És tényleg:
Név Ár Mennyiség Idő
MTELEKOM 423 HUF 40 14:52:39
:)))
És tényleg:
Név Ár Mennyiség Idő
MTELEKOM 423 HUF 40 14:52:39
:)))
Jól beszél tesvírem, ma kivágtam 10% nyerőben a 40%-át. A többit megtartom emlékbe.
Pávatánc az egész :-)
Meredek azért az az 50 mrd Ft-os kiadás az elmúlt években pereskedésre szakértőkre stb , kicsit balkáni történet.
50 mrd Ft b+ nem semmi. :) Abból finom 50 Ft osztalékot ki lehetne még fizetni. Gavallér a cég. :)
Megkezdjük a 3. 3 hetes prg-ot. Itt már emelkedés kell.
Az mindenesetre látszik, hogy az alapok fantáziáját olyan iszonyatosan nem mozgatta meg a történet . 3 hét még van csak harapnak majd kicsit jobban is.
Északnak természetesen!
Na akkor majd megindul :-)
nics már sok hátra az oszti ralliból, akik arra spekiztek lassan kiszállnak innen
Egyébként ez a f@stalicska akkor sem emelkedne, ha azt mondták volna, hogy gyerekek találtunk még egy kis pénzt a cihában, oszt 200 az osztalék :-) Lehet hogy zuhanna a hírre!
Gondolom senki sem lepődött meg...
Ma emelik fel 70 forintra az osztalékot :-)
Nem mocorog ez, csak vakarózik!
igen, a Fekete Madonna...a szerpentin sem semmi ami oda visz...és az a viaduktszerű híd, ami a két részét összeköti...én onnan mindig elmentem még Andorrába is, igaz az még vagy 3 óra autóval...vagy ha nem mentem tovább, akkor visszafelé a Nou Campba, mert az is az az iránya, a Diagonal útvonal mellől könnyen elérhető....