óráson,4óráson,naposon is nagyon tulvett állapotot mutat néhány indikator....már,de ez sem érdekli az árfolyamot,illetve tuladott.
óráson,4óráson,naposon is nagyon tulvett állapotot mutat néhány indikator....már,de ez sem érdekli az árfolyamot,illetve tuladott.
kancsitól minden kitelik...nemsok kenyeret ennénk meg együtt....ha véleltlenül ott dolgoztam volna, biztos elsők között rúgott volna ki...
Szvsz lehet, hogy jön egy komolyabb (vagy rendkívüli) kamatcsökkentés, azzal még próbálhatjuk gyengíteni. Nem egyszerű.
jelenleg a varázsszámokról...
297
amennyiben törik,akár elsőkörben 294...
ha törik a november óta trendvonal,297-nél,vsz bucsut lehet inteni a 300feletti tartománynak.
állítólag magyar tulajdonú cba és a kis 24 órás boltocskák még drágábbak...itthon olcsó nincs, bár sok annak hirdeti magát...
ebből látszik prémium helyzetben vannak a multik..rabszolga vagy csak nekik, nekik nem a legyek hanem te hordod össze a zsét.
A forint annyit ér amennyi munkát (teljesítményt) szolgáltatást vehetsz rajta..
Monopolhelyzetben lévő nagykereskedők szívják a véred..elvettek tőlük mostanában párszáz tonna kamu árut..ezt is be akarják hozni rajtad.
szombatonként szoktam elmenni a heti bevásárlást elintézni...tapasztaltam, hogy milyen ócska...hatalmas drágaság van, pedig csak alapvető élelmiszereket vettem...hát ettől ócska, hogy keveset ér...na meg azért, mert pl. Kismartonban 1kg citrom 74 cent= kb 230 Ft, Sopron 480-520 ft....1kg banán 96 cent kb 299 Ft...sopron 369-399 Ft...lehet, hogy drága benzinnel nem éri meg átmenni, de aki ott él és itthoninál jobban keres, mégis kevesebbet fizet...mo qrva drága, lehúzós ország
Közben azért volt egy kis ciprusi pitty-putty is, "ortodox" bankbetét adóztatás Cipruson stb...
Szvsz elég komolyan próbálkoztunk a 300 felett tartással, de lehetetlen ilyen környezetben:
http://stooq.com/q/?s=eurpln&c=5d&t=c&a=ln&b=0&r=eurhuf
Amikor a térségi devizák erősödnek. Szokásosan a jegybanknak semmi köze nincs az árfolyam elmodulásához, egyszerűen csak a szokásos módon hisztériásabban reagál a Forint, mint a PLN.
Gondolom ez dobott rajta némileg. Meg az , hogy az első jegybanki Mato csomag elég visszafogott volt ahhoz képest, hogy elég sok találgatás volt az ügyben. Na meg előtte 290 -ről gyengült 310 közelébe. Mármint Mato kinevezése előtt/után.
szoktam nézni :o)
ettől függetlenül nekem huf most brutális ...
jajj hagyjuk már (nem csak Neked írom, csak Rád nyomtam választ), mindenki tudja hogy 296.56-ig fog lemenni, mert "mindenki" 320-ig várta első körben....szvsz akár 294is lehet a következő hitrtelen halál előtt...miért? miért ne... én veszek fel rá pozit 296.56-on is (ha lesz) ;-)
(jahh nézd meg a 3 hónappal ezelőtti árakat... :-) brutális :-)))))
aztán mi benne a brutális? hmm?
szoktál nézni jpy kereszteket? hmm?
egyszer nézd meg...
nna az brutális.
Még jóval lejjebb, mivel ez a második pozi ,így az alsó vastag plussza enged mozgásteret. Szerintem átmeneti folyamatot látunk, a további kamatvágások és gazdpol lépések visszaküldik a helYére. Ez nem swing pozi , több hónapos kifutása is simán lehet