SZIA LYONELL!:)
SZIA LYONELL!:)
Azért megjegyezném, németország nincs bajban. Gondolom, ha baj lesz, kilépnek mindenből, és a német ipar tovább száguld.
3 hónap kampó,kérdés hogy a 2008-as aljak tartanak e?
Eszetekbe jutott már,hogy megint elérjük a 2008-as aljakat akkor
a.verzió: ott ragadunk évekre
b. a rosszabb ,hogy nullázódunk?
4 év alatt a politika,a manipuláció amit tudott bevetett.Eddig értünk.Most már nincs hatása,nincs több fegyver.
Akkor mit tesznek?Semmit nem tudnak már tovább.Rá adásul az eszközök amiket használtak agresszívan,vissza felé ,tehát lefelé ugyan úgy ráteszik a hatásukat az esésre.Nem foglyák tudni megállítani már semmivel.
a c verzió volna ,hogy megint jön egy felpattanás évekig.De mint tudjuk másodszorra ez nem lehet.Innentől reménykedni lehet benne,hogy augusztus - óktóberben kitartanak a 2008-as aljak és ,hogy nem a nullázódáés jö el hanem az évekig egy helyben.Bár prózai de nem volna jobb mindent újra kezdeni,az elejéről máshogy?
Ennek szellemében zárom soraimat,minden short fél évre jelszóval.Sok sikert a kereskedéshez skacok.
7499 Tavaly jun01 óta az első longcertinek annyi.
De mekkora egy fos nap ez.....
Erre TA-sok fognak válaszolni, gondolom:) Én, ha pluszban vagyok, egyik felét zárom, a másikra meg csúszó, azt mehet, ameddig akar :)
Sziasztok,
van egy DAX shortom pluszban. Van valami aranyszabály, hogy hova tegyem a stopot vagy mindenki hasraütésre csinálja?
Emelkedésben könnyebb, akkor kisebb a volatilitás, csúszó stoppal is lehet utazni.
Ha ezt hsz-t veszem alapul akkor elég érdekesnek tartom a BUX 20K-s várakozásod. Az a háromszöged ott fut ki valahol időben.
Az ok, hogy indexek nincsenek összekötve, de ha DAX "over" akkor BUX rally-ban nem bíznék.
Szerintem oszd csak meg.
Nem tudom, mit zavar egyeseket, hogy picit legalább pörög a fórum.
Ha nem érdekli, ne olvassa.
Külföldön gftuk, innen is tudsz nyitni, pár mail az egész. Itthon BPForex, ők is a gftuk termékét árulják itthon. Angoloknál nincs számlavezetés, itthon nem tudom.
Itthon szarabb a tőkeáttét, kint 200:1 arány, tehát 1 dax vétel letétigénye dax érték/200, az most mondjuk 38 Eur. 1 Pont elmozdulás 1 Eur nyereség/veszteség, kötési jutalék nincs.
Spread 1 pont, azaz mondjuk a vételi oldal 7550, az eladási 7551, a kettő közötti a cég nyeresége.
végül mégiscsak leminősítették őket? Mert nagyon esnek.
Tegnap újra győzött a populizmus
Az Európai Tanács javaslatával ellentétben a parlamenti képviselők nem szavazták meg azt a módosítást, amely kivont volna a piacról 900 millió széndioxid kvótát, s csak 2020-ban vezette volna vissza.
A döntés következtében a már amúgy is nagyon alacsony kvótaár napközben még le is feleződött, és 2,6 euró környékén is járt. Ez azt jelenti, hogy a technológia megújítására szánt ösztönző az elkövetkező pár évben nem fog működni, ugyanis a rövidtávú politikusi érdekek az olcsóbb áram- és gázárak felé mutatnak. Az olcsó amerikai gáz jelentősen növeli az USA gazdaságának versenyképességét, ezért az unióban is olcsóbb energiaárak kellenének, amelyeket most a nagyon környezetszennyező szénen keresztül fogunk elérni. Az amúgy is veszteséges gázerőműveket részlegesen, vagy teljesen bezárják majd. Az áram ára azonnal esett is vagy 4 százalékot. Ez segítheti a kormányok, és a magyar kormány célját is az esteleges további lakossági áram- és gázár csökkentésben, vagyis a döntés rövidtávon segít, de hosszú távon versenyhátrányt okozhat.
Forrás: Erste Befektetési Zrt.
Közben a Bázel III. szabályokat is megszavazták, amely növelheti az európai bankrendszer stabilitását és közelebb hozza az egységes európai bankpiacot. Azt látjuk, hogy számos bank már korábban felkészült ezekre a változásokra. Ha a piacokra nézünk, akkor a DAX esetében jelentős szerepet játszott a tegnapi európai parlamenti döntés, hiszen az E.ON 5 százalékot, az RWE pedig 2 százalékot esett a hírre.
Korlátlan pénzem nincs, attól hogy 20instrumentumot elemzek, attól nem tudok 20instrumentumot venni., főleg ha hosszúra veszek.
Az összes tőkepiaci számlám le van kötve csontra.
ettől nem hagyom abba az elemzést.
Nekem a gyakorlás a lételemem, főleg,mert pörög a chart.
De megosztanom nem muszáj az tény.
Azt hittem valkinek hasznos lehet pár gondolat.
Én szívesen olvasom bárki elemzését. Lehet Ő olyat lát, amit én nem vettem észre.
Egon sem kereskedik BÉTre mégis elemzi.
Ad is kielemez mindent, mégis csak OTPzik,.
csináld élőben..))
ta alapon én bármit mondhatok a daxról itt
lehet fordított fej váll is naposon. de ha longoldalról nézem akkor támasz
na ezt kell mentális alapon feldolgozni, tehát a ta mehet a szemétbe /mint mindig/ )))
Az az elemzés része.
Azért is mondom el, hogy demo.
Sosem kamuzok.
Itt nyilik, ott záródik. Jól zárodik rendben.
Stopok elhelyezése, piac gyakorlása, amit évekig lehet gyakorolni elliottokhoz, alakzatokhoz.
Attól hogy BÉten kereskedsz, attól nem muszáj kint kereskedned, de elemezni elemezhetsz, mert sok az instrumentum és nagyobb a likviditás, így mozog a chart.
Ja, mentálisan más, pl full tőkére pozició és másnap 2 hét nyaralásra menni, hazaérkezés, jééé mennyit nyertem/vesztettem, ennyi.
Mások a reakciók élesben v tét nélkül.
Csak azt tudom h Ricsi a gftuk vagy gtfuk-nál kereskedik vele, gondolom nem rosz, ha ezt választotta, használja egy ideje.
HUF elszámoláshoz: Ha eleve eur-ban van a pénz amit használsz, miért akarod tudni hány ft-ot kerestél, ha lett mondjuk 100Eur nyereséged?