sztem nem. Mehet 7-8-ra.
szerintem is. a szaRrá vert indik miatt is érdemes lesz ráspekkenteni. 10-15% lazán, erőlködés nélkül összejöhet 1-2 hét alatt, csak nem mindegy mikor. még lehet egy kör pánik. én az órás indiket fogom most figyelni
TEgnap agyaltam rajta hogy rá kellene spekizni erre a gyj-re, hátha meglepetéssel áll elp a cég, jó hogy nem tettem. Egyébként abből a -26-ből néhány múlva szerintem rendesen pluszba fog fordulni mert pozitívabbak lettek a számok az eddigieknél, csak nem annyira mint várták.
hehe, -26%. még jó hogy nem ültem bele. a szimm. 3szögnek annyi...
P/E 6, nettó bevétel és eladások 2011-hez képest 2012-ben robbantak, adósság 0, cashflow háromszorozódott 2012-ben!
Utolsó negyedéves earning 0,91; negyedévekre bontva pedig csak ennyit mondok: http://www.marketwatch.com/investing/stock/CALL/financials/income/quarter
technikailag 19 fölé kéne mennie, hogy felkeltse az érdeklődésemet. fundásan mitől olyan jó?
ha már kommunikáció, sztem ez sokkal jobban néz ki, és fundás alapjai is vannak: http://www.marketwatch.com/investing/stock/CALL
ismét bent álltam vételen, de az utolsó cent előtt visszavontam. hiába tetszik óráson, naposon eléggé lehangoló. szvsz még mindig nem volt meg a kitörés a szimmetrikus háromszögből. lejöhet még az alsó szárig, de akkor már remélem utoljára. :)
az alakzat még életben van, az alján vagyunk épp. ki figyeli?
Kis analógia látszik egy régi estar mozzanattal. Ott is jött a titkos előfizetői hírlevél a concordtól, hogy kakker van a pallerban, utána meg a cég nekiugrott teljes erőből a forrásnak. A piacnak ez látszólag nem tetszik, ma már volt minuszban is.
SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- BlackBerry Inc. /quotes/zigman/18534/quotes/nls/bbry BBRY +1.57% said Friday morning that it is asking federal securities regulators to review "a false and misleading report" claiming high rates of returns for its Z10 smartphone. The report, from the investment research firm Detwiler Fenton, circulated on Thursday, along with negative comments from some other analysts about sales of the new smartphone. BlackBerry's shares fell 7.7% by the close of trading on Thursday. "Return rate statistics show that we are at or below our forecasts and right in line with the industry," BlackBerry CEO Thorsten Heins said in a statement on Friday. "To suggest otherwise is either a gross misreading of the data or a willful manipulation." The company said it is seeking review from the U.S. Securities and Exchange Commission as well as the Ontario Securities Commission. BlackBerry shares were up 1.2% in pre-market trades.
Ja, leesett :) Gondolom a tendenciáról beszélnek, az elején mindenki vett, aztán most már annyira lecsengett, hogy a csalódott emberek többet hoznak vissza, mint amennyi egy nap mostanában fogy.
Na de hogy tényleg többet vinnének vissza mint amennyit megvesznek? Akkor tényleg itt lesz a vége a RIMM-nek... Kíváncsi leszek milyen közleményel jön ma ki a cég, bár a részvényárfolyamon nem biztos hogy segíteni fog.
Miért ne lehetne visszavinni? Neten vettem pólókat USA-ból, 60 napig kicserélik, visszafizetik, ha nem hordtam/mostam ki. Nagyok lettek a pólók, tegnap visszaküldtem. Azért ott tudják, hogy a fogyasztókból éknek, nincs ez a császári gőg, mint felénk.
"Fundás" hír: több Z10-et visznek vissza mint amennyit vesznek, bár a cég (RIMM)cáfol, illetve hogy mit jelent az hogy visszaviszik nekem kérdéses, hisz ha megvásárolok valamit akkor nem tudom hogy vihetném vissza:
http://blogs.wsj.com/digits/2013/04/11/analyst-blackberry-z10-returns-outnumber-sales/
jó tipp volt! lejött az árbocszalag aljába. ha innen nem fordul, akkor pápá, ennek reszeltek.
Ilyet sem veszek.
Strong sell!!!!!!!