Jól számoltam én, hogy veszek 350-en :)
Ez a részvény egy f@s...(remélem most megsértődik és száguldani kezd, bár ennek még nyomát sem látni).
419! Majdnem bejött! :-)
Na vettem egy utolsó adagot 420-ért, hogy kerek legyen a darabszám
értem, én az osztalékkal megegyező mennyiséget akarok venni, ha addig nem éri el a céláramat
Semmit nem tudok, de nekem nem kell az osztalék, és én úgy látom most, oszti után leshet akár 350 is, na ott bevásárolok, és tartom sokáig.
Mondhatni ajándék!! :-) Meddig megy még itt ez a pávatánc? Na mind1, ma 425-ön zárunk, hogy miért? azzzé!
Szerinted tudom én azt? Ha az, ha nem, mindenképpen gááááz! (és még nem is ez a legnagyobb probléma ugye...)
Köszi mindenkinek, akkor ha jól értem, 10-én tudok venni ócsóért, igaz?
Még sok idő van elvileg. De eddig ezen a héten pont az van amitől tartottam, hogy amint Otp-t elkezdik venni a többi dögrovás.
Mostanában ez a móka megy itt nálunk. De, hogy még egy szelvényvágás előtti hetekben is ezt el lehessen játszani, siralmas.
Vmi olyasmi hangulat kellene ide mint a Nikkei-en van mostanában. Ott zajlik az élet ahogy elnézem. Nagyon rácuppantak.
Nálunk inkább a nyomor van, de hát ez van mit csináljuk.
Akkor hadd szóljon a másik kedvecem(gondolom sokan kedvelik még).Egy boldog telkó részvényes....
Pontosan: Az Igazgatóság javaslata szerint osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2013. május 9-én értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdőnapja 2013. május 16.
Jól beszélsz!