Ne akadjunk fenn "apróságokon", de , hogy te milyen extrém műsorokat ismersz, tele vagy meglepetéssel. :)
Megint meneteltünk felfelé kőkemény 1 Ft-ot. Összességében a hét rendben volt.
Ne akadjunk fenn "apróságokon", de , hogy te milyen extrém műsorokat ismersz, tele vagy meglepetéssel. :)
Megint meneteltünk felfelé kőkemény 1 Ft-ot. Összességében a hét rendben volt.
Lassan, de biztosan emelkedünk... az irány jó, a sebesség meg, olyan amilyen. Legközelebb azért valamivel határozottabb lajhárt vezess elő, mert alig sikerült megmenteni a napot.
Hááát, ha Te így emlékszel "nagyjából" dolgokra, akkor nem mennék veled abba a kód nevezető vetélkedőbe (ennek utána kellett néznem, mert nem nagyon nézem ezeket a csodálatos műsorokat, és elfelejtettem a címét:-).
Neked rohamosan romlik a memóriád!!! :-) Nem eladni akartam, hanem azt mondtam, hogy megy lejjebb és még korai venni! Még ilyet....
380 alatt kellett volna megvegyem tőled ott nagyon el akartad adni emlékeim szerint, de akkor a kezemen ültem éppen. :)
Na jó emlékszem ám , hogy nem akartad ott sem adni.
Jajj, szóval nem veszed meg a papírjaimat? Nem is adnám, hiszen ajándékba kaptam őket! :-)
Megvárom a "dráma" végkifejletét, terveim szerint, venni azért már nem veszem meg a papírjaidat, lombardot se vállaltam be, egy nagyon pici kis certim van azért belőle úgy az íze kedvéért.
Attól azért messze van összekakilja magát vsz. :)
Ibiza: Lehetséges , de szerintem ha leöntenék 20 alá lenne vevő gazdagon, sokáig nem lenne alatta vsz. Persze mindig jöhet nagy hangulatváltozás piacokon pl stb. De kb így látom a szitut.
Itt már csak az én lajhárom segíthet, Fornit kolléga lajhára rossz lajhár! (nem találja az irányt)
Tessék, tegnap elégedetlenkedtél, most meg hamarosan összekakilja magát......
A 3. 3 hetes program már nem szerepelt a terveimben!(emelkedésileg ugye). Jövő héten bele kellene húznia....
:) nagyon nyugodt vagyok a kérdésben , nehogy meglepetések érjenek.
"szelíden , szépen, halkan ...." :) Erre a hétre jó ez , végülis az volt várakozásom, hogy 420 fölé kerüljön.
Megnézed forgalmat cirka 1 milla db délelőtt. Utóbbi Bét nyomor időkben nem egy átlagos pénteki nap ebben a papírban, érezhetően nő az aktivitás.
Jövő héten közgyűl utána indul 3. 3 hetes prg. Ott már jóval komolyabb forgalmakra számítok 4-5 milla db/nap, és emelkedésre.
No de ennek jószágnak melyik irány az előre? Nagyon tétova...
Értettem én, hogy mire gondoltál. Engem persze nem zavar ha a "piac" heves érzelmektől mentesen piszkálja felefelé szépen lassan az árfolyamot. Csak csinálják már!! :-)