Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Úgy néz ki, hogy nálam i…

#616244 Tapasz

Úgy néz ki, hogy nálam is osztalék felvétel lesz

Én azért csináltam egy k…

#616240 Tapasz

Én azért csináltam egy kisebb kört: márciusi 398 as pakkot eladtam múlt héten 419 ért, ma meg visszavettem 407 ért.

Re: nincs cím

#616236 banyaiz Előzmény: #616177

Most értem ide, mi a lódax van? :)

Vmi porszem került a gépezetbe. Nem hiszek a szememnek.

Ezek arra játszanak , hogy felvetessék velem az osztalékot?

Nem annyira kapós és sokan eldobják esetleg akik osztalékrallyra spekiztek, vevők nem tolonganak.

De hát ez nagyon komolytalan egy árfolyam itt eladni, én most már kivárom mi lesz vágás előtt közvetlenül aztán max felveszem az osztalékot nincs jobb ötletem.

Aug eleje óta először fe…

#616229 Fornit

Aug eleje óta először fekszek le úgy aludni, hogy nincs tkomom. A maradékot (a 396-os vételt, a tkomjaim 20%-a)) eladtam 409-en.

pedig csökkenő betéti ka…

#616214 Ibiza

pedig csökkenő betéti kamatoknál elvileg jó hozam..holnap csökken 0,5 százalékot akkkor mi van?

#616206 Hathor Előzmény: #616202

"Ennyit megér a telkó, akárki akármit is játszadozik a árfolyammal... szorgos népünk győzni fog! "

Ez ismerős valahonnan :D

20felett kiszórtam kb it…

#616203 Ibiza

20felett kiszórtam kb itt akartam visszavenni de vett az mteles maki és nem akart lemenni ezért vettem 18,17, kevés, 16, 15 sok..14en kevés..

akkor már menjen le a f.ba.. 400nál osztalékra jó vétel..

kicsi a forgalom gondolom kiverték a stopokat gyüjtik valakinek..eljátszák ők már tudnak valamit..

ANY szelvényvágás után t…

#616201 Tapasz

ANY szelvényvágás után több, mint a telkó osztival. Hihetetlen vazze ...

#616197 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616193

Úgy, hogy idén 50 Ft oszti meg jövőre is(egy év alatt 2 oszti), az 40x forintnál minimum 20!! :-) Arról nem is beszélve, ha jövő ilyenkor 500 lesz :-)

Az osztalékfizetéshez ka…

#616194 macika

Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan elrendelt tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2013. május 9. Osztalékra az

jogosult, akinek ezen a napon (2013. május 9-én) az értékpapírszámla-vezető nyilvántartásában Magyar Telekom

részvénye van. A 2012. évi osztalékra jogosító Magyar Telekom részvényt utoljára 2013. május 6-án lehet vásárolni

a Budapesti Értéktőzsdén. A részvényesek a 2012. évi üzleti év eredménye után járó osztalékot az osztalékfizetés

kezdő napjától számított, a Polgári törvénykönyvben meghatározott elévülési időtartam (5 év) alatt (azaz legkésőbb

2018. május 16. napjáig) igényelhetik.

Az osztalék 2013. május 16-tól kezdve, átutalással kerül kifizetésre az értékpapírszámla-vezetőknél vezetett

értékpapírszámlákhoz tartozó ügyfélszámlákra vagy a részvényes által megjelölt bankszámlára. Az átutalás csak

abban az esetben teljesíthető, ha az értékpapírszámla-vezető a részvényesre vonatkozó és a kifizetéshez szükséges

adatokat az előírt formátumban, hiánytalanul megküldte a Magyar Telekom Nyrt. osztalékkifizetésben részt vevő

megbízottjának, a KELER Zrt.-nek. A Magyar Telekom Nyrt. és a KELER Zrt. nem vállal felelősséget azon

késedelemért, amely az értékpapírszámla-vezetők hiányos vagy hibás adatszolgáltatásából, valamint az adatok

feldolgozásának időigényességéből származik. Felhívjuk ezért részvényeseink figyelmét, hogy ellenőrizzék, hogy az

osztalék kifizetéséhez szükséges minden adat számlavezetőjük rendelkezésére áll-e, illetve hívják fel

számlavezetőjük figyelmét adataiknak a tulajdonosi megfeleltetés során történő leadására. Ha a részvényesre

vonatkozó, a kifizetéshez szükséges adatokat az értékpapírszámla-vezető nem a tulajdonosi megfeleltetéssel egy

időben, hanem utólag jelenti le a KELER Zrt.-nek, úgy a Magyar Telekom Nyrt., illetve megbízottja az osztalékot

havonta egyszer, a lejelentést követő hónap 5. munkanapjáig utalja át.

http://bet.hu/newkibdata/113857856/osztalek2012utan_22April2013_hun.pdf

#616181 Tapasz Előzmény: #616174

Asszem az enyimek megvárják az osztalékot, ha csak nem történik valami csoda

Macika! Gondolom erre t…

#616172 Tapasz

Macika!

Gondolom erre te sem számítottál ... :-(