Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#612008 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611980

Na persze! Ha itt ezer milliárdot kellene fizetni akkor neked 5 millió lenne egy beszélgetésed, gondolom az is olyan sommás mint az írásaid..... Szerintem nézd át a részleteket is.... az ördög mindig abban lakozik.

#611997 Boby. Előzmény: #611982

Ne erőlködj! Rám nem hat a jedi varázslat! Nekem mondogathatod, hogy elvtárs..., én kb úgy rühellem a Mesterházy-t, mint téged meg a bandádat. Maradjunk annyiban, ahogy a múlt héten döntöttél, kerüljük egymást!

#611995 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611982

Te mindig mindent elnézel, számvitelből már karót kaptál, közgázból szintén, a végén kiderül, hogy az informatika sem megy?? Szerintem Te azért haragszol a multikra, mert nem kellettél nekik....

#611982 Előzmény: #611981

Benéztem, elnézésed kérem. Legközelebb jobban fogok figyelni, kedves freudi elszóló takonygerinc elvtárs.

#611981 Boby. Előzmény: #611947

A múlt héten még arról volt szó, hogy átsiklasz rajtam.....?!Hiába no, az a takonygerinc ami a te fajtádnak van az igen flexibilis!

#611980 Előzmény: #611967

Nem baj hogy nyeretlen és tudatlan vagy, de ne arroganciával próbáljad elfedni, hanem próbálj meg figyelni és tanulni. Nem feltétlenül tőlem, de legalább valaki olyantól fogadd el, aki nem nyeretlen...

Nem csak tudom, hogy mennyi volt, hanem annak idején be is idéztem:

http://www.hwsw.hu/hirek/49527/hollandia-aukcio-kpn-tele2-t-mobile-vodafone-frekvencia-licenc.html

"Az állam számára rekordbevételt, a piacnak pedig egy új versenytársat hozott a múlt pénteken lezárult holland frekvenciaaukció, melyen összesen 41 új blokkot értékesített a helyi kiíró hatóság a 800, 900 és 1800 MHz-es sávokban, valamint meghosszabbította a korábbi koncessziókat. A piaci szereplők mindezért összesen 3,8 milliárd eurót (vagyis több mint ezermilliárd forintot) fizettek."

Tetszik látni a számot?

EZER MILLIÁRD FORINTOT.

Sőt, figyuzz csak:

"Csak a piacvezető KPN 1,35 milliárd euróért vett frekvenciahasználati jogosultságot - ennek hatására egyébként a szolgáltató idén nem fizet osztalékot részvényeseinek."

Ez nem kicsivel több ám, mint az összmagyar telekomadó/cég.

Aztán folytassuk:

"A holland mobilpiac penetrációja kis mértékben nagyobb (22 millió előfizetővel körülbelül 130 százalékos) mint a magyar, a két piac szerkezete a versenyzők jellegét tekintve ugyanakkor megegyezik."

Mik vogymuk? :)

És most figyuzz:

"Az előfizetési díjak a fentiek ellenére így is jóval alacsonyabbak Hollandiában mint a többi olyan országban, ahol alapvetően inkumbens szereplők kezében van a piac. Az egy előfizetőre vetített mobiladat-forgalom ugyanakkor mind szintben, mind éves növekedési ütemben jelentősen elmarad Európa élmezőnyétől."

Vagyis, annak ellenére hogy jóval drágábban veszik a frekvenciákat mégis olcsóbb a szolgáltatás, mint máshol. Hát nem érdekes a világ kedves züm-züm? :)

#611975 Előzmény: #611953

Csak a te kedvedért:

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-555644

"Több adót akar kivetni a multinacionális vállalatokra a német pénzügyminiszter.

"Nem lehet, hogy az egész (állam)háztartást csak a béreket terhelő adó fizetésére kötelezettek finanszírozzák, hanem minden vállalatnak ki kell vennie a részét" - mondta Wolfgang Schäuble hétfőn a bajor rádióban.

"Az OECD felmérése alapján a nemzetközi vállalatok (...) forgalmukhoz és nyereségükhöz képest feleannyi adót fizetnek, mint azok a cégek, amelyek csak a hazai piacon működnek" - tette hozzá a pénzügyminiszter."

Szerinted ezt mondhatta volna, ha Merkel asszony elvtárs nem értene ezzel egyet?

#611967 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611947

Te már megint ostobaságokat beszélsz, és fröcsögsz hülyeségeket, de már megszoktuk. Te vazzeg beteg vagy! Kutass egy kicsit, oszt ha megtaláltad, oszd már meg velünk egyszerű halandókkal, hogy mennyibe is kerül a "frekvenciablokk" más országokban . Darázsod repül már?

#611962 Pyxis Előzmény: #611947

Matolcsy helyébe javasolnám a kormánynak az unortodoxia adó kivetését a németekre.

#611953 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611926

A szokásos kis ****ség, de ha a telkót igazán szopóágra állítaná a kormányunk, Merkel asszony elvtársi pics@nrugása garantált. Nincs gááááz!

#611947 Előzmény: #611926

Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy meg fog szűnni a telekomadó minden formája, viszont a frekvenciák ára a nyugat-európai árszintet fogja lemásolni, hiszen az a minta, az a tisztességes, az az európáner módszertan - mellesleg olcsóbb előfizetői és percdíjak mellett. Tulajdonképpen teljesen jogos az elvárás, még úgy is, hogy emiatt jóval többet fognak összességében kifizetni. De ha ez kell nekik, megkaphatják, meg is kapják. Sőt, akár be is kaphatják.

Szerintem röviden arról szól a rendelet, hogy felejtsék el a bagóért megújítgatott frekvenciablokkjaik szent tehénségét, mert ezentúl minden blokk pályázható lesz és alaphangon a nyugati európai átlag lesz a kikiáltási ár. Akinek pedig ez nem tetszik, az mehet Brüsszelbe panaszkodni. Habár amióta a németek is bejelentették, hogy a multikat külön meg kell adóztatni, mert az a normális, azóta ennek se lenne túl sok értelme.

#611926 Boby. Előzmény: #611924

Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy vagy adtok még pénzt önként vagy elvesszük erővel.