Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#611059 Ricsi Előzmény: #610503

Egy levitézlett falusi párttitkár lánya, aki ugyan pénzügyi zseninek tartja magát, mégis siránkozik a devizahitele miatt, és termelővállalatot még közelről sem látott valszeg, szitokszónak használja a szoci gondolkodást, amit a szülei magukévá tettek. Emellett egy termelő vállalkozást vezető embert olyan hülyének néz, hogy az nem gondolja azt, hogy egy hitelt bizonyos célra adnak.

Ursi, most szándékosan voltam kemény, annyira, de annyira nem érdekel a véleményed, hogy az valami hihetetlen. Én nem szólok hozzád, te meg folyamatosan kötekedsz Ibizával és AT val egyetemben.

Komolyan mondom, nem érdekel a véleményetek, és ne is írjatok semmit arra, amit én írok.

Folyamatosan pampogsz. A szoci gondolkodás rettenetes, de te, mint egy pénzügyi zseni, devizahitelt vettél fel. Ami hitelforma egyébként egy szemétség, és a fijjúk jól tették hogy betiltották. Ez egy cucilista átverés volt, de aki felvette, az gondolkozott igazán szoci módon. És aki felvette, ne gondolja magát pénzügyi zseninek.

Szóval, sokkal, sokkal, sokkal, sokkal, sokkal szerényebben...

#610715 Bendeguz Előzmény: #610700

Beálltam vételre, de nem jött le addig. Óráson pedig kiszámoltam és fölé álltam. Ennyit erről :D De még nincs vége a napnak.

4228 és 4215 ös tegnapi …

#610700 Tapasz

4228 és 4215 ös tegnapi longok zárva 4321-en

#610698 Csusza Előzmény: #610683

Igen, már-már gyanúsan stimmel minden. :-)

Rajzod szerint is 4400 lehet az első akadály. (Vagy 4550 körül???)

#610629 Csusza Előzmény: #610331

Remélem nem dobáltad el!

Tökéletes helyen, nagy forgalommal fordult, innen most első körben (könnyedén) 4400-ig kell(ene) mennie.

OFF! Aki nem tud az ele…

OFF!

Aki nem tud az elesetteken segíteni, hogy jobb legyen a közérzetük, az legalább ne élcelődjön rajtuk.

Nem szép dolog elesett, avagy önhibáján kívül nehéz helyzetbe került honfitársunkat karikírozni, nekik észt osztani, különösen akkor, ha tudjuk, hogy ezzel sajnos nagyon nincsenek egyedül.

Abban az esetben pedig, ha valaki legalább arra veszi arra az időt, erőt és fáradtságot, hogy ezt nyiltan fel is vállalja, azt, hogy az elkeseredésének keresetlenül hangot adjon, akkor azt éppen becsüljük meg, mert aki a véleményét vállalja, az tiszteletet és nem kioktatást érdemel.

Az, hogy szerintünk nincs igazuk, az nem arra ad okot, hogy mulassunk rajtuk, hanem éppen arra kötelez minket, hogy megmutassuk, hogy nem abból fakadnak a problémák, amit hisznek, sőt mi több azt is, hogy máshol sem lenne jobb a számukra, mert máshol sem jobb a helyzet, sőt.

És történetesen akkor, ha éppen nekünk van igazunk, és éppen örülünk, hogy nem lett igazuk, akkor aztán különösen ne kárörvendjünk és bagatellizáljuk el a problémákat, mert az nem egyszerűen visszataszító a számomra, hanem pont olyan, mint amikor valaki nem akar a valósággal szembenézni.

Meg kell tanulni együtt, és nem másokon mulatni.

#610525 Előzmény: #610494

Nyertem: "A kkv-k hitelt kapnak a devizahiteleik leváltására is"

a 2% kamat mellé még ber…

#610522 Ibiza

a 2% kamat mellé még berak otp 1% kezelésit..

#610518 Kissherceg Előzmény: #610516

Óriási ingyen pénzt a bankok kapnak, mert parkoltatják itt a pénzüket....

Nem ez a program az óriási, de remélem az első dominó!!!

#610516 banyaiz Előzmény: #610489

Kíváncsivá teszel, hogy a felsorolt okokban mi nem igazi, és mi a valódi ok? :)

Óriásitól azért messze van. 500 milliárd Ft. Max 2% marzzsal kihelyezhetik.

Meg kell becsülni ínséges időkben ezt is.