Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#613978 lagwagoner Előzmény: #613886

Vezettem, igaz kézi váltóval. Billegős, instabilnak érződik. Alacsony fordulaton borzasztó lomha. Viszont a hátsó lábtér nagy.

Nekem nem volt meg a prémium "feeling", amit horribilis ára feltételez.

#612713 taresz Előzmény: #612711

:))) Ez qrva nagy. Én fel is gyújtottam volna ha már ott vannak. Ne vonuljanak hiába.

#612000 Amatoregy Előzmény: #611903

Mondom igen, teszt időszakban. De minden információ annyit ér (lásd időjárás) amilyen gyakorisággal és ahány helyről továbbítják.

Vagyis állhatsz dugóban a körúton (mert ott vannak a jeladóval szerelt gépkocsik), miközben a rakpart már reggel óta áll, de ott nincsenek adók... (vagy informátorok).

Annó BKV teszt is indult talán..

http://navigyurci.hu/2010/10/13/tmc-teszt-budapesten/

#611903 Előzmény: #611899

Ezt is jó tudni, köszönöm, én viszont most arra gondoltam, hogy autoban lévő készüléken látta-e már valaki a TMC jeleket Magyarországon :)

#611899 Amatoregy Előzmény: #610850

anno én tesztben.

De a google térkép nézetben forgalom opció bekapcsolva is jól mutatja....

Sógorom nem bírta ki, s…

#611788 KawaBazsy

Sógorom nem bírta ki, s vett magának egy első szériás X5-öt.. ez még a Touareg-nél is gyíkabb, mert nincs se terepáttétel, se diffizár, meg amúgy is fúj.. Azon gondolkodtam, h kéne szereznem kölcsönbe vmi még nagyobb kocsit, Hummert vagy hasonlót, s mellé állni, h höhöhöhő.. félek h megpukkadna! :-)

#611576 Kriszti@n Előzmény: #611564

semmi extra nem történt, csak nagyon keveset használtam a szar utak miatt.visszatérek az enduróhoz ,engem az jobban kikapcsol agyilag.