Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#614908 Hathor Előzmény: #614904

elemezni mindegy miben elemzünk.

Szerintem aki kis papírokat vesz 10milkákért, jelenleg KEG, előtte E-star, az nem annyira fosós, meg több száz bux hatit..

Egyelőre BÉT mellett köteleztem el magam, és forexen is elemzek.

Nekem E-starral szépen megjött a profit az utolsó fél évben, ha megjön most KEGgel is, akkor az is jó.

Kinti piacok nem férnek bele az időmbe, családomba..

de muszáj lesz átálnom, csak időbeli stratégiát kell kidolgoznom, hogy fér bele az este 10kor is pörgő CFD az életembe ami 8tól 17ig volt képes követni a piacot aktívan, de mára már ez is hektikus.. most már napközben sincs idő, csak amíg hirdetést töltök fel a gépen.

#614902 Hathor Előzmény: #614900

"gyenge!"

Sajnálom, ennyire futotta :D

többre nem vagyok képes..

bocsánatáért esedezem mackó úr. :D

#614896 Hathor Előzmény: #614893

Még közelebbről fej-váll jelleg teteje.

Pirossal nyakvonal, sárga sávban mozgolódhatna nekem itt ezen a szinten még pár napig kijelölve a nyakvonalat. Lilával háttérben az ék. Zölddel egy megafonban pingpongozik az árfolyam.

Ja és még mindig napos a kép:

http://postimg.org/image/p6wdqry7b/full/

#614893 Hathor Előzmény: #614892

Napos kép érdekes!

http://postimg.org/image/yp9msl6fb/full/

Ugye a hosszabb emelkedő ékem. Na most itt már látni egyszer egy 7500as visszatesztet, ami nyakvonalra hozta a fej. jobb lábát, abból egy kis fordított fülescsésze szerű, abba is jobban felmegyek majd közelebbre, de most a távolabbi napos kép az érdekesebb. De azért pirossal ott a fej-váll.

7500alatt kuka az index és short szerintem.

#614892 Hathor Előzmény: #614889

Ja azt nem mondtam, hogy pár hétig pingpongozhat itt 7550es nyakvonalnál két három hétig is a 7850körüli megpattanáshoz.

Megnézem napos emelkedő ék mennyit enged.

#614891 Hathor Előzmény: #614889

Szeretném megkérdezni hol éri meg pár milka forintnak megfelelő poziciót felvenni DAX indexre. Azt hiszem CFD lenne érdemes tartani, mert az tartható nincs kifutása.

Szóval ne legyen kifutása, megbízható szolgáltató legyen, esetleg ha nincs havi számlavezetés (PL: XTB), az is jó lenne.

Hosszabbtávú pozicióra kérdezem.

Legjobb lenne nekem forintelszámolás, mert nem akaroks számolni a Forint/euro kereszt ingadozással.

Ki melyik céget preferálja cfdben?

Jól hallottam, hogy németországban short tilalom van részvényekre?

#614889 Hathor Előzmény: #614880

Igen ezt hallani, hogy egy leminősítési pletyka.

Na most azért kezd kialakulni Daxban egy fej-váll szerű képződmény.

Ezzekl a leszúrással megcsinálták a fej nyakvonalát, innen mehetne fel felőlem 7860környékére másik jobb vállra.

Nekem sikerült belevennem kicsit későn feleszmélve, de a leöntés pillanatában levő 15perces gyertyába belevennem 7547en, be is raktam a stopot 7549re.

http://postimg.org/image/vpn8njk07/full/

Hetes a képem, így pár hétig eltarthat még a fel korrekció. Aztán le.. erre a nyakvonalra és enenek a nyakvonalnak törése nyár környékén.

Ez csak terv..

Meglátjuk mit hoz a sors.

DAX elég beszédes egyébként mégh short szempontból emelkedő ékkel is, majd azt is mutatom.

németek leminősítéséről …

#614880 Dr. ursi

németek leminősítéséről pletykálnak ...

De kurvára elegem van eb…

#614858 Fornit

De kurvára elegem van ebből a **** daxból is.

tegnapelőtt short 7696, záró előtt zárva 7711, tegnap 768?-ról, zárva 7700-05 körül, el kellett mennem du. Erre ma -200 pont fél óra alatt, de jóval alacsonyabban nyit, mint tegnap du 3-4 körül volt, hogy véletlenül sem adjon rá az ember, ha azt nézi hol állt a sp f tegnap 4kor meg ma reggel.

#614263 Hathor Előzmény: #614260

5 percesre átmenve kettős alj célár: fibo 261.8 is teljesült, itt inkább mégis lezárva, picit lejjebb újra fordulhatna fel felőlem, azt majd megnézem, lentebbről újra nyitva ha kell.

http://postimg.org/image/ji5tbtjgz/full/

7723 felett újra vétel nézés, akkor pár pont marad ki.

De elmondhatatlanul utál…

#613507 Fornit

De elmondhatatlanul utállom ezt a rakat fos daxot! Tegnapi 835-ös shortomat igazán be kellett záratni a délután.....

Re: kicsit korán kiment

#613013 Daxofon Előzmény: #612972

ott is vannak "kormánypárti szakértők" Matesz?

;-)

ez nagyon amatőr lenne...