Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blackberry - BBRY

Re: nincs cím

#634681 Bendeguz Előzmény: #634628

szerintem is. a szaRrá vert indik miatt is érdemes lesz ráspekkenteni. 10-15% lazán, erőlködés nélkül összejöhet 1-2 hét alatt, csak nem mindegy mikor. még lehet egy kör pánik. én az órás indiket fogom most figyelni

Re: nincs cím

#634628 Janicroft Előzmény: #634592

TEgnap agyaltam rajta hogy rá kellene spekizni erre a gyj-re, hátha meglepetéssel áll elp a cég, jó hogy nem tettem. Egyébként abből a -26-ből néhány múlva szerintem rendesen pluszba fog fordulni mert pozitívabbak lettek a számok az eddigieknél, csak nem annyira mint várták.

Re: Nem lesz népszerű ez a telefon :DD

#619020 Bendeguz Előzmény: #619013

technikailag 19 fölé kéne mennie, hogy felkeltse az érdeklődésemet. fundásan mitől olyan jó?

#618987 Bendeguz Előzmény: #614310

ismét bent álltam vételen, de az utolsó cent előtt visszavontam. hiába tetszik óráson, naposon eléggé lehangoló. szvsz még mindig nem volt meg a kitörés a szimmetrikus háromszögből. lejöhet még az alsó szárig, de akkor már remélem utoljára. :)

#614310 Bendeguz Előzmény: #613418

az alakzat még életben van, az alján vagyunk épp. ki figyeli?

#613770 Bendeguz Előzmény: #613662

Kis analógia látszik egy régi estar mozzanattal. Ott is jött a titkos előfizetői hírlevél a concordtól, hogy kakker van a pallerban, utána meg a cég nekiugrott teljes erőből a forrásnak. A piacnak ez látszólag nem tetszik, ma már volt minuszban is.

#613640 Janicroft Előzmény: #613500

SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- BlackBerry Inc. /quotes/zigman/18534/quotes/nls/bbry BBRY +1.57% said Friday morning that it is asking federal securities regulators to review "a false and misleading report" claiming high rates of returns for its Z10 smartphone. The report, from the investment research firm Detwiler Fenton, circulated on Thursday, along with negative comments from some other analysts about sales of the new smartphone. BlackBerry's shares fell 7.7% by the close of trading on Thursday. "Return rate statistics show that we are at or below our forecasts and right in line with the industry," BlackBerry CEO Thorsten Heins said in a statement on Friday. "To suggest otherwise is either a gross misreading of the data or a willful manipulation." The company said it is seeking review from the U.S. Securities and Exchange Commission as well as the Ontario Securities Commission. BlackBerry shares were up 1.2% in pre-market trades.

#613500 Bendeguz Előzmény: #613491

Ja, leesett :) Gondolom a tendenciáról beszélnek, az elején mindenki vett, aztán most már annyira lecsengett, hogy a csalódott emberek többet hoznak vissza, mint amennyi egy nap mostanában fogy.

#613491 Janicroft Előzmény: #613469

Na de hogy tényleg többet vinnének vissza mint amennyit megvesznek? Akkor tényleg itt lesz a vége a RIMM-nek... Kíváncsi leszek milyen közleményel jön ma ki a cég, bár a részvényárfolyamon nem biztos hogy segíteni fog.

#613469 Bendeguz Előzmény: #613422

Miért ne lehetne visszavinni? Neten vettem pólókat USA-ból, 60 napig kicserélik, visszafizetik, ha nem hordtam/mostam ki. Nagyok lettek a pólók, tegnap visszaküldtem. Azért ott tudják, hogy a fogyasztókból éknek, nincs ez a császári gőg, mint felénk.

#613418 Bendeguz Előzmény: #611479

jó tipp volt! lejött az árbocszalag aljába. ha innen nem fordul, akkor pápá, ennek reszeltek.