Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

A 396-os legutóbbi vétel…

#615123 Fornit

A 396-os legutóbbi vételem kivételével az összes többit kidobtam záróban.

Re: nincs cím

#615067 Ricsi Előzmény: #615054

Mire várok? Nem is értem. Hogy legyen 350, és akkor zsákolok egy adagot.

Na, hazaértem, de még mi…

#614985 Ricsi

Na, hazaértem, de még mindig nem 350, mit csináltatok itt eddig? :)

#614861 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #614772

Na ezért nem szoktam (csak nagyon ritkán) a hazai részvénynek nevezett szutykokkal foglalkozni! Viszont a harmadik 3 hetes az alakul szépen...

420-ra meg még a nagyi h…

#614835 Nyeretlen_Keteves

420-ra meg még a nagyi hokedliét is betolja az a barom....(ha ennyire szabadulni akar, ne sz@rozzon adja el 415-ön nekem :-)

#614834 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #614827

Richterben nem üti szét az izét? Na nem mondja.... az a hatalmas osztalék ugye! Elemzőnek a legjobb lenni! (persze az árfolyam helyett inább ezeket kellene ütni)

Megy az antikecsegtetés.…

#614827 Tapasz

Megy az antikecsegtetés. Questor hírlevél részlet:

"Richter: Sávos vétel itt is. Szerintem itt izgalmasabb elvinni az osztalékot, mint a Telekomban, mert abban aztán ülhetnek egy évet, itt meg az árfolyamot nem üti szét az osztalék, csak hab (és nem hal) a tortán…"

#614772 banyaiz Előzmény: #614767

Elsősorban azért mert kevesebb mint 3 hét múlva fizet 50 Ft osztit, és a hosszú hozamok és ezen a 400 körüli áron számolt oszt hozam között van durván 6%-os különbség. Ami csöppet sok.

Másodsorban a forgalma nagyon gyér. Osztalék előtt nincs igazán forgalma, mikor legyen? Ma volt alkalmam figyelni a kereskedését , mint egy élőhalott , sokszor percekig nem volt kötés.

A kettő összefügg vsz. Akkor tudna nagy forgalma lenni ha komoly vételi megbízások érkeznének.

Arról nem szeretnék beszélni , hogy esetleg szelvényv előtt komoly eladási megbízások érkeznek itt vagy még nyomottabb áron:)

#614767 Kissherceg Előzmény: #614765

mi alapján érzed komolytalannak? Azért, mert a múltban 800 volt 10 éve meg 2k felett? 2k felett az 1000 is komolytalan volt,most pedig elég boldog lennél vele :)