Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Re: nincs cím

#615753 rbbj11 Előzmény: #614849

erre nem kapok választ a short mesterektől?:

"ok, 0,1 lot csak kb. 4000 usd mínusz. Persze felfelé korlátlan mínuszos gyüjtögetés lehetöségével.

Egy pozin 4000 usd lebegö minuszt megengedni is komoly tökés kell...

De ok, ám legyen, nagy hal. 2:1 hozam kocka arány betartása azért illik, ami azt jelenti, ha volt már a pozi -4000-ben, target +8000. Tehát 1500-as nyitóból kiindulva 700 illik targetnek. Kiv. leszek, mikor lesz meg.

Tegyük fel, meglesz 1 éven belül. Eddig kellett talán 1 évet várni? Mondjuk összesen kell 2 évet várni rá, mire zárul nyitóhoz képest.

Gyakorlatilag korlátlan kockázatú pozi profitál 8000 usd-t 8000 tökére(lebegö -4 és 4 tartalék) , tehát lineárisan 50%-os hozam/év. Hát, hogy ez korlatlan kocka mellett mennyire éri meg..."

#615684 ikszf Előzmény: #615676

cfd+re is vonatkozik a hatido kifutas ugye?

telorol vagyok es nem tudom megnezni

#615679 Dr. ursi Előzmény: #615569

igen.

valahogy így :o) hiszen visszafelé kell lebontani a csártot: történelmi, havi, hetes, napos,h4, h1,30p,15p, 5p, 1p

én ezeket nézem végig.

#615676 Hathor Előzmény: #615669

1417en arany..

a likvid instrumentumokban nem lehet stop nélkül tradelni, aranyban sem.

Én is lefele vártam a parabolikus emelkedésből, de 600pontot esve nem mondhatom, hogy itt biztosan esik tovább. Mondjuk itt ezen a szinten érdeme s már kivárni, megnyugvást megvárni.

Ma határidős kifutások vannak. Ma nem is érdemes pozit felvenni szerintem.

#615577 hosszhuszár Előzmény: #615486

Na, de diszkókám, 1350 körül azt mondtad, csak short, stop nélkül, mert az minek, úgy is kivág....

most is azt írod, only short, igaz, hogy egy longos szakaszban van , csak 40 dollár körül emelkedett, 1350 körülről, akkor tartsam még az 1350-es shrortjaimat, ezt kérdeztem???

erre te lehülyézel....pedig csak tanácsot kértem, egy széles látókörű brókertől...)))

Abba meg, hogy ki a hülye, inkább nem mennék bele.....mondjuk én még nem hülyéztelek le téged, pedig lett volna rá alkalmam....de nem is teszem, tudod miért....én még emlékszem a diszkós időszakra.....

ja és

:O

#615569 Hathor Előzmény: #615554

Szerintem mindenki tudja ki mit beszél.

Én is értem Ursi mit mond.

lefele várja 1800óta, esett neki az arany, de az esésben lehet fordulós jel neki emelkedő korrekcióra, ezért is írja, hogy óráson. Ettől hetes, vagy naposon óvatos, és még nem ajánl longot.

Józsi meg csak kötekszik ,-)

#615561 Tucsok Előzmény: #615554

Ha 2008-ban 700-800 dollár volt az arany és azóta háromszoros dollár mennyiség van kint (tudom nem a gazdaságban) most mennyi kellene hogy legyen az arany ára ?

#615486 Dr. ursi Előzmény: #615476

ne haragudj de most már meg kell kérdezzem: te tényleg ennyire hülye vagy ???

most is azt írtam le, hogy SHORT.

azt is leírtam h épp egy longos szakaszban van.

képzeld az instrumentumok nem egy függőlegessel emelkednek és esnek hanem vannak KORREKCIÓK.

most épp egy ilyet láthatsz, ha nem csak kifele bámulnál a fejedből.

#615445 ikszf Előzmény: #615307

az a baj hogy pozibol beszelek es lehet elfogult vagyok.

de az eddigi mozgasban azt latom, h shortvezerelt. Vevoi oldal elapadasat jol kiszimatolta 1-2 nagy szereplo es lavinat inditott. Kerdes h hol aktivizaljak magukat a vevok. Ott menekulore fogjak a shortosok is.

#615307 Dr. ursi Előzmény: #615264

én is így látom.

óráson ott a fordulós jelem.

viszont ne feeldjük bármikor jöhet egy nagy eladó.

úgyhogy én továbbra is amellett teszem le a voksom, h NO LONG, inkább ha meghúzzák beleadni.

mai gyertyaval, ha igy m…

#615264 ikszf

mai gyertyaval, ha igy marad, akkor megadja a long jelet. ezt remelem tisztan latom es nem csak wishful thinking.

par tenynek latszo valami:

1. azsiai kereskedesi idoben valaki zsakol

2. fizikai aranyon ulo kisbefektetok meg nem panikolnak, valoszinu nelkuluk erkeztunk el idaig.

3. arany vetelen gondolkodo uj kisbufik meg kivarnak, hogy olcsobban szalhassanak be

4. tobbnyire a short pozik miatt erkeztunk el idaig?

arra szamitok h 2-3as be lesz szivatva. csinal egy eroteljes korrekciot (short zarasokkal), igy a 3as lemarad. 2es pont meg orul h jo dontest hozott, de ertuk is eljon a kaszas egy 8xx-es arfolyammal

#614906 rbbj11 Előzmény: #614884

agyon volt húzva ember...arról beszéltem, amikor 2000-es dotcom lufi elött volt, de ez kiderült szövegkörnyezetböl.

#614888 BudFox Előzmény: #614884

Én meg azthiszem lelépek egyszer, és aranymosó bárkát veszek a Bering tengerre, meg búvárruhát, az a tuti :D