Nagyon tévedsz, neked volt képed odamenni egy topikba, ahol az emberek jó része elvesztette mindenét, és közölni, hogy bízol a vezetésben, ez egy jó cég, ez egy jó papír. Majd közölted, hogy nem adod el, atombiztos kezekben van, és sunyin ráborítottad a piacra, a napokban már kifejtetted, hogy érdektelen számodra. Vagyis minden csak kamu volt. Ha fundás és kamus dolgok nélkül veszel-adsz, és nyersz, senkit nem érdekelt volna. De te nekem ne magyarázz arról, h kiben bízol, meg milyen jó cég az, mert undorító. Az is, ahogy fölényeskedtél ex-szel például, mert szerinted Neked volt igazad, amikor 100-ról felment a papír 260-ig...igaz, hogy még te magad is 500-nál kezdted a dumát, és a papír 12k-ról jött. Tagadod a mai napig a csődöt, miközben a cég csődvédelembe menekült már rég, és legjobb esetben is egy 10-szeres hígítás árán él tovább. (Tegyük fel, bevonják a saját részvényeket.) Nem érted meg, mennyire visszás beledumálni kívülről, előadni a prófétát, majd két speki meghúzást követően kiszállva azt mondani, hogy már nem érdekel. De majd kegben is előadod, ha felteszik egyszer, utána hirtelen már nem jössz a fundás meglátásokkal, hirtelen már érdektelen lesz, ha a profit a zsebben. Még ez se érdekelne, de hogy egy olyan szétvert topikban adtad elő magad, mint az e-star, az nekem örökre megbocsáthatatlan. A közgyűléses húzás volt a hab a tortán. De többször nem írom le, aki látta, mi történt, és miket írtál, az majd ítél, ahogy akar.
Amúgy meg ne etessük egymást, nagyon jól tudod, hogy a régi részvényeseknek max 1-2%-a tulajdonos még, tehát nem azoknak drukkolsz, akik vesztettek, sőt a legtöbbje annak örülne, ha az egész cég örökre eltűnne a fenébe, elárulom neked. A mostani részvények nagy része már olyanok kezében van, akik úgy vettek bele, hogy tisztában voltak azzal, hogy nem fogja kifizetni az októberi kötvényeket a cég. A régieknek persze én is örülnék, van is egy-két ember, akiknek még tudom, hogy van, miattuk jó, ha emelkedik. Hogy te, higins, vagy aki megvette tőletek itt, vagy aki röhögött rajtunk, hogy még milyen drága a részvény, és most átvette pár százért - na, hogy velük mi lesz, hogy nyernek-e, vagy nyertek-e, hát az abszolút nem érdekel.
Mellesleg kösz, de nem kell a képmutatás, nem kell, hogy drukkolj nekem semmiben, majd meglátjuk, hogy alakul az arany. Én itt voltam, amikor 5 perces chartok alapján kereskedtél, szóval Te is tudod, hogy tök mindegy, hogy milyen az arany, én csak rövidre akartam, támaszok alá csapott úgy, hogy alsó szalagból kiesett és túladott volt, jónak tűnt skalpra. Majd vagy kimászok belőle, vagy nem, elrontottam a poziméretet, ennyi történt.