na tessék, a vészmadár :))
na tessék, a vészmadár :))
amúgy jó lesz ez még.. innen már csak 4300 alatt érdekel, remélem nem nézzük meg
aljvadászat nehéz sport :)
kaptam volna olcsóbban is..
4492-ön vétel
köszi, figyelem majd
500 szolíd ellenállás..de ha alá megy akkor ott a 350 250 és a 180..
nagyon helyes, nem is kell ma plusz, pihi
pflaxot is?
ez a tervem nekem is.. 4500 alatt vennék
kint még pluszban, mi meg már nyitástól sem. Asszem ma nem fogunk emelkedni ( veszegetem majd vissza az eladott otikat)
Nem akarlak riogatni, de szerintem óriási kockázatot vállalsz a szutykokkal, mert szerintem nagyon sok feltételnek kell ahhoz teljesülni, hogy komoly, többszörözős rallik legyenek bennük. Távol vagyunk az átfogó szutyokrallitól.
Jól néznek ki a dolgok valóban.
Meglátjuk..
Nekem jók a kis szutykok. Nem mindegy hol veszed. Nem 10-12kn kell venni.
10-20-30- 100forintnál papírtól függően megérik a próbát nekem 98%on.
Eddig nem panaszkodom ,-)
Amikor már senkinek nem kell, na nekem akkor kell a legjobban.
nem tudom milyen betegség. Rámjön a birtokvágy :D
Amikor mindenki rájön milyen sz@r a papír 98%on, és soha többet...
na az olyan, mint egy jó szivar, mikor megér számomra..
Bizony felcsillan az ilyen szépségekre! :) Viszont már csak 1-2 hétre vagyok hajlandó papírt venni, legfeljebb ha nagyon megy, utánahúzom a stoppot. Estar kategóriájú "befektetést" többet nem követek el.
Az tény hogy érdekesek a piacok.
Minden pincében, de mégis csúcsokon az indexek.
Én kívánom hogy menjen minden tovább fel, nektek menjen 8000re OTP.
nagyon várom már az emelkedő hazai piacunkat én is.
Le kéne már szakadni a gépről. Jön a nyár.
Ma gyönyörű idő volt. Elmentünk ma erdős, mezős bringatúrára.
Három-négy dolog a szabadiős kedvencem...
illetve több is, de mivel minden érdekel engem hosszú lenne felsorolni.
Mindegy foglaljunk egy témát össze.
1: család, 2: természet járás, 3: bringa, 4: fotózás
na ezt a 4et ma összekapcsoltam.
Jó volt! Sokszor elgondolkodom ilyenkor. Úristen... minek ülök én egész nap a 4fal között a gép előtt..
Ja és a szabadság! Napfény... nyiladozó virágok, fák bokrok. Szálló zümmögő méhecskék..
órákig lehetne mesélni...
ehelyett itt a recesszió, depresszió, csőd, vég, kampec, bedőlés, lenyúlás, lopás, short, menjünk már a pincébe szövegeket kell olvasni.
Nem könnyű.. muszáj lassan szortírozni az emberek között...
Mondjuk nekem szerencsém van, a munkámat is nagyon szeretem..
Tőzsde, ingatlan mindkettő teljesen kimeríti érdeklődési körömet.
Mindegyikkel szívesen babrálok, még ha hazai piac nagyon mostoha is, és mindkettő gazdaság függő.
Szia,
csináltam egy szép egy órás írást, ami elszállt..
sajnos nem másoltam ki küldés előtt :C
Na mindegy.. gyorsan újra rövidebben.
Nagyon örülök az új kezdő TA titánok felbukkanásának, és örülök, hogy közre is adjátok amit láttok. Mindegy jó, nem jó. Megpróbálod, ha valaki mást lát megmondja, segít legalább a gondolatával.
Azt kezdtem mondani elsőnek, hogy érdekes ez a Markers képed.
Miért? Többiek tudják, régóta követem ezt a háromszög szűkülést OTPben. Emlékeim szerint nem lépett még ki. Én Stooqn néztem mostanában. Most képed után megnéztem, és stooqn továbbra sem lépett ki az árfolyam.
Hetes OTP:
http://postimg.org/image/a5qhxioy9/
Érdekes, itt még nem ment ki a háromszögből. Markersedben igen.
Még valami. A képen jelöltem, hogy divergencia van az árfolyam emelkedés, és a forgalom között. Emelkedik, de csökken folyamatosan a forgalom. piros nyilak.
Eltűnt a közönség a hazai piacról. Egyszereplős lett.
Egyedül OTPben van meg a kellő likviditás. Egy kisbüfi 5-10milkás pakkját el tudja adni 10ponton belül normál körülmények között a nap bármelyik percében.
Árnyalja a képet BUX index is.
Ismered a grafikonját BUXnak? Az még nagyobb szimmetrikus háromszögben halad:
http://postimg.org/image/67mgwwrnb/full/
Mi a helyzet? Bux a háromszög alja felé. OTP egyedüliként emeli az indexet.
A többi papírnak is mögé kell állni.
Mi van még?
Gondolkodtam sokat, sok elemzővel beszélgetek, sok előadásra járok, ott elmondja minden cég elemzője, hogy aalapvetően OTP egy jó bank. ez nem kérdés. Mindenkinek jó megítélése van a bankkal szemben. Kérdés ez számít-e a mai világban?!
P/E, tőkehelyzet alapján magasabb értéken is mozoghat a papír.. de azért valljuk be ebben a gazdasági válságban a subprime válsággal a bankok keményen vesztettek értékükből.
Hatalmas hitelkihelyezés volt, és a bankok sínylették meg a válságot jelentősen.
Példának okáért hányan tudjátok, hogy a német commerzbank árfolyama a válaság kirobbanása óta (2007óta) szinte történelmi alj közelében van??
Hm?
http://postimg.org/image/5z3gakb3d/
Hopp Bendegúz szeme csillant! Csökkenő ék hetesen, történelmi alj közelében az árfolyammal ,-)
Most ehhez képest alacsony szinten van-e egy magyar bank?!
Deutsche bank?
http://postimg.org/image/5ma656b47/
Na ez hasonlít legjobban OTPhez.
Árfolyam?
99körüli csúcs harmadán 30nál. Mondhatnám 30%án!!!!
Olcsó, vagy drága az OTP? ,-)
Elgondolkodtató.
Sajnos a hazai piacunknak ez az egy papír jutott.
Nem tudom miért. Sajnos engem nemigen érdekel befektetésként, ha pedig ez nem akkor mi??
Mol? Richter? Matáv?
Na ezért maradtak nekem most a kis papírok.
Inkább azokat veszem 98%ot esve..
Aztán ha elindul a buli, megjönnek a BÉTen a 20Milliárd feletti forgalmak és elkezdenek emelkedni a papírok az oldalazásból, akkor BUX hati all in újra! :D