http://www.origo.hu/auto/20130410-kiloptak-a-kerekeket-a-ferrari-alol.html
Mondom igen, teszt időszakban. De minden információ annyit ér (lásd időjárás) amilyen gyakorisággal és ahány helyről továbbítják.
Vagyis állhatsz dugóban a körúton (mert ott vannak a jeladóval szerelt gépkocsik), miközben a rakpart már reggel óta áll, de ott nincsenek adók... (vagy informátorok).
Annó BKV teszt is indult talán..
Ezt is jó tudni, köszönöm, én viszont most arra gondoltam, hogy autoban lévő készüléken látta-e már valaki a TMC jeleket Magyarországon :)
anno én tesztben.
De a google térkép nézetben forgalom opció bekapcsolva is jól mutatja....
Sógorom nem bírta ki, s vett magának egy első szériás X5-öt.. ez még a Touareg-nél is gyíkabb, mert nincs se terepáttétel, se diffizár, meg amúgy is fúj.. Azon gondolkodtam, h kéne szereznem kölcsönbe vmi még nagyobb kocsit, Hummert vagy hasonlót, s mellé állni, h höhöhöhő.. félek h megpukkadna! :-)
semmi extra nem történt, csak nagyon keveset használtam a szar utak miatt.visszatérek az enduróhoz ,engem az jobban kikapcsol agyilag.
Az egy yo sisak, csak z nem gyerebe, h nix napellenző..
úgy néz ki végleg leszámoltam az utcai motorozással, így eladó lett a shoei multitec sisakom ha valakit érdekel.
MA Scirocco-Delorean találkozón voltam. Az utóbbiból a hazai állomány harmada (2db) megjelent. :-) Vagány kocsi, a szárnyas ajtó, meg a nemesacél kasztni az nagyon kemény.
Valak látta már működni a TMC-t Magyarországon?
az 1.9 és 2.0 passat annyiban hasonlit egymásra mint egy 70-es évekbeli merci a mostaniakhoz viszonyítva.
A többit rádbizom.
A pdtdi motorok köztudottan szeretik az olajat. Nálam 5000 km-nt kell egy liter. De van olyan ismerosom aki a 105 lovas skodaval 100-al jar, neki is kell 1 liter 30.000 km-nt.
Éreztem, hogy száguldozol..)))
pd elemek frissen cserélve.
Az olaj pumpa kritikus pont. A siemens elemeket gariba cserelik het evrs korig. Egyebkent kozel egy misibe van.
Continental es index forum. Az olajpumppa huzos lehet
na, ezek jó kérdések..))
írok privit.