Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#613903 Dioka Előzmény: #613895

Tanulgatok. Ezért is nézek más időszakot is.

Csak érdekesség miatt raktam ide a képet.

Amúgy van már kereskedési rendszerem, ha nem is olyan kiforrott, mint a Tiéd! (szoktam látni a beírásaid). Működik is, nem azzal van a baj! Még elég fegyelmezetlen vagyok néha! A kiszállással még néha megcsúszok. De már alakul :)

#613895 Tapasz Előzmény: #613889

Szerintem, ha már TA val foglalkozol, akkor olyan időtávot válassz, amilyennel kereskedsz. Pl. ha pár napos trade-ekben nyomod, akkor ne 15 perces és ne hetes grafikonokat elemezz. Amit feltettél, az szerintem egy középtávú befektetőt erdekelhet, nem egy swing tradert. Szerintem.

Bár én inkább a szemléletben ( és a két legfontosabban: poziméret és türelem) látom a siker titkát. Ha kereskedő akarsz lenni, akkor ugyanazt kell csinálnod, mint egy normál kereskedőnek (közértes, zöldséges stb). Azok sem a tőkéjük 1/3 ért vesznek egy autót, majd várják a madarat.

Ha majd túl leszel jó pár trade-n, rá fogsz jönni, hogy senki nem tudja a jövőt, mikor fog megállni az esés, vagy emelkedés. De azért figyeld az itteni nagy öregeket.

Sok sikert kívánok!

#613889 Dioka Előzmény: #613882

Lehet vele keresni valóban! A csordaszellem miatt biztos, hogy életképes a dolog!

Az is biztos, hogy van itt olyan, aki köszöni szépen és elég jól elboldogul vele!

Amennyit én látok eddig belőle:

Könnyen meg lehet tanulni az alapokat, de ez nem azt jelenti, hogy azonnal a tapasztalat is a tiéd lesz! Nem vagyok bukó vele, de sajna még nyerő sem nagyon. De ez csak annak köszönhető, hogy néha fegyelmezetlen vagyok! És ez sokba kerül! Valahogy könnyebben megy a lé, mint jön :) De ha kinövöm a hülyeséget, akkor jó lesz ez!

#613882 xmann Előzmény: #613876

Nagyon szépeket rajzoltál. Bár nem látom mi a következtetés belőle. És nem is láttam még olyan embert sem aki technikai elemzéssel pénzt keresett. Az minimum gyanús, hogy mindenki ért hozzá, és 2napos tanfolyamokon tanítják a kereskedés nagy tudományát grafikon alapján. Valahogy viszont a képződött milliomosokat nem látom sehol

#613573 Camilla2 Előzmény: #613493

Jól irod,én jövő hét elején nem leszek, 685 -re állitottamam vételt,6o pontos stoppal,kis hullám belefér,ha odáig elmegy onnan már már menni fog,bár már sok mindent láttunk itt.

#613493 Ibiza Előzmény: #613488

70-80 pont miatt az ember soxor bukik 150-200at..

itt 650nél sztem érdemes eladni és 700 felett visszavenni.. de ne hallgassatok rám..csak magamnak írtam.

#613488 vincentlauria Előzmény: #613485

durva..de van még bőven, szóval menjen csak, ha korrekció lesz, akkor meg van tüzelő anyag.. azért sajnálom azt a 70-80 pontot, amit (eddig) bennhagytam

#613485 Ibiza Előzmény: #613464

rosszul lépegettem be ki..dolgom volt és elrontottam a vételi stopot.

650 tényleg kemény támasz..és még keményebb ellenállás..nem hittem magamnak 600nál eladtam a második pakkot..

Vártam egy 500-600 ról 250-350re visszatesztet..de valami erős vételi erő volt..ezt elnéztem..

#613474 Bendeguz Előzmény: #613470

Urak, én már nem szállok vissza erre a vonatra, megvárom a hétfő-kedd környékét, komolyan aggaszt a korai szitu és az őrülten meghúzott snp500. korrekcióban viszont veszek! usdhuf alakulásától függ, hogy otp-t, vagy amcsi papírokat. plusz az arannyal párhuzamosan a mux-ot. Kellemes hétvégét mindenkinek, jó hozamot, napsütést! :)

#613470 Csusza Előzmény: #613458

Grat!

Esni úgy látszik, hogy nem tud. De akkor legalább menjen, mert korábbról pont innen van egy nagyobb rakattal. (~4600-as átlag)