az ismereteimet erről a remek sportról... addig. De, ha esetleg bejönne a dolog, feltétlenül szólj, elvállalnám melletted az edzősködést...vagy mezei golyó és dákó cipelő, fényesítő lennék (mondjuk ezt azért inkább mégsem..)

#616945 Tapasz Előzmény: #616929

Általában a vesztesek szokták szidni a bírót :-) Szvsz CR nem teljes erőbedobással játszott a MU ellen, mert akkor simább lett volna :-)

Nem nagyon látok RM drukkert (rajtam kívűl), de majd biztosan lesznek, ha később sikeresebb lesz a csapat.

Bár ősi ellenfél a Barca, de a BM játékosait, főleg Robbent még kevésbé kedvelem.

Bízom benne, hogy ma este mi nem járunk úgy, mint a katalánok.

#616929 banyaiz Előzmény: #616870

Mióta Cakír vagy , hogy hívják azt a szerencsétlent elintézte a csapatomat, már csak mérsékelten köti le figyelmem a Bl. Így már nem annyira érdekes.

De, hogy miért nem lehet bevezetni a videóbírót? Tegnapi meccsen is volt néhány necces történet.

Ha bármilyen szakmát választhatnék a "következő életemben" pl profi snookerjátékos úgy a világranglista első 16 -ból szívesen lennék. :) Nagyszerű mesterség lehet vsz. :) Rengeteg verseny világ minden részén, egyik tornáról kiesik 1-2-3 hét múlva ott a másik, egész jó pénzdíjak stb stb.

Ideje, hogy elkezd követni az eseményeket ebben a sportágban. :)

#616878 Kiss Zoltán Előzmény: #616805

Sajna ma 10-től este 22-ig leszek suliba,lelkileg már felkészültem a szünetekre,majd a térképpel takarom magamat!:)Éppen most "futott"el egy tesis csoport a házunk előtt,a

legaranyosabb kérdés:"Tanár úr nem tudja tegnap tegnap kivel edzett a Bayern"!:)

#616870 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616833

Akkor ez a Pommjaeng gyerek is felszántotta a pályát?(most már belenézek ebbe az izébe, mert nagyon tájékozatlan vagyok, pedig régebben néztem elég sokat). Az MU jövőre meállíthatja a Bayernt...bár azt még nemtom, hogy miben.

#616833 banyaiz Előzmény: #616824

Ez a Bayern kőkemény.

MU megállítaná vszínű, csak sajnos Cakír is a pályán volt a Real ellen. :)

Kell a videóbíró.

...

Snooker vb-n Pommjaeng mekkorát játszott. szurkoltam neki, megérdemelte győzelmet. 33 évesen állt profinak világranglista 70. , de milyen jól játszott, voltak nem szokványos lökései. :) Remélem megy még egy kört legalább.

#616824 Zotya32 Előzmény: #616805

Kassainak sem kell bőröndöt vásárolnia Brazíliára... elég lesz 1-2 rekesz sör a karosszéke mellé arra a 2 hétre, ha meccset akar nézni.

#616817 TrendMan Előzmény: #616805

Szerintem Kassai direkt felvällalja a nehezet, ezért kap mindig újabbat.

Már az EB-is betlizett szépen, oszt mégis itt van.

A harmadik gól előtti elzárás meg egészen érdekes, biztos láttátok, Nyilasi is azt mondja ilyet még focipályán nem is látott és el kell gondolkodni rajta, van-e egyáltalán ilyen megoldás?

:-)

#616805 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616681

Szerintem most egy darabig ne Barcázzunk... :-) A Barcza nevű diákodnak minimum két karót bevésni! Ez a mai meccs egy szégyen! Kedves Tito Vilanova szépen végégnézte ezt a gyalázatot...,a kutyám jobban belenyúlt volna a meccsbe! Amúgy a Magyar bírói gárda is igen gyenge volt, szvsz Kassai egy darabig nem fog komoly meccset vezetni.

Van egy Barcza vezetékne…

#616681 Kiss Zoltán

Van egy Barcza vezetéknevű diákom,amikor megláttam a nevét majdnem leestem a székről.Természetesen VIP személy lett belőle,igaz igy is úgy is nagyon jó tanuló,bár erre a névre kapásból járna az ötös! A madridistáknak meg,a pozítiv diszkrimináció miatt!A többieknek meg azért mert,a hiedelmek ellenére nagyon sok a tehetség az országban!!!

Kár,hogy nem pénteken já…

#616507 Kiss Zoltán

Kár,hogy nem pénteken játszik bajnokit a Liverpool!Telihold lesz,hatalmas energiák szabadulhatnának fel Suarezben!Twihlight saga folytatódik!

#616367 TrendMan Előzmény: #616363

Második vonalas játékos, időnként már felbukkant a neve korábban is.

Az igazi nagy bukás az, hogy 5:9-nél Higgins a szünetben megfogadta saját magát nagy téttel (ahogy szokta korábban is:-) - de most nem jött be.

#616363 Fornit Előzmény: #616288

Annyira nem nagy alkoholisták ezek, de tény, hogy hajnali 3-ig nem húznak el aludni.

Ez a Davis viszont nem ismerős névről.

#616352 Kiss Zoltán Előzmény: #615995

Már csak 23 óra a meccsig,és jön a bajorok baja!:)Egyébként kedvelem őket,meg a Dortmund is szimpatikus,de most ez kell a Londoni real veréshez,aztán majd nézhet a "több mint zselé"!

#616284 banyaiz Előzmény: #616280

Értelmező szótár vagy tolmács kell hozzám ma úgy tűnik. :)

Na szóval nekifutok utoljára ennek.

Davis 40 feletti, ami snookerben azért már koros játékos, ált 1x évesen , 20-as éveik elején profinak állnak , 40 körül visszavonulnak.

Viszont ennek a csókának ifjabb korában amikor elvileg a csúcson volt nem volt érdemi eredménye, mostanában pedig több tornán igencsak sokáig ment és jól játszott.

#616280 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616279

Zavaros ez még most is! :-)

" 40 feletti , körüli és mostanában kezdek jönni az eredményei."

Speciel ezt a mondatot nem értem!