Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#614796 Dr. ursi Előzmény: #614752

ettől tisztábban még semmit sem írtam le.

szted józsi én a fórumon lopom a napot ?

gondolod mnden szrat beírok ?

amikor épp eszembe jut van időm írok ennyi.

aki ismer az meg tudja h ohne stop ! szóval eccer sem ütött ki. poziméret és tőkeméret a lényeg ennél a technikánál.

ha túlméretezek valamit akkor ledarál, de mivel nincs stop nem üt ki.

ügyfeleim tudják h folyamatosan mindig azt mondtam h short hiszen exp ívelt fel a hülye is látta.

még pár hónapja is megpróbáltam elmagyarázni nekik h leaglább hedzselje az arany alapját ... pesrze mintha egy lóbagolynak magyraáztam volna ... most sírnak is.

#614755 Bendeguz Előzmény: #614752

Aki csak mondja, de nem teszi meg tétjét valós pejvában, az számomra komolytalan. Írni kéne blogban, mint rbbj, vagy topicban ahogy pl én is meg sokan mások. Utólag nagyon könnyű okosnak lenni. Cédrus, kitartás!

#614752 hosszhuszár Előzmény: #614749

:))

tavaly szeptember környékén mondtad, atom short, megnéztem..

chartot nem néztem hozzá, hányszor ütött volna ki a shortodból...de emlékeim szerinte, 1500-1600 körül volt, ( nem emlékszem jól), de utána, járt 1800 körül is....

#614749 Dr. ursi Előzmény: #614747

jesszusom józsi mindössze két v 3 lapot kéne megnézned vissza, de tényleg hagyjuk :o)

#614748 Dr. ursi Előzmény: #614743

sajnálom ha félreérted.

én mindig csak a saját véleményem írom és tulajdonképp saját magamnak.

eccerűen leírom a gondolatot.

semmi célom vele.

-

ha épp aranyat vettél az sem tartozik rám.

én nem vennék.

ennyi.

#614746 Dr. ursi Előzmény: #614744

nem szokásom kivágni egy elképzelést.

rá szokásom nyitni.

nem olvastad.

2011 nyara óta ez a véleményem.

visszanézhető :o)

#614744 hosszhuszár Előzmény: #614738

:)))

sejtettem....akkor 1700 fölött, kivágtad, gondolom a shortodat....

érdekes, hogy idáig, nem nagyon írtad ezt a tézisedet...vagy nem olvastam?

alma is lesz, 100, vagy alatta, talán ha tizedelik....))

#614740 cédrus Előzmény: #614737

Semmit se változik amúgy ez a fórum. Ha valamiben látják, hogy sokakat "kitömtek", örömmel járják felettük a táncot. Nekem most lelkileg nem esne jól, ha az aranyat felrántanák, mert nem jó végignézni már pozi nélkül azt, amiből kiverik az embert, de ez a pár beírás megtette hatását, mégiscsak jobban örülnék neki, ha erősödne majd. (Azt nem nagyon említik pl, hogy a Ciprusra kitörő nagy hisztihez képest micsoda forgalmak voltak, és ahhoz hogyan aránylik a ciprusi aranytartalék...) Szóval, ha nem leszek shortban az aranyra, én azért nem fogok drukkolni és örömködni, csak mert de jó, hogy a sok balekot kitömték arannyal, vagy a családi aranyuk sokaknak elértéktelenedik.

#614738 Dr. ursi Előzmény: #614737

csak azt tudom h én 1700 óta short short short csak a short igaz közben ki kellett bekkelni az 1900 fölöttet :o)

ugyanez áll almára is: csak a short. 100 dollár alá fog esni3 éven belül.

#614736 Dr. ursi Előzmény: #614735

71 óta a standard megszűnte óta 557% volt az infla dollárban.

arany 35 dolcsiról emelkedett oda ahova.

ha promt árfolyamot nézek az most 3115%.

van kérdés :o) abban h túlárazott-e fundamentálisan az arany v sem ? :o)

#614691 cédrus Előzmény: #614688

Persze, certi volt, kivert a francba. Még szerencse, hogy nem kötöttem át utána a kisebbre. Persze most majd jól végignézem, ahogy simán visszamegy, gondolom.