Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

törölve

#613925 Ibiza Előzmény: #613924

cuppogj a borokon érezz ibolya szagokat ízeket majd köpd ki..legyen meg a sznob érzésed..

saját izlésem van..saját stílusom..te meg lapozgasd a kiskegyedet..utánozd kaszatibit :DDDD ez a te világod..

nem szeretem borokat..kajához iszom max..

Mindig is pezsgőt vagy viszkit ittam baráti kőrben....reggel jó pálinkát.

törölve

#613924 cédrus

Ez a kedvencem, amikor valamiről fogalmad nincs, még az alapfogalmakkal sem vagy tisztában, akkor jön általában ez az érvelés, hogy a másik hülyét megetetik, de te érzed az igazit...rajtad nem érződik a marketinghatás, azért érvelsz plecsnikkel és versenyekkel:D Igyad a versenygyőztes borokat, sőt hirdesd is magabiztosan a tutit. Ne nagyon foglalkozzál technológiai eltérésekkel sem, azt például, hogy az extra dry méthode transvasée, azt nem ám az alacsonyabb költségek indokolják, hanem hogy ne legyen "túl élesztős" a pezsgő, mert az kellemetlen igen nagyon, mint ekkora szakértők kiérzik...

törölve

#613922 cédrus

Az az uncsi, hogy valamihez síkhülye vagy, de nagy pofával okoskodsz benne. Olvasgass kicsit a nyomás hatásairól, valamint arról, vajon a legjobb borok általában indulnak-e borversenyeken, illetve arról, hogy mennyire tekinthetőek mérvadónak úgy általában a borversenyek eredményei. Van jó Champagne ennyiért (pl évjáratos Bollinger (nem a szalag, vigyázat!), évjáratos Pol Roger Rosé, vagy még épphogy belefér pl egy kézműves csúcstétel is, a Diebolt-Vallois Fleur de Passion), kóstolj meg egyet, láttam az egyik aranycertidet, van miből, hátha egyszer nem neked lesz valamiben igazad. De az Extra dryt majdnem az összes non-vintage Champagne is megveri a nagyobb házaktól. Ettől függetlenül jó ajánlás tőled, majd tedd be az italos topikba, mert ezt az egészet Herceg úgyis kiszedi most már, reméljük.

törölve

#613920 cédrus Előzmény: #613918

Írd azt, hogy számodra, akkor nem butaság. Mellesleg az, hogy szerinted egy pezsgőnél hiba, ha erőteljes autolízises jegyeket mutat, nem sejtet roppant szakértelmet. Jó champagne-okban igen ritkán durva a buborék, talán a nagyobb nyomás téveszt meg...

törölve

#613919 cédrus Előzmény: #613912

Nagyon tévedsz, neked volt képed odamenni egy topikba, ahol az emberek jó része elvesztette mindenét, és közölni, hogy bízol a vezetésben, ez egy jó cég, ez egy jó papír. Majd közölted, hogy nem adod el, atombiztos kezekben van, és sunyin ráborítottad a piacra, a napokban már kifejtetted, hogy érdektelen számodra. Vagyis minden csak kamu volt. Ha fundás és kamus dolgok nélkül veszel-adsz, és nyersz, senkit nem érdekelt volna. De te nekem ne magyarázz arról, h kiben bízol, meg milyen jó cég az, mert undorító. Az is, ahogy fölényeskedtél ex-szel például, mert szerinted Neked volt igazad, amikor 100-ról felment a papír 260-ig...igaz, hogy még te magad is 500-nál kezdted a dumát, és a papír 12k-ról jött. Tagadod a mai napig a csődöt, miközben a cég csődvédelembe menekült már rég, és legjobb esetben is egy 10-szeres hígítás árán él tovább. (Tegyük fel, bevonják a saját részvényeket.) Nem érted meg, mennyire visszás beledumálni kívülről, előadni a prófétát, majd két speki meghúzást követően kiszállva azt mondani, hogy már nem érdekel. De majd kegben is előadod, ha felteszik egyszer, utána hirtelen már nem jössz a fundás meglátásokkal, hirtelen már érdektelen lesz, ha a profit a zsebben. Még ez se érdekelne, de hogy egy olyan szétvert topikban adtad elő magad, mint az e-star, az nekem örökre megbocsáthatatlan. A közgyűléses húzás volt a hab a tortán. De többször nem írom le, aki látta, mi történt, és miket írtál, az majd ítél, ahogy akar.

Amúgy meg ne etessük egymást, nagyon jól tudod, hogy a régi részvényeseknek max 1-2%-a tulajdonos még, tehát nem azoknak drukkolsz, akik vesztettek, sőt a legtöbbje annak örülne, ha az egész cég örökre eltűnne a fenébe, elárulom neked. A mostani részvények nagy része már olyanok kezében van, akik úgy vettek bele, hogy tisztában voltak azzal, hogy nem fogja kifizetni az októberi kötvényeket a cég. A régieknek persze én is örülnék, van is egy-két ember, akiknek még tudom, hogy van, miattuk jó, ha emelkedik. Hogy te, higins, vagy aki megvette tőletek itt, vagy aki röhögött rajtunk, hogy még milyen drága a részvény, és most átvette pár százért - na, hogy velük mi lesz, hogy nyernek-e, vagy nyertek-e, hát az abszolút nem érdekel.

Mellesleg kösz, de nem kell a képmutatás, nem kell, hogy drukkolj nekem semmiben, majd meglátjuk, hogy alakul az arany. Én itt voltam, amikor 5 perces chartok alapján kereskedtél, szóval Te is tudod, hogy tök mindegy, hogy milyen az arany, én csak rövidre akartam, támaszok alá csapott úgy, hogy alsó szalagból kiesett és túladott volt, jónak tűnt skalpra. Majd vagy kimászok belőle, vagy nem, elrontottam a poziméretet, ennyi történt.

törölve

#613918 Ibiza Előzmény: #613917

"Ez jó nagy butaság," "szokásos módon igen magabiztosan kijelentve,"

a majomkodás a te dolgod..ha buta vagy hozzá az is..

http://www.hungaria.cc/

40 éve iszom..számomra tökéletes az íze..gyönyörű a színe..szépen gyöngyözik a pohárban..

sok 15-30 ezres pezsgő nagyon élesztős..durva nagy buborékok vannak benne..

törölve

#613917 cédrus Előzmény: #613913

Ez jó nagy butaság, szokásos módon igen magabiztosan kijelentve, de az Extra dry vagy a Grand cuvée az árában tényleg jó. Vannak korrekt kézműves magyar pezsgők is 2-4 ezerért.

Re: nincs cím

#613912 Hathor Előzmény: #613902

ja de most vágom le, hogy azt hitted az az általam legjobbnak tartott pezsgő.. :D

ez megint ilyen E-staros-KEGes gondolatod?

Ott sem értettem sosem mi a bajod. Bár leírtad.

Régóta haragszol E-star miatt, hogy hatalmasat buktál, én meg szedtem ki a nyerőket.

Minden fórumos társad így van ezzel. ne idegeskedjetek.

Relax!

Végig 10Któl levezettem pszcihotáblán.. megmondtam aljnál veszek.

Megvettem.. nincs miért haragudni..

Én továbbra is azt kívánom E-starosoknak akinek megvan még, adja el nullába.

Rajtam kívül mindenki csődöt vár ebben is , abban is.

Nincs miért haragudni. Remélem aranyból ki tudsz jönni, ennek is drukkolok, hogy emelkedjen, miközben az régóta foch termék nekem, mert drága.

Miért baj, ha én nem drukkolok a longosok ellen, és nem akarok csődöt, és ha örülök, ha emelkedik a 95-98%ra ütött papír?

#613906 Hathor Előzmény: #613902

Ott volt, hogy akár...

aki nem ínyenc az nem iszik száraz pezsgőt.

Egy sima Asti is megteszi neki, Euroman igazi spurmen, akkor minek költene drágábbra..

Dom perigon ráér a depresszió utáni koccintásra

#613871 Ibiza Előzmény: #613840

japánban negatív kamatra -gyakorlatilag fizetett örzésért- rakták be a bankba a pénzeket..

elvileg alacsony kamat ösztönzi a bankokat a hitelezésre...a lakosságot a vállalkozásra..

kockázatot nem vagy kevesen fognak vállalni..akibe benne van az majd befektet, lehet pont ingatlanba..

#613853 Hathor Előzmény: #613845

Nálad a magány váltja ki.

Jók a szülők, de 40-50évesen nem velük kell élned.

Hol a feleséged, gyermekeid? Nincsenek? Ezt váltotta ki nálad.. céltalanság.

Idős szülök gondozása, mellé munkanélküliség.

Teljesen depresszív állapot. Mondtam menj pszcihologushoz. Azt mondtad nem mész.

Végül is nem kell menni, de szülők mellől ki kell mozdulnod, de nem úgy, hogy azt nézed ha kimozdulsz a kocsiddal, az kétezer forintba kerül, ha 50KMt megteszel.

Van lóvéd. Élj fel egy milkát.

Legyél életművész.. Mondtam menj el egy szállodába egy hétre, esti bárokba elmész, fogj egy csajt, ha fizetsz neki elmegy veled. Mindegy hogy Q, akkor is melletted van, használd ki..

borítsd meg.. menj le szaunáznio, pezsgőfürdőzni, de ne felejts el vinni magaddal egy jó pezsgőt. Akár 3ezres Asti pezsgőt.

Utána nappal menj ki a napra, menj parkba. Szedd fel a kutyasétáltató nőket..

Máris más lesz, ha felhívod a párod, vagy főz neked valaki egy jó ebédet.

Ha ez sem jó...

fizess nekem lemegyek hozzád és elviszlek élni, ha állod a számlákat, ami kihoz téged a depresszióból.

#613847 Hathor Előzmény: #613844

MNYP után is voltak tavaly 23MRDos forgalmak, idén ha 10MRDot elérjük, az egy jó nap.

Ha 3MRD, akkor meg rossz.

Érted?

Oldalaz BUX, mondtam már hosszú charton, ezért sem veszem meg a határidőt, mert én nem napizom. Látható a hatalmas szűkülés akár 2007es csúcs óta, de szűkebb oldalazás két éve.

Ebből kellene már kitörnünk, ehhez kell tovább emelkednünk.

Számomra nem opció, hogy akkor verjük be a hazai piacot, hogy legyen forgalom.

Nem. legyen egy egészséges emelkedő trend már.

Amit elrontott az előző kormány, próbáljuk rendbehozni, felépíteni, és elindulni.

És még mindig pártoktól független vagyok..

de hiszek a "tenniakarásban".

Kis papírokban is ezért vannak ki tőlem, mert mindenki halált és csődöt vár, én nem.

Veszem ami olcsó.

Ha nem jön be, így jártam, akkor maradék pénzem megy hati trendelő piacba majd 20K fölött, ha eljön az idő. Addig meg remélem az emelkedés előszeleként 98%os leütéseket megvéve, profitot érek el, amikorra elindulunk majd Buxban.

#613845 Euroman Előzmény: #613843

én sajnos mindent egyben látok...sokszor amit a tőzsdéről írok, azt inkább az egyéb világ váltja ki belőlem...igyekszem a propagandát minél kevésbé közelebb engedni magamhoz, de sajnos így is belefutok néha..tiszta átnevelőtábor, és ez engem zsigerileg nyomaszt...valószínűleg az a 40-es ffi, aki az aktivistáknak behúzott, is eljutott erre a szintre...

#613843 Hathor Előzmény: #613841

tovább megyek:

Ezért jók a kilátások szerintem.

Azt látod itt semmi nem történik itthon. Teljesen sz@r neked a BÉT, nem is érdekelnek a papírok.

Mit mondott Koszto papa?

Ha esik a piac elmegy a közönség..

nincs érdeklődés, neked sincs érdeklődésed.

Ezért kell már elindulnia lassan.. nincs érdeklődő a piacon, elvették kisbüfik kedvét is.

Melegágy egy jó belenyúlásra szerintem nagybüfiknek arra, hogy kitépjék maguknak piacunkat, és mi kisbüfik hajtsuk nekik tovább feljebb az árat, ha már számunkra érdekes lesz a piac, akkor már nekik nem lesz érdekes, és kiveszik a hasznot.

Szerintem olcsók vagyunk, a jövőbeli kilátáshoz mindenképpen.

Nem kell egy véleményen lennünk.

Ti sárba tiporást vártok, mellette elégedetlenek vagytok mindennel.

Ha elégedetlen vagy, miért vársz még ygengébb forintot, hogy még rosszabb legyen neked a piacunk gyengesége, és a piacunktól további elfordulás.

Azt mondtad gondolkodtál öngyilkosságon.

Ez is az.

#613842 Euroman Előzmény: #613841

az euroman-ben majd hamarosan leírom eddig tapasztalataimat....egy néhány megalázó helyzettől eltekintve csak tapasztalattal lettem gazdagabb

#613841 Euroman Előzmény: #613840

láttam, olvastam is...én külföldi piacon nem kereskedek, nem értek hozzá, nem ismerem az ottani cégeket, viszonyokat....a hazai piac meg halott, vannak 12-15 hónapos rvnyeim...sajnos a kibeugrálás se jött be , a türelem se...újabb pénzt nem hozok be, mert nincs utánpótlás, egy kevés még van a sétálópénzből, aztán júniustól reg. munkanélküli pénz 3 hónapig

#613840 Hathor Előzmény: #613839

Azért kell felvállalni a kockázatos eszközöket..

érted..

beterelik a birkákat a karámba..

És előbb bemásoltam Goldman írását is..