nem kizárt
és jövő héten jön a határidő zárós hét
szimplán lemaradó, januártól szinte semmit (!!) se ment
amúgy a dax miért megy fel? most indul 8000 fölé? itt is jön az új ATH, mint az USA-ban volt?
Utolsó kötés: 34 HUF, 50 db
lehet műsoroznod hogy pluszban zárt
Mi lenne, aznap lezártam pluszban, ahogy elszállt miután megírtam neked. :D
Láttál azóta a topikban?
Mondtam nekem egy veszteséges pozim nem volt egyik kis papírban sem.
Reménytelen vagy.
Majd csak figyelj Tódi..
Egy szavad járása van, mint EXnek, meg Slynak a kamu..
Megtanultátok, mert szétszivattak benneteket, bebuktátok az egész pénzeteket, és most már csak chateltek.
Slynak maradt csak pénze, de Ő beragdat 45-46on 100K fusoba, ami 53óta esik 33ra, ma 34en volt 600darabra kötés benne.
De jó neki a Fuso érzés, meg nézi LG tévéjén a szolgáltatást azt mondja, itt meg sopánkodik :D
fosni te szoktál tódi
tanulj meg trédelni nem a tolvajban beragadni
kamuzol végig
a ganz tervrajzokat mégis sikerült nekik
ha 0-t ér minden huf nyereség
értékes pedig ide nem jön csak túlértékelt vacak
Megint mi a kamu?
Végig fosod a fél világot 24órán belül, hogy minden esik, DAX futi -1% az -1% neked..
Meg cimballi azt mondta neked elliott 5 kifutott, meg a lemenő szivárvánnyal esik S&P, meg több napja elég rosszul néz ki. Meg DAX beomlik, lesz honnan esni
Erre tessék csúcsra megy minden és keresett ma 39%ot :D
Leírtad magad mindenki előtt.
Még HUF is bejött neked 300alá 296ra Tódi..
Szvsz Zotya nem állt sehonnan sehova. Én azt kedvelem benne, hogy nagyon jó meglátásai vannak. Viszont amikor a tőzsdei pszichó bekeményít, akkor ő gyakran elbizonytalanodik. Viszont makacs, ezért bár lelkileg megviseli az ilyen helyzet, mint amit mostanában tapasztalunk, de azért nem adja a pénzét könnyen.
követem az eseményeket... jött egy nagyobb vevő, és ha még vki belenyúlt volna a 34-35-be a többit vitték volna az ugrásra várók... nem baj, majd holnap :)
Te beteg vagy komolyan!!
Egész nap itt osztod az észt nekem a vételeimre, hatiban meg az emelkedő chartjaimra..
Tudod mi vagy Te?
Azért ezt gondoljuk végig!
Apportos tőkeemelésnek akkor van értelme, ha a papírt a nép közé lehet hajigálni. Utána az apportot valahogy be kell frankózni és meg van oldva a lopás. Csak egy értéktelen apportot bevinni önmagában nem bugi. Hol van a rezon? Most itt nem tudnak eladni komolyabb mennyiségeket!? ???