hogy hogy?
úgy néz ki végleg leszámoltam az utcai motorozással, így eladó lett a shoei multitec sisakom ha valakit érdekel.
MA Scirocco-Delorean találkozón voltam. Az utóbbiból a hazai állomány harmada (2db) megjelent. :-) Vagány kocsi, a szárnyas ajtó, meg a nemesacél kasztni az nagyon kemény.
Valak látta már működni a TMC-t Magyarországon?
az 1.9 és 2.0 passat annyiban hasonlit egymásra mint egy 70-es évekbeli merci a mostaniakhoz viszonyítva.
A többit rádbizom.
A pdtdi motorok köztudottan szeretik az olajat. Nálam 5000 km-nt kell egy liter. De van olyan ismerosom aki a 105 lovas skodaval 100-al jar, neki is kell 1 liter 30.000 km-nt.
Éreztem, hogy száguldozol..)))
pd elemek frissen cserélve.
Az olaj pumpa kritikus pont. A siemens elemeket gariba cserelik het evrs korig. Egyebkent kozel egy misibe van.
Continental es index forum. Az olajpumppa huzos lehet
na, ezek jó kérdések..))
írok privit.
Motorkod? Siemens pd elemek vannak voltak benne vagy bosch? Ha siemens es csere akkor siemens vagy kontinental? Olajpumpa kihajtas milyen? Index furum passat es a tobbiek topik.
ez az autó patent, kifogástalan.....meggyőztetek, köszönöm!
ez 140 ló, sima váltóval, 2006-os...
nem jól írtam, 2.0 diesel, 140le...sima váltóval.
Aki ért hozzá, az állapotot vesz. Egy ismerős vett Saab-ot 400K-val, végig igazolt szerviztörténettel, azóta is boldogan használja. Amúgy Amatőr Passatja 2.0 TDI, a 170 lovas, DSG-s kivitelben, a 2005 utáni. Sógoromnak vettünk 1.9 TDI-t 1.5 éve, 2002 év végit, most számíttatja be egy X5-be..
Nem. 2.0 170 le dsg.
Az 1.9 nagysagrendekkel jobb es biztosabb motor mint a kesobbiek. Abban nagyon ritkan cserelnek pd elemet. Vannak peldanyok 500 ekm felett is. Kiviszed Donibcsihez es megmondja. Vwservice.hu
tipp-topp az autó....nem magamnak venném, félek ennyi km kicsit elrettentő egy vevő számára....vagy nem?
De igen, ha erre jár, válaszol is biztos, köszi.