:) ja, de mind1 is, tényleg nem volt tétel. jó kereskedést mindenkinek! jó lesz ez a longosoknak!
:) ja, de mind1 is, tényleg nem volt tétel. jó kereskedést mindenkinek! jó lesz ez a longosoknak!
köszi, minipakk, zsebbe kellett tennem, mert hétfőn lejárt volna a 15 nap.. kis korrekció meg benne van. attól függetlenül felfele várom továbbra is, sőt 5K fölé.. van még bőven belőle innen-onnan.
Gratula. Mindenesetre 24 perc alatt megváltoztattad a döntésedet :-)
11 kor még fel várod továbbra is, erre 11:24-kor zárod egy részét. Nem baj, ez legalább már zsebben van :-)
Grat!
A készletértékelést pedig arra találták fel, hogy az ember rendszeresen elcsessze, ismerem...
4571-en kiszórtam a mini lombardpakkom 4219-ről.. készletértékelést persze elqrtam...
sokat ment pár nap alatt... minden felfelé mutat, mégis mindenki várja, az 1-200 ft-os korrekciót, nehogy lemaradjon a vonatról!! szerintem fel továbbra is!
remeljuk, csak lelegzetvetel a kovetkezo ugras elott :)
stop feljebb húzva. holnap mari néni is vegyen otp-t, legyen meg a 4900 és kellemes hétvégét! :)
Ma USA is nagyot ment, holnap még egy kör benne lehet.
azért ma kivertek pár szűkre tett stoppot! este megint kicsit feljebb fogom toszogatni ta után.
jól látja kend, hétvégére várható
Jaja. 4630-on elmenne ma az jó lenne. Én holnapra várnám a Bendegúz-féle korit.
közben S&P 500 történelmi csúcs, bank-kormány megállapodás küszöbén, németek beszarva,d e emelkednek, japánok, mintha Marson élnének, élet menetét védik itthon, mnb hitelez magyar bankokkal, mi kell még ennek a ribinek hogy 7k legyen???!!