Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#611824 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611806

440 No ezt most megnézegetheted elég közeről(hogy mennyire közelről az csak rajtad múlik), és még a hétvégéig sem kell várnod! :-)

#611806 banyaiz Előzmény: #611742

Több hitet. :)

Hát ahogy elnézem egy semmilyen nap volt. Héten 440-et meg kellene nézegetni közelről.

még ezt konyhakészre zúz…

#611797 Ibiza

még ezt konyhakészre zúzzák.. 410 vagy alá kicsit..

ne feledjük elég egy hír..pl az állami mobilról..

#611742 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611740

:-) Az még nem lenne baj, de mi is együtt izzadunk vele. Oszt a végén többet vesztek a súlyomból, mint amit az itteni nyereségből történő dinom-dánom alkalmából esetleg felszednék. Na mind1, majd iszom rendesen...

#611741 Hibaz Előzmény: #611739

Ezért fog innen 15ft-ot ugrani majd napon belül valamikor.....csak az irány kérdéses...:))

#611449 banyaiz Előzmény: #611448

Jégkorongot keveset nézek mivel sokszor csak következtetni tudok rá hol a korong tv-n keresztül . :)

Angol foci, olasz foci (ha jó derbik vannak) classico spanyoloknál, snooker (ez a gyengém ott tudok ragadni hosszú időre ha jó a meccs) plusz még ez + az. De pl Barca meccseket ritkán nézek hacsak nem bl, vagy Real ellen.

#611448 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611445

Igazad is van, ha a hazai piac nem lenne ennyire leértékelve(az okokat most inkább ne részletezzük, amúgy is tudod) a telónak 530-560 között kellene lenni minimum! Ma Barca meccs, sajnos Messiás nélkül kell a 3 pontot megszereznümk... Jövő héten hokivébé, én nagy fan vagyok, a helyszínen fogom megtekinteni, jön innen valaki??

#611445 banyaiz Előzmény: #611365

Meglennék kábeltv nélkül ha a sportcsatornákhoz hozzáférnék jó minőségben máshogy. Egyszerűen egy fos a műsor nagy általánosságban, kínzáshoz, vallatáshoz jól használható, csoda CIA még nem fedezte fel. :)

Teloval úgy vagyok lesz amennyi lesz, nem saccolgatom. Korábban 480-550 közé tettem volna normál osztalék esetén. Még a 480 is nagyon távolinak tűnik azért most. Várom szép békésen mennyi erő lesz benne.

#611365 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611314

Sokoldalú tehetség vagyok, nincs mit tenni :-) Azt a műsornak nevezett izét az asszony nézte, csak egyszer leragadtam kb 10 perce (gépezés közben) oszt onnan van a fene nagy képernyő műveltségem. Jövő héten még menni kéne mivel belépünk annak a bizonyosnak az utolsó hetébe ugye(aztán lehet, hogy április végéig száguld, vagy nem). Régi előrejelzésem alapján, 374 akkori alj onnan 20-25% emelkedés, nekem mindig mindennek a közepe szokott bejönni :-) ezért 22.5% és így kijött 458 forint(na jó 458.15) tető, ott talán eladom, ha nem megy addig, akkor nem adom el...talán, még Neked sem. Vágás továbbra is 435-nél természetesen(bár ez hogy jött ki azt nemtom). Lehet, hogy kevésnek tűnik....vagy soknak, a franc sem tudja, annyi minden történhet addig.