Hackertámadás bolondította meg az árfolyamokat
Mi ez..főpróba, vagy felkészítés valamire ? azon tanakodom :D
igen..már kikersetem :_)))
200-300-500 -szoros tőkeáttéttel biztos jól kerestek a hackerek felbérlői :D
Hackertámadás bolondította meg az árfolyamokat
Mi ez..főpróba, vagy felkészítés valamire ? azon tanakodom :D
igen..már kikersetem :_)))
200-300-500 -szoros tőkeáttéttel biztos jól kerestek a hackerek felbérlői :D
a twitteren elterjedt hogy robbanás volt a fehér házban
http://stooq.com/q/?s=^spx&c=5d&t=c&a=lg&b=0
)))))))))))))
akartam longolni ma korábban,de ugy rohant,hogy nem futottam utána...
sehol senki,miközben szinte 200pont vágta volt....
már ideje lenne....ezt évekkel ezelőtt nyomtam ezen a fórumon is, hogy ez az egyetlen kiút EU-nak
Barroso: Elég a megszorításból!
Az Európai Bizottság elnöke szerint helyes a takarékoskodás, de ha nincs támogatottsága, nem lehet folytatni. Jöhet a növekedésösztönzés.
Az Európai Unió által az elmúlt években szorgalmazott megszorításoknak már nincs elegendő politikai és társadalmi támogatottsága, ezért a jövőben inkább a növekedés ösztönzésére kell koncentrálni - mondta hétfőn José Manuel Barroso, az Európai Bizottság (EB) elnöke.
"Noha úgy gondolom, hogy ez a fajta politika alapvetően helyes, szerintem elérte a határait. Nem elég jól kidolgozni egy stratégiát, kell hozzá minimális politikai és társadalmi támogatottság is" - magyarázta Barroso.
Az EB-elnök kijelentése már a sokadik olyan megnyilatkozás, amely azt jelzi, hogy a kormányzati kiadások csökkentésére, ezáltal az eladósodás mérséklésére fókuszáló európai politika ebben a formában tovább nem folytatható - írta a politikust idéző WSJ.com.
A Wall Street Journal amerikai üzleti lap internetes kiadása felidézi, hogy a múlt héten a Nemzetközi Valutaalap (IMF) javasolta, hogy az EU fordítson hátat a takarékosságra épülő politikának, és hasonló figyelmeztetés érkezett több, az unión kívüli ország kormányától is.
A több tagállam súlyos eladósodottságával küszködő eurózóna gazdasági teljesítménye az utóbbi öt negyedévben visszaesett, miközben a munkanélküliség 12 százalékos csúcsra emelkedett. Az idei első negyedévről május 15-én jelennek meg az első adatok, a szakemberek többsége szerint ismét GDP-csökkenést fognak mutatni.
...
akkor jöhet az euró nyomtatása?? devizaháború 3.0?
érdekes lesz az euróra nézve (le?) piacokra nézve (fel?)
kitart? miben? demóban ja
hát ahhoz nem kell sok bátorság ))
Nem hát..
a pénteki jó long kitart ilyenkor még 7424ről, stop két pontra 7426on, gond egy szál sem.
Nem volt miért..
A lent felcsipegettet longok mára jól hozhattak:
Na szépen megy, fel ma is mai emelkedő háromszögből.
eddig minden terv szerint.