Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#613838 Hathor Előzmény: #613787

Csak azért, mert megkérdeztétek mire emelkedik, emelkedhet még a piac..

hátha segít valamit az alábbi írás:

Goldman: busás hozam ütheti a tőzsdei befektetők markát

2013. április 13. | 10:08

Bár az amerikai részvényindexek többségében új történelmi csúcson tartózkodnak, a Goldman szerint a kilátások az elkövetkező évekre is kedvezőek. Különösen az ázsiai régió (Japán nélkül) kapcsán optimisták a bank stratégái, ahol 2015-ig az évesített hozam (total return) 21% körül lehet - írja a Marketwatch.

Mi hoz többet a bankbetétnél? Valuta és arany a tuti tipp? Most kiderül! (x)

hirdetés

Szép hozammal számolhatnak a befektetők

A Goldman Európában 19%-os, Japánban 15%-os, az Egyesült Államokban pedig 9%-os hozamot prognosztizál az említett időszakra, évesítve. Az egyes indexeket tekintve a Goldman várakozásai szerint az S&P 500 2015 végére 1 900 pontig emelkedhet, míg a Stoxx 600 430 pontig kúszhat fel.

A Goldman szakértői továbbra is erős növekedést várnak Ázsiában, Európa és Amerika pedig az erőfeszítések hatására fokozatosan leküzdheti a pénzügyi válság okozta nehézségeket. Amerika az idei negyedik negyedévre elérheti a fenntartható, trend növekedési ütemet a GDP-ben, Európa azonban erre a szintre csak az előrejelzési időhorizont végére juthat el.

Mi hajthatja a ralit?

A részvénypiaci emelkedést elsősorban az eredménynövekedés hajthatja valamennyi régióban. A profitok alakulásának modellezése a Goldman szerint Japánban a legnehezebb, ahol a gazdaság az elmúlt években számos strukturális változáson ment keresztül, a vállalati profitok pedig extrém volatilitást mutattak. A helyzetet nehezíti továbbá, hogy Japánban a monetáris politika is jelentős változásokon megy keresztül.

A Goldman kiemeli, a növekedési várakozások a jelenleg látott fellendülésen alapulnak, ha ez lendületét veszíti, az természetesen a várakozásokat is negatívan befolyásolja.

Értékeltség

A befektetési bank úgy látja, hogy a részvénypiacok jelenleg nagyjából fair értékeltségen forognak, így ahhoz, hogy tartósan hozamot érjenek el a befektetők, a gazdasági fellendülésnek folytatódnia kell.

#613787 Hathor Előzmény: #613736

Macika itt nem olyan ügyes mindenki mint maga, hogy egyik este azt kiabálja (ezen a héten) holnap réssel le, mert -1%futi a DAXban az magának -1%futi, erre másnap közli, amikor kirántják napi maxra mégis, hogy 39%ot keresett az emelkedésen aznap :D

#613786 Hathor Előzmény: #613736

Elemzők: 4 százalék alá csökkenhet az alapkamat Magyarországon

2013. április 11. | 14:21

A vártnál jóval alacsonyabb márciusi inflációs adat alapján az MTI-nek nyilatkozó elemzők csökkentették az éves átlagos inflációra vonatkozó előrejelzéseiket: idén legfeljebb 2,5 százalékos áremelkedéssel és azzal számolnak, hogy az ütem 2014-ben is a 3 százalékos cél alatt marad, a jegybanki alapkamat pedig 4 százalék környékére, akár ez alá is csökkenhet idén.

#613702 Matahary Előzmény: #613690

Mármint SP-nél várom ezt.

Kis le, tép fel, zutty...

Hatinál?!?

Amit a dzsojsztik megenged...

#613697 Euroman Előzmény: #613681

én is erre tippelek, bár a short nem kenyerem.... a múlt péntek óta erőltetett naponkénti csúcsok, a meredekség, mind csupa hiszti...japán és usa indexek voltak az elmúlt 1 hét főpéniszei...mondjuk ha a bux ment volna annyit, mint a nikkei, őszinte mosollyal dobtam volna mindent...

#613687 Matahary Előzmény: #613681

Az is bennem van, hogy annyira evidens az esés, és annyira várják, hogy már csak azért se...

Le egy kanyar, majd még egy szép felhúzás, hogy a korai shortosok shopjanak...

#613681 BudFox Előzmény: #613677

srácok kár lezárni szerintem a shortokat még...USA az mindenkori csúcsról még csak ma kezdett el esni......

én bízom benne hogy esik az SP.

#613674 BudFox Előzmény: #613648

szerintem jobb is lenne....felszámolják talán ezek a lengyelek a Humet - Phylaxia féle mutyikat.

ON

bővítettem shortot még..nem bírtam tovább.

#613648 Hathor Előzmény: #613613

Egyeztetéseket folytat a BÉT tulajdonosa a Varsói Tőzsdével

Valósnak bizonyultak a hét elején napvilágot látott hírek, a régió több tőzsdéjét is irányító CEESEG tárgyalásokat folytat a Varsói Tőzsdével, áll a CEESEG közleményében.

2013. április 12. | 14:43

Valósnak bizonyultak a hét elején napvilágot látott hírek, a régió több tőzsdéjét is irányító CEESEG tárgyalásokat folytat a Varsói Tőzsdével, áll a CEESEG közleményében.

Megerősítették a híreket

A napokban a sajtóban megjelent értesülésekre reagálva ma a bécsi és a budapesti tőzsdében is irányító tulajdonnal rendelkező CEESEG csoport bejelentette, hogy előzetes tárgyalásokat folytatnak egy esetleges együttműködésről. A tárgyalások azonban még kezdeti stádiumban tartanak. A Bécsi Tőzsde a CEESEG AG-hez tartozik, ennek társ-vezérigazgatója, Michael Buhl a következő napokban találkozik majd a Var-sói Tőzsde új vezérével, Adam Maciejewskivel, akár a két tőzsde egyesülése is szóba kerülhet a vezetők találkozásán.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/egyezteteseket_folytat_a_bet_tulajdonosa_a_varsoi_tozsdevel.182568.html

#613540 BudFox Előzmény: #613511

mert akkor még úgytűnt hogy 19.000 fölé fog menni....de megint behalt az emelkedés..

Hathor én tartottam volna szívesen...de hát nem lehet sajnos....

szóval most már fordítottam.

#613533 Matahary Előzmény: #613528

Hála a nemtudomkinek nem kell állandóan gép előtt ülnöm, így tegnap nem kellett végignéznem azt amit.

950-ig adtam haladékot. Nem érte el. Ennyi.

Tavaly mindent kiültem, de annak meg nem látom értelmét, h üljek poziba 1-2 hónapot.