Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#611593 prospero Előzmény: #611441

Közben azért volt egy kis ciprusi pitty-putty is, "ortodox" bankbetét adóztatás Cipruson stb...

#611586 Előzmény: #611327

Szvsz elég komolyan próbálkoztunk a 300 felett tartással, de lehetetlen ilyen környezetben:

http://stooq.com/q/?s=eurpln&c=5d&t=c&a=ln&b=0&r=eurhuf

Amikor a térségi devizák erősödnek. Szokásosan a jegybanknak semmi köze nincs az árfolyam elmodulásához, egyszerűen csak a szokásos módon hisztériásabban reagál a Forint, mint a PLN.

#611422 szotyi Előzmény: #611327

jajj hagyjuk már (nem csak Neked írom, csak Rád nyomtam választ), mindenki tudja hogy 296.56-ig fog lemenni, mert "mindenki" 320-ig várta első körben....szvsz akár 294is lehet a következő hitrtelen halál előtt...miért? miért ne... én veszek fel rá pozit 296.56-on is (ha lesz) ;-)

(jahh nézd meg a 3 hónappal ezelőtti árakat... :-) brutális :-)))))

#611420 szotyi Előzmény: #611410

aztán mi benne a brutális? hmm?

szoktál nézni jpy kereszteket? hmm?

egyszer nézd meg...

nna az brutális.

#611330 Borska Előzmény: #611062

Még jóval lejjebb, mivel ez a második pozi ,így az alsó vastag plussza enged mozgásteret. Szerintem átmeneti folyamatot látunk, a további kamatvágások és gazdpol lépések visszaküldik a helYére. Ez nem swing pozi , több hónapos kifutása is simán lehet

#610829 Alter Előzmény: #610754

Ez a stílus,ez a hangnem nálatok valami járvány.Unlak,így maradsz "kicsi huszár".

#610798 Dr. ursi Előzmény: #610796

most nemtok ezzel foglalkozni.

ha eladta valaki meg is vette.

és igen ezek a jóemeberek itt mind a forintosat pmák keresik, nem a pemákot.

mindet elküldtem ákkba. címekkel felírva.

kezet csókolhatnak nekem.

meg kérek egy fagyit :o)

#610796 Boby. Előzmény: #610783

"a külf állomány csökkent és a belf nőtt.

nemde ?"

Nem vagyok állampapír piaci szakértő, de ez nem így van!

"Néhány hét alatt 200 milliárd forinttal csökkent a külföldi befektetők forint állampapír-állománya. Ebben szerepet játszhatott egy lejárat és a dollárkötvény-kibocsátás is, de az is lehet, hogy óvatosabbak lettek"

http://www.vg.hu/penzugy/penzugyi-hirek/hirtelen-lecsokkent-az-allampapir-allomany-398540

Ne felejtsük el, hogy itt a FORINT ÁLLAMPAPÍR ÁLLOMÁNYRÓL beszélünk csak!!!!

#610784 Előzmény: #610774

Ősi magyar géneket ;)

Egyebekben pedig amennyiben a vitakultúra alatt a műmejár álentellektüell szalonantimagyarizmust értjük, akkor ezt különösen kedves bóknak veszem, köszönöm :)