Az igazi álom egy nagy Eliot lenne 355-től,akkor most vagyunk a 2-3 ciklusban....440 kellene hozzá legalább,ez szelvényvágásig össze is jöhetne,majd vágással meglenne a 4.pont.......a többit te is ki tudod számolni...::)))
Az igazi álom egy nagy Eliot lenne 355-től,akkor most vagyunk a 2-3 ciklusban....440 kellene hozzá legalább,ez szelvényvágásig össze is jöhetne,majd vágással meglenne a 4.pont.......a többit te is ki tudod számolni...::)))
405-410 kozott is benazott egy csomot. Mondjuk az az ellenallasok alatt tortent, most meg mar ugy nez ki, lekuzdottuk oket. Tehat mehet. Foleg azert is, mert en meg nem adtam ebole egyet sem. :)
Ugyan már! Nekem van bekészítve egy olyan lajhár... de azt még tartogatom!
424 az eladói, látod mit tesz egy normális lajhár, amelyik nem csak magához nyúl, hanem halad is? :))
Elvileg 418 - 422 savban volt ma.
Sztem a heten mar csak oldaliranyba fog menni. Jo esetben a 418-nal mar lejjebb tartosabban nem lesz es oldalazas utan a jovo heten elrongyol vagy 25 pontot felfele.
Hát persze, volt az 422 is!
Amúgy a 420-ról ez elmozdult ma egy forintot is, mert én bármikor néztem mindig annyi volt.
:-) Nagy kópék ezek a lajhárok, ez a rohanós is megállt egy kicsit játszani...
Akkor kézbe veszem a dolgokat (de azért nem úgy mint a lentebb látható lajhár), ideje haladni.
Nehogy azt gondold, hogy most kifogtál rajtam! :-)
Tessék!
egy 435-öt várnék,majd kiderül.....
lehetőleg jövő hétre..:))
Gyühetne ma is az a lajhár, de ha lehet ma ne a fán recskázzon, hanem haladjon, mert anélkül ez sem megy sehová.
" vállalat papírjai elérhették azt a szintet, ami a várható osztalékhoz mérten nem indokol további erősödést."
Nem teszem magamévá ezt az elméleletet. :)
Pf. szerint:
"A Magyar Telekom papírjainak az árfolyama a tegnapi záróárán tartózkodik jelenleg. A cég esetében nem számíthatunk további emelkedésre, a vállalat papírjai elérhették azt a szintet, ami a várható osztalékhoz mérten nem indokol további erősödést."
Remélem nem lesz igazuk, azért azt a 460 Ft-ot illene megnézni... szvsz.