Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: Keg-up

#611660 Trisz Előzmény: #611654

Ez így nekem kicsit nagyképű kijelentésnek tűnik. Az árfolyamot szvsz soha nem a kicsik határozzák meg. Mindig a nagyok.

Egyébként szerényebb megfogalmazásban egyetértek a véleményed árfolyamra vonatkozó részével.

Re: nincs cím

#611658 Trisz Előzmény: #611643

Kicsit félreértettem akkor a 100 Ft-os tőkeemeléssel kapcsolatos bejegyzésed. Mindenesetre az a névértékkel kapcsolatos aggodalom szvsz kevésbé fajsúlyos, mint a fundás. A világ meghatározó tőzsdéin a névérték hogy úgy mondjam ismeretlen fogalom. Itthon ezzel frankóznak be bizonyos simliskedéseket.

Keg-up

#611654 úttakarító

Látom,beindult mindkét topik rendesen!:)

Legalább most történik valami.

Én mégis fölfelé várom a papírt (előtte,lehet benéz 25-re,de csak a remegők miatt,(de ez se szégyen,csak óvatosak),utána viszont én vagy Hathor vagy más vissza visszük az árfolyamot)!

Ezt garantálom!

úttakarító

#611652 Trisz Előzmény: #611644

Ebben igazad van. Nem szeretném bántani a beragadtakat. Elnézést. Önző módon a jelenlegi helyzetet vettem csak figyelembe.

#611644 macika Előzmény: #611636

jó vagy?

és menniyen vannak beragadva 200 vagy felett sok darabbal

re zene a füleimnek?

jah

#611643 Zotya32 Előzmény: #611636

itt 100 ft-on nem lesz tőkeemelés. Elkeseredettség? lehet, mert nem hittem, hogy a phyl után itt is meglépik ezt. és ami ott történt, azok után itt sem lehet másképp. egy a különbség, hogy ott az árfolyam 30-40 ft körül volt, mikor benyögték a 25 ft-os névértéket. itt jóval alatta van az új 100 ft-osnak, emiatt gondolom, hogy ennek még nincs vége, és lesz még egy felezés 50 ft-ra, úgy jön ki a nyolcadolás... ezt jövőre lehet megcsinálni, szóval addig punnyadás, lecsorgás, pár ft-os speki-rallyk, de nem hiszem, hogy tartósan el tudna jutni akár 40 ft fölé.

#611640 macika Előzmény: #611635

jónak címezted te vagy a troll))

és az utét is mindenki utálja / szerencsére /

csak a fradi!

#611636 Trisz Előzmény: #611626

Zotya!

Érzek egy elkeseredést a hangvételeden. Két fontos elemet kiragadok:

1./ A névérték leszállítás hozadékának sejted a 100 Ft-os tőkeemelés lehetőségét. Miért jelentene rosszat, ha 100 Ft-on tőkét emelnének? Ahogy Ph-ban a 25-ös tőkeemelés stabil 30 Ft feletti árfolyamot hozott, úgy a KEG 100 Ft-os tőkeemelése is zene lenne a fülemnek.

2./ Ez a kgy. napirendi pont közzététel kiverte sokaknál a biztosítékot. A tőkeleszállítás mint egy újabb csapás jelent meg a topicban. Aki nem közgazdász, attól el is tudom fogadni. Akik viszont szakmai alapokon igyekszenek az újabb csapást véleményezni, azokon jókat mosolyogtam. Tekintsünk el KEG-től, vegyünk egy teljesen elméleti példát.

Egy cég tőkéje legyen 100. A teljes tőke a bankszámláján található. Ha van 30 vesztesége, akkor tejesen érthető módon a bankszámláján csak 70 marad. Vagyis ettől kezdve nem 100 a tőkéje, hanem 70. Tehát a mérleg ismeretében ez teljesen nyilvánvaló. (Ez persze nem jó, de a mérleget kitárgyaltuk.) Ha ezek után kgy-en előkerül, hogy akkor a saját tőkét szállítsuk le 70-re, akkor ez tulajdonképpen egy számviteli kérdés kérdés. (Az éves eredményszámlával kell csinálni valamit nyitáskor, mert különben nem éves eredményszla lenne, hanem göngyölítene. Ezen kívűl a számviteli törvény is így rendelkezik.) Tehát nincs újabb cumi.

Tehát azt nem értem, hogy a mérleg után viszonylag szolid puffogás volt, most viszont teljes a csömör. Miközben tulajdonképpen azóta semmi nem változott. Ez a tőzsdepszichológia szvsz.

#611635 Hathor Előzmény: #611629

Na nyomjátok Trollok!

Hagylak kibontakozni benneteket, mert még a napot is lebeszélitek az égről, pedig szépen süt kint.

RE: Szivárvánnyal lemenő nap.

Üdv. jó árfolyamesés szurkolást! Az ingyen van. Újpest meccsre jegyeket kell venni a szurkoláshoz, és le vagytok égve, így itt lehet ingyen szurkolni ,-)

#611634 macika Előzmény: #611629

figyelj kamuhuszár

a névérték változás (szólva lett) rögöhtél - benézted

sj per nincs vége

rezsi csökk - lesz - legfeljebb tagadod megint ))

kúria necces hogy azt is benyalod

-

hazudsz 4 hónapja folyamatosan, sorra dőlnek meg amiket írsz, de neked áll feljebb

nem szégyenled magad!

#611629 Hathor Előzmény: #611627

Rezsicsökkentés már százszor át lett írva.

Most itt van április semmi.

Sebaj, egyszer bejön macika.

Jövedéki adó: Tavaly jött ki a hír, lassan egy éve, azóta benzin gázolaj egyaránt emelkedett, mára már gázolaj még drágább is lett.

Tömegközlekedésben ki is találták gázüzem jobb, olcsóbb.

Steier per is megbukott, minden nap ezt várta mackó úr, meg EX visszaszámolva a napokat.

Kúria.. semmi nincs vele..

stb-stb..

:D

Minden rinyája megbukik..

:D

#611626 Zotya32 Előzmény: #611625

ezek tolvajrészvények. 90%-ban le és csak 10%-ban fel az irány. egy ilyen hír után esni fog, nem azonnal, de pár napon belül bemegy 30 alá, netán 25-ig is. a vonalaknál sajnos erősebb a tolvajtechnika.

#611625 Hathor Előzmény: #611624

"((((((((((((("

biggyed mindig a szátok.

nem esik a papír nektek, a szívetek szakad meg miatta :D

letojom :D

mondtam Relax..

Daxoljatok, abban naponta 16pozitok nyerő, azt kell csinálni, abban örömötök lesz, csak a sok nyerőt kell számolni a napi 4-16traddel :D

Tyúkos is emelkedik.. nagy kín ez..

pálne ha Fuso esik ezek helyett :D

Én meg megyek bringázni, ki kell használni a szép időt :D

napsütés, jön a tavasz, nyár, sunshine ,-)

#611613 exmnbs1 Előzmény: #611603

felbeszélő, undorító ahogy a hazugságaiddal próbálsz beültetni, tarttatni

hál istennek nem hallgatnak rád, és esik a vackod rendesen