Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#612632 Zotya32 Előzmény: #612587

amúgy a dax miért megy fel? most indul 8000 fölé? itt is jön az új ATH, mint az USA-ban volt?

#612622 Hathor Előzmény: #612616

Mi lenne, aznap lezártam pluszban, ahogy elszállt miután megírtam neked. :D

Láttál azóta a topikban?

Mondtam nekem egy veszteséges pozim nem volt egyik kis papírban sem.

#612613 Hathor Előzmény: #612606

Reménytelen vagy.

Majd csak figyelj Tódi..

Egy szavad járása van, mint EXnek, meg Slynak a kamu..

Megtanultátok, mert szétszivattak benneteket, bebuktátok az egész pénzeteket, és most már csak chateltek.

Slynak maradt csak pénze, de Ő beragdat 45-46on 100K fusoba, ami 53óta esik 33ra, ma 34en volt 600darabra kötés benne.

De jó neki a Fuso érzés, meg nézi LG tévéjén a szolgáltatást azt mondja, itt meg sopánkodik :D

#612606 macika Előzmény: #612600

fosni te szoktál tódi

tanulj meg trédelni nem a tolvajban beragadni

kamuzol végig

#612602 exmnbs1 Előzmény: #612590

a ganz tervrajzokat mégis sikerült nekik

ha 0-t ér minden huf nyereség

értékes pedig ide nem jön csak túlértékelt vacak

#612600 Hathor Előzmény: #612592

Megint mi a kamu?

Végig fosod a fél világot 24órán belül, hogy minden esik, DAX futi -1% az -1% neked..

Meg cimballi azt mondta neked elliott 5 kifutott, meg a lemenő szivárvánnyal esik S&P, meg több napja elég rosszul néz ki. Meg DAX beomlik, lesz honnan esni

Erre tessék csúcsra megy minden és keresett ma 39%ot :D

Leírtad magad mindenki előtt.

Még HUF is bejött neked 300alá 296ra Tódi..

#612599 Trisz Előzmény: #612577

Szvsz Zotya nem állt sehonnan sehova. Én azt kedvelem benne, hogy nagyon jó meglátásai vannak. Viszont amikor a tőzsdei pszichó bekeményít, akkor ő gyakran elbizonytalanodik. Viszont makacs, ezért bár lelkileg megviseli az ilyen helyzet, mint amit mostanában tapasztalunk, de azért nem adja a pénzét könnyen.

#612596 Zotya32 Előzmény: #612577

követem az eseményeket... jött egy nagyobb vevő, és ha még vki belenyúlt volna a 34-35-be a többit vitték volna az ugrásra várók... nem baj, majd holnap :)

#612591 Hathor Előzmény: #612587

Te beteg vagy komolyan!!

Egész nap itt osztod az észt nekem a vételeimre, hatiban meg az emelkedő chartjaimra..

Tudod mi vagy Te?

#612590 Trisz Előzmény: #612528

Azért ezt gondoljuk végig!

Apportos tőkeemelésnek akkor van értelme, ha a papírt a nép közé lehet hajigálni. Utána az apportot valahogy be kell frankózni és meg van oldva a lopás. Csak egy értéktelen apportot bevinni önmagában nem bugi. Hol van a rezon? Most itt nem tudnak eladni komolyabb mennyiségeket!? ???